2015 Aralık tüp bebek

Kizlar listeye adini ekletmek isteyen yokmukii
canım bende aralık sonu başlıyorum inşallah, sebepsiz infertifite bizimkisi, şu an adana başkent görünüyor gideceğim yer ama mersinde yaşıyorum ve üniv. hastanesinde tüp bebek merkezi açılmış, haftaya orası ile konuşcam aklıma yatasa orda ilk denemem olacak, ilk olcak ve inşallah tutar yarabbim

inşallah canım, hepimizin tutar inşallah

kızlar benim ayın 1 inde beri hafif lekelenme geliyor. Ama adet olamadım. Sorun olur mu acaba?Başına gelen oldu mu?

kızlar 12de transferim var çok gerginim ya tutunmazsalar12 gün nasıl beklicem
insan beyni öyle enteresan ki... okuduğum bi makale de aynen şöyle diyodu : kurduğunuz cümlelere dikkat edin, düşünceleriniz, beyninize emir olarak ulaşmakta... -sa, -se ile biten kelimeler yerine -ca, -ce ekleri ile bitenleri kullanın....
ya tutmazSA değil, tutunCA kalp atışına kadar nasıl bekliycem Allahım çok heyecanlıyım... gibi cümleler kuruyoruz...

Kizlar ben ciktim bile gayet iyiyim cok sukur.korkulacakta hicbisey yokmus.yarim saat icinde kendime geldim toparlandim.simdide eve gidiyorum.dayanamadim hemen yazayim dedim buraya.cok sukur 8 yumurtam toplanmis.mutlumuyum bilemedim.bu benim icin cok iyi bi sayi aslinda.

Çok sevindim canım, hadi geçmiş olsun...

merhaba arkadaşlar bende bir haftadan dondurulmuş embriyolarımı almaya gidicem inşallah

hayirli olsun canim.insallah bu sefer saglikla bebegini kucagina alirsin

kizlar yumurtalarim toplandi cok sukur.eve geldim dinleniyorum artik.yumurta toplamadan cok korkuyodum ama hicbisey hissetmedim. gerilmeye hic gerek yokmus fakat ben cok abartmistim:) ben ettim siz etmeyin yani :) sizlerede haber vermek istedim.insallah yarinda embriyologtan guzel haberleri aliriz

canim cok gecmis olsun sana da. aylattik cok sukur ikimizde.yarin mi arayacaksiniz embriyologu?

canim cok gecmis olsun sana da. aylattik cok sukur ikimizde.yarin mi arayacaksiniz embriyologu?
Sagolasin canim sanada cok gecmis olsun.gercekten abartmisiz yani pek bisey yokmus.hafif bi karin agrim var okadar suan.doktorum 8 tane topladik dedi yarin arayip onlar bilgi vercekmis dolumu bosmu dolleniyomu.bakalim hakkimizda hayirlisi.sende kac tane cikmis

canim simdiden hayirli olsun tedavin:)

tesekkur ederim canim.bende de hafif kanama var.bol su iciyorum.suyunu ihmal etme sakin sende canim.benim 9 tane toplanmis.bakalim insallah kalitelidirler.

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…