• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Aman oda zor be.ben adapte olamamki oyle.kendim zaten heyecanli olcam bide opusup koklasmayi dusunememki valla.bide herkes bilcek icerde ne yaptigini.oda fenaymis valla.
haklısın zaten işleme maruz kalıcam gerginim ama napim mümkün oldugunca kendime ve yaşantıma dikkat etmeye çalışan biri olarak böyle bi konuda bilgilendirdikleri için memnun oldum açıkcası size bilin istedim

GERCEKTEN BIZE SUANDA ILACLARI NASIL VURACAM YUMURTA BUYUYECEKMI KAC TANE OLDU TOPLANMA GUNU FALAN FILAN SONRASI TRANFER SONRA TEST HAKKAETEN SABIR ISI BU ISLER ALLAHIM MUCADELEMIZI GORUR INSALLAH KUCAGIMIZDA BEBISLERIMIZI ALIRIZ
insallah canim insallah

evet sessız burası tecrubelı arkdaslar anlatırsa yumurta toplama ıslmenı nasıl transfer olan varsa onlarda anlatırsa bızde az cok neyle karsılacagız bılelım
Canım benim toplandı kasim ayında. Doktor rahim ve vücut kendini toparlasin hormon ilaclarindan arinsin dedi transferi ikinci adetten sonra yapacağını söyledi. Şu an adetim önümüZdeki adette gidecem karar verecek. Yumurta toplama işlemi kolay bir işlem. Ben narkozdan korktuğum ve ogün çok yoğun olduğundan beni çok beklettikleri için çok heyecan yapmıştım. Korkudan titriyordum :) ama inan hiççç ama hiç korkulacak bir şey değil. Uyuyorsun zaten. gözünü bir açıyorsun ki işlem bitmiş çok çok az adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor okadar. Sonra da kalkip yürüyüp çıkıyorsun. Yarim saat bir saat sonra cikartiyorlar zaten. Ayni gün eşinden de sperm aliyorlar. Ertesi gün de embriyolog arayip bilgi veriyor. Kaç yumurta toplandi kaçı kaliteli kaçı döllendi. Her gün ariyorlar. Böyle işte stres yapmayin cnm :)

28,5 tu tatlım, geçen ay kimyasal bi gebelik yaşadım. yani düşük bir değer oldu ve sıfırlandı... yaşım da 34.... tedavi olabiliyorum... o yüzden dedim 8,5 da tedaviye engel değil gibi bir cümle çok saçma... senin değerin çok çok iyi
canım ya inş tedavin kısa sürede biter nerede ypatırmıştın tüp bebeği

Canım benim toplandı kasim ayında. Doktor rahim ve vücut kendini toparlasin hormon ilaclarindan arinsin dedi transferi ikinci adetten sonra yapacağını söyledi. Şu an adetim önümüZdeki adette gidecem karar verecek. Yumurta toplama işlemi kolay bir işlem. Ben narkozdan korktuğum ve ogün çok yoğun olduğundan beni çok beklettikleri için çok heyecan yapmıştım. Korkudan titriyordum :) ama inan hiççç ama hiç korkulacak bir şey değil. Uyuyorsun zaten. gözünü bir açıyorsun ki işlem bitmiş çok çok az adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor okadar. Sonra da kalkip yürüyüp çıkıyorsun. Yarim saat bir saat sonra cikartiyorlar zaten. Ayni gün eşinden de sperm aliyorlar. Ertesi gün de embriyolog arayip bilgi veriyor. Kaç yumurta toplandi kaçı kaliteli kaçı döllendi. Her gün ariyorlar. Böyle işte stres yapmayin cnm :)
bu surecin her ani mi stres dolu olur yarabbim.adet ol dediklerinde adetin gelmesini beklemek stres.adet olursun ignelere baslamak stres.ignelere basladin yumurtalar buyuyecekmi stres. hafi yumurtalar buyudu opu stres.hadi opuyu atlattin yumurtalar dollendimi kalitesi nasil diye beklerken stres.dollenince transfer stres.transfer oldun test gununu beklemek stres.ama allahim bu halimizi gorsun ve bizleride anne yapsin insallah.tek kendime dua etmiyorum inanin kizlar.adlarinizi bilmiyorum sizi hic tanimiyorum ama kendime dua ederken bu surecte olan hepimize dua ediyorum.rabbim geri cevirmesin insallah.

Sorma canim calisirken cok zor oluyor.hele fakulte tam bir eziyet.izin almak sorun gitmek gelmek sorun.orda beklemek bi dert.valla bir an once orayala isim bitsin diye dua ediyorum artik.tutmazsa bende suat beyi dusunuyorum.gidip gorusmustum hatirliyosan cok pozitif bi adam.insallah gerek kalmazda:eek:
ben devlet memuruyken bile zordu, ki ona bile çok takılmayan biri olmama rağmen... beklerim nolcak ki diye... benim fakülteyle ilgili bir kaygım yoktu. inşallah gerek kalmaz... ama suat beyi kesinlikle tavsiye ederim....

bu surecin her ani mi stres dolu olur yarabbim.adet ol dediklerinde adetin gelmesini beklemek stres.adet olursun ignelere baslamak stres.ignelere basladin yumurtalar buyuyecekmi stres. hafi yumurtalar buyudu opu stres.hadi opuyu atlattin yumurtalar dollendimi kalitesi nasil diye beklerken stres.dollenince transfer stres.transfer oldun test gununu beklemek stres.ama allahim bu halimizi gorsun ve bizleride anne yapsin insallah.tek kendime dua etmiyorum inanin kizlar.adlarinizi bilmiyorum sizi hic tanimiyorum ama kendime dua ederken bu surecte olan hepimize dua ediyorum.rabbim geri cevirmesin insallah.
stres yapsan da süreç kısalmıyo, çözemiyosun..

çözüm basit, değiştiremeyeceğin şeyi düşünmeyeceksin.... düşünmediğinden de stres olmıycaksın....

burda brbirinizi de gaza getirmeyin ayol:KK70::KK70: hepsi çoookkk doğalll süreçler bu yoldan bir sürü insan geçiyo ve ne kadar düşünürsen o kadar gerilirsin gerilmemek gerekkkkk:KK19::KK19::KK19:sıkıntı yok sıkıntı yokkkk

stres yapsan da süreç kısalmıyo, çözemiyosun..

çözüm basit, değiştiremeyeceğin şeyi düşünmeyeceksin.... düşünmediğinden de stres olmıycaksın....

burda brbirinizi de gaza getirmeyin ayol:KK70::KK70: hepsi çoookkk doğalll süreçler bu yoldan bir sürü insan geçiyo ve ne kadar düşünürsen o kadar gerilirsin gerilmemek gerekkkkk:KK19::KK19::KK19:sıkıntı yok sıkıntı yokkkk
evet kesinlikle haklisin eger bu tutmazsa ikinci denememde belki de ciddi bir bosvermislik olacak. ilk deneme oldugu icin sanirim boyleyim.ama arkadaslar sakin yanlis anlamayin sizi gaza getirmek degil sizinle bu surecte olan biri olarak yaninizda olabilirim anca.yazdiklarimdan yanlis anlasilma cikariliyosa kusura bakilmasin lutfen.

evet kesinlikle haklisin eger bu tutmazsa ikinci denememde belki de ciddi bir bosvermislik olacak. ilk deneme oldugu icin sanirim boyleyim.ama arkadaslar sakin yanlis anlamayin sizi gaza getirmek degil sizinle bu surecte olan biri olarak yaninizda olabilirim anca.yazdiklarimdan yanlis anlasilma cikariliyosa kusura bakilmasin lutfen.
Yok canim ya niye yanlis anlasilsin.herkes seninle ayni.bu ay ilk denemler cok.ondan hepimiz bukadar saskin ve stresteyiz.tutmazsa eminim hepimiz ikincilerde daha rahat oluruz.ama belirsizlik herzaman insani strese sokuyor yani ister istemez.allahim insallah ikincilere gerek birakmaz

Bende devlet memuruyum hemsireyim ama yinede zor oluyor hastaneden ayrilmak.insallah tutarda bukadar eziyete deger.
ben devlet memuruyken bile zordu, ki ona bile çok takılmayan biri olmama rağmen... beklerim nolcak ki diye... benim fakülteyle ilgili bir kaygım yoktu. inşallah gerek kalmaz... ama suat beyi kesinlikle tavsiye ederim....

ay kuzum kusura bakma, üzmek için demedim.... işin şakası aslında daha çok. yoksa tabi ki kimse kimseyi burdan gaza getiremez... olsa olsa senin için heyecanlanabilir seninle gün sayabilirirz:KK23::KK23::KK23::KK23::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

ay kuzum kusura bakma, üzmek için demedim.... işin şakası aslında daha çok. yoksa tabi ki kimse kimseyi burdan gaza getiremez... olsa olsa senin için heyecanlanabilir seninle gün sayabilirirz:KK23::KK23::KK23::KK23::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
canim benim asil sen kusura bakma.biliyorum ki yeri geldiginde annelerimiz bile bizi anlayamazken biz birbirimizi en iyi sekilde anlariz anliyoruz da :)ben bi an yanlis bisey mi dedim diye dusundum. cunku burda hepimiz fazla hormon yuklemesinden alingan veya herseyi fazla kafaya takan kisilere donusebiliyoruz :) seni cok opuyorum hepimiz guzel haberler vericez insallah.2016 ya hamilelik haberlerimizle gircez insallah:)

nerde yaptırıyosun bilmiyorum ama eczanede yoksa bile depodan getirtirler canım.ben 21. günü başladım ve bugün sonlandırdım.yani adetten sonraki süreçte de kullandım. benim cuma günü yumurta toplanacak. darısı sana:)
Canım biz bugün hastaneye gittik Lucrin aldık ve hemşire şimdilik altı adet dozları ayarlı şiringa verdi, ama benim dalgınlımdan herhalde hemşire iğneler koldan veya göbüşten yapılacanı söylemiştir ama hiç hatırlamıyorum, siz iğneleri nereden yaptınız.
İnşallah yarın bol bol ve kaliteli yumurta toplanır , ve bebişler gelir :KK46::KK46::KK46:

Canım biz bugün hastaneye gittik Lucrin aldık ve hemşire şimdilik altı adet dozları ayarlı şiringa verdi, ama benim dalgınlımdan herhalde hemşire iğneler koldan veya göbüşten yapılacanı söylemiştir ama hiç hatırlamıyorum, siz iğneleri nereden yaptınız.
İnşallah yarın bol bol ve kaliteli yumurta toplanır , ve bebişler gelir :KK46::KK46::KK46:
canim lucrinin icinde bir flakton ve 14 igne cikoyor.ben her vurdugumda kendim cekiyodum enjektore. gobekten yapiyodum.gobek deliginin 4 parmak yanindan vuracagin yeri sıkıp igneyi dik bir sekilde batiriyosun.sakin korkma ignenin ucu cok ince oldugu icin acima falan olmuyor.cikartirken 4-5 sn bekle oyle cek ama.bana hemsireler boyle tarif etmisti.yinede soracagin bisey varsa sorabilirsin elimden geldigince dilim dindugunce anlatirim canim

Back