İmkanın varsa yaptır canim. Ben 29 yaşındayım bu 3. Denemem. Nasibimize nasıl yazilmissa bebisimiz o aracilikla gelecek tabi ama biz de elimizden geleni yapmaya calisiyoruz işte.Kızlar inşallah hepinizin bebekleri sıkı sıkı tutunur ve allah kucağınıza almayı nasip eder kısaca ben de hikayemi anlama istiyorum sizden fikir almak istiyorum 2014 martta korunmayı bıraktık ağustos da hamile kaldım klomen ve çatlatma iğnesi kullandım marttan ağustosa kadar bir kere de aşılama yaptirdim aşılamam tutmadığı ondan sonraki ay hamile kaldım ama 8 haftalıkken kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum 2 ay bekledikten sonra tekrar klomen e başladım bu ay daasilama yaptırdım negatif çıktı hsg çektirdim tüplerim açık eşimin Sperm sayısı 15 milyon hareketliliği ileri %40varikosel operasyonu oldu eşim 32 yaşında olacağım martta. eşim benden 3yaş küçük ..ve bu sene doğuya tayinimiz çıkabilir ve ayrı ayrı gidebiliriz tüp bebek yaptırsam mi düşünüyorum yoksa erkenmi yaşım korkutuyor beni 2 yıllık evliyimbu arada
Canim ben tedaviden bi ay once başlamıştım doktora gittiğim gün birakmiaatim hersabah bi kaae yogurdanbir çorba kaşığı tohumu yedimmeraba arkadaslar bende bu ay başlıycaktım ertlendi muaneye gttm doktorum daha önceki aylar yumurtlar daha iyi oldugunu söyledi bidaki ay başlıyalıym dedi. bana kaliteyi artırmak için önericeniz kür veya başka bişey varmı daha önce okumuştumkremalicorek arkadasmz ısırgan tohumundan bahsetmş şuan bulamadım önceki yazdıklarını ne zamn ne kadr süre uyguladın yardımcı olursan çok sevınırım
cnm bnde başlamadım ilaçlara bidaki adette başlıycm 1ay kdr sürem var şuan çörek otu kürü varmış onuda kullandın mı canımCanim ben tedaviden bi ay once başlamıştım doktora gittiğim gün birakmiaatim hersabah bi kaae yogurdanbir çorba kaşığı tohumu yedim
Yok canim kullanmadumcnm bnde başlamadım ilaçlara bidaki adette başlıycm 1ay kdr sürem var şuan çörek otu kürü varmış onuda kullandın mı canım
teşekkürler cnm ısırgan tohumuna başlıyım ben hemen inşllah faydasını bnde görürürm seninde hayırlı olsun inşallah saglıklı bir şekilde kucagına alırsn yavrunu canım..Yok canim kullanmadum
Cnm bizim de morfoloji düşüktü. Tüp bebekte kaç çıktı bilmiyorum ama 9 embriyomuz var bizim.Eşimin sperm kalitesi bozuktu morfoloji çok düşüktü bu sebep olabilmiş olabilirmi acaba ne yapmak lazım gelişim gösterememesinin sebebi morfoloji olabilirmi
Geldi canım hem de müthiş sancılı. O yüzden hazırlıklı ol. Umarım her şey yolunda gider de olur bu ay transferim.Aaa geldi mi kirmiilr :) ayy darisi basima canimm
Tebrikler cnm hayırlı olsun inşMerhabalar canlarim. Sonucumu aldım bugün 12. Günüm ve degerim 295.5
Ikiz mi desek üçüz mü:)Kizlar 12. Gunum 1484 cikti cok sukur yaa. O hemsireye de simdi bise diyecem ama neyse
Bir sorun vsr miydi sende yada eşinde kaç yıllık evlisiniz birdeİmkanın varsa yaptır canim. Ben 29 yaşındayım bu 3. Denemem. Nasibimize nasıl yazilmissa bebisimiz o aracilikla gelecek tabi ama biz de elimizden geleni yapmaya calisiyoruz işte.
Esimde sorun yok canım. İleri derece pkoluyum. Yanu ilacsiz yumurtam buyumuyor. 3 yıllık evliyim.Bir sorun vsr miydi sende yada eşinde kaç yıllık evlisiniz birde
Geldi canım hem de müthiş sancılı. O yüzden hazırlıklı ol. Umarım her şey yolunda gider de olur bu ay transferim.
Tam 10. Gün canım. 24 aralık opu 3 ocak reglinşallah canım benim inşallah :) peki opu'dan sonraki kaçıncı gün oldu tam olarak
Tam 10. Gün canım. 24 aralık opu 3 ocak regl
İnşallah canım. Bende öyleyim hep 1 hafta 10 gün erken olurum. Uyuz uyuz gelirdi. O yüzden sancisini bile unutmustum. Majezik yutsam mi ki?Darısı başımanormalde de düzensiz benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?