• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Kim

Sanirim sizin tuzunuz kuruki bunlari solemissiniz kimse keyfinden haninligindan yatmaz bebek icin yillarini veewn kisiler var tabiki kendisi icin degil.koruna icgudusuyle boyke davraniyo.benim esim sagolsun hereseyi yapio yemek yapmayan eline bez almayan adam oyle bi istekle yapioki kimse istemez esi orda calisirken yatmayi
yat Can'ım yat senin yerinde olsam hiç kalkmam.tuzun kuru derken neyi kastettin?ayrıca sanki küfür etmişim gibi konuşmayı kes lütfen.aşırı korumacı davranmanın gereksiz olduğunu söyledim.ama sen yok ben böyle iyiyim diyorsan kimse sana bişi demiyo rahat ol

İlk tüp bebek serüvenimiz bitti embriyolarımız gelişmedi transfer yapılamıyor süreç bitti
Canim moral bozma benim de gecenki denememde yumurta büyümedi gi için Tedavim iptal edilmişti. Sonra daha yüksek doz la basladik ve sonuç almıştık. S3n hangi ıgne yi kullanın bilmiyorum tabi canim ama şunu da soyleyeyim bana önce puregon vermişti doktor yumurta gelişmedi. Sonra hem igneyi degistirdi gonal f olarak hem de dozunu arttırdı.

yat Can'ım yat senin yerinde olsam hiç kalkmam.tuzun kuru derken neyi kastettin?ayrıca sanki küfür etmişim gibi konuşmayı kes lütfen.aşırı korumacı davranmanın gereksiz olduğunu söyledim.ama sen yok ben böyle iyiyim diyorsan kimse sana bişi demiyo rahat ol
Evt bebegim icin yatarim bu zmana kadar iyi veya kotu zor gunler atlattik kendim icin hanimliginden degil onun onlarin iyiligi icin yatarim.kufur etmemissin ama burda insanlari hanimevladi gibi davranmayin birde lütfwwnnn demissin insanlar sana mi soracak nasi davranalim diye su lutfen kelimesuni dogru yerde kullan ki insanlar sana tepki vermesin ben cok sukur rahatim sen millatin rahatligini yattigini bosver canim kendi halinle ilgilen olurmu

Yumurtalar büyüdü 19 tane oldu 13 döllendi sonra 5 e düştü şimdi fragmantasyona ugramş eşimin morfoloji bozuktu sebepmidir acaba

C
Yumurtalar büyüdü 19 tane oldu 13 döllendi sonra 5 e düştü şimdi fragmantasyona ugramş eşimin morfoloji bozuktu sebepmidir acaba
Canim buzdede morfolojide sorun vardi belki isinize yarar diye soyluyorum esim tedavide aarisutu bal polen tuketti bu duzeltiyormus kaliteyi arttiriyormus diye duynustum

Kuzum bnmmmmm Nasıl sevindim anlatamam, maşallah cnm Bnm maşallah..
Tüm artışları hep gzl olur inşallah, ne Mutlu sana gzl anne :KK66: babaya söyledin mi? Süpriz bişe düşündün mü? Ayyy darısı tüm isteyenlere içinde Banada olsun :KK46:dualarını eksik etme olur mu kuzum :KK200:
Allah razi olsun canim. Darisi tum bekleyenlerin basina. Hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz insaallah:KK19:
Evde yaptığım testte 8. Günde ikinci çizgi çok net çıkınca sürpriz yumurta aldım içine testi g izledim. Yeni yıl hediyesi diyerek verdim. Tabi şok oldu çok sevindi:KK53:
Dualarimdasin canim...

o
Evt bebegim icin yatarim bu zmana kadar iyi veya kotu zor gunler atlattik kendim icin hanimliginden degil onun onlarin iyiligi icin yatarim.kufur etmemissin ama burda insanlari hanimevladi gibi davranmayin birde lütfwwnnn demissin insanlar sana mi soracak nasi davranalim diye su lutfen kelimesuni dogru yerde kullan ki insanlar sana tepki vermesin ben cok sukur rahatim sen millatin rahatligini yattigini bosver canim kendi halinle ilgilen olurmu
olur Can'ım olur neden olmasın.iyi madem o Zaman kendi halimi soruyorum transferin 6.günündeyim ilk 4 gün kasık Ağrı'm oldu son 2 gündür Ağrı'm çok az bitek göğüslerim acıyo oda dokunursam.şimdi söyle bakalım senin tabirinle tuzu kuru abla iyi birşeymi bunlar kötü birşeymi?

o

olur Can'ım olur neden olmasın.iyi madem o Zaman kendi halimi soruyorum transferin 6.günündeyim ilk 4 gün kasık Ağrı'm oldu son 2 gündür Ağrı'm çok az bitek göğüslerim acıyo oda dokunursam.şimdi söyle bakalım senin tabirinle tuzu kuru abla iyi birşeymi bunlar kötü birşeymi?
Tuzu kurunun anlamini sen gayet iyi anladin canim empati kuruyim o zaman oncelikle hayirli olur ins benim hic agrim falan olmadi goguste hasaasiyet disinda olmazmista zatwn ilclarin etkisiyle olurmua agrilarda doktorum oyle dwmisti ben 7gunde idrar resti yapmistm silik cikmisti

Back