2015 Aralık tüp bebek

Kızlar inşallah hepinizin bebekleri sıkı sıkı tutunur ve allah kucağınıza almayı nasip eder kısaca ben de hikayemi anlama istiyorum sizden fikir almak istiyorum 2014 martta korunmayı bıraktık ağustos da hamile kaldım klomen ve çatlatma iğnesi kullandım marttan ağustosa kadar bir kere de aşılama yaptirdim aşılamam tutmadığı ondan sonraki ay hamile kaldım ama 8 haftalıkken kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum 2 ay bekledikten sonra tekrar klomen e başladım bu ay daasilama yaptırdım negatif çıktı hsg çektirdim tüplerim açık eşimin Sperm sayısı 15 milyon hareketliliği ileri %40varikosel operasyonu oldu eşim 32 yaşında olacağım martta. eşim benden 3yaş küçük ..ve bu sene doğuya tayinimiz çıkabilir ve ayrı ayrı gidebiliriz tüp bebek yaptırsam mi düşünüyorum yoksa erkenmi yaşım korkutuyor beni 2 yıllık evliyimbu arada

merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum ama bitürlü yazamadım.. transferin 10. günü 210/12. gün 385/14. gün 476 sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

İmkanın varsa yaptır canim. Ben 29 yaşındayım bu 3. Denemem. Nasibimize nasıl yazilmissa bebisimiz o aracilikla gelecek tabi ama biz de elimizden geleni yapmaya calisiyoruz işte.

meraba arkadaslar bende bu ay başlıycaktım ertlendi muaneye gttm doktorum daha önceki aylar yumurtlar daha iyi oldugunu söyledi bidaki ay başlıyalıym dedi. bana kaliteyi artırmak için önericeniz kür veya başka bişey varmı daha önce okumuştum kremalicorek arkadasmz ısırgan tohumundan bahsetmş şuan bulamadım önceki yazdıklarını ne zamn ne kadr süre uyguladın yardımcı olursan çok sevınırım

Kızlar benim transferim akşam oldu 6 da o yüzden bu aksam 8.günum dolcak akşam kan tahlili yapsam çıkar mı çok mu erken?

Canim ben tedaviden bi ay once başlamıştım doktora gittiğim gün birakmiaatim hersabah bi kaae yogurdanbir çorba kaşığı tohumu yedim

Eşimin sperm kalitesi bozuktu morfoloji çok düşüktü bu sebep olabilmiş olabilirmi acaba ne yapmak lazım gelişim gösterememesinin sebebi morfoloji olabilirmi
Cnm bizim de morfoloji düşüktü. Tüp bebekte kaç çıktı bilmiyorum ama 9 embriyomuz var bizim.

İmkanın varsa yaptır canim. Ben 29 yaşındayım bu 3. Denemem. Nasibimize nasıl yazilmissa bebisimiz o aracilikla gelecek tabi ama biz de elimizden geleni yapmaya calisiyoruz işte.
Bir sorun vsr miydi sende yada eşinde kaç yıllık evlisiniz birde

Kızlar opu dan sonraki ilk adetimi yaşıyorum. Müthiş sancı var. Parol bi işe yaramadı. Majezik alım mi sizce. Opu sancisinda kullanilmamasi gerektiğini duymuştum. Şimdi bi şey yapmaz demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…