2015 Aralık tüp bebek

Sus kız allah korusun allah m ben ne zman görcem 300 leri bnda dua et taze anne yarn 200 300 le dönim evime

canım benım en basındna soyledıgım gıbı 300 olması muhım değil 2 gunde 2ye katlanması onemlı gatta % 60 eksık yada fazla yeterlı o yuzdne gonlunu ferah tut

İnşallah gecen sene bu zmanalardada bır topıkteydım yarım kaldı ınsallah bu sefer bızde 9 ay bırlıkt eoluruzzzzz

canım benım en basındna soyledıgım gıbı 300 olması muhım değil 2 gunde 2ye katlanması onemlı gatta % 60 eksık yada fazla yeterlı o yuzdne gonlunu ferah tut
İşte katlamyo yarn 70 le dönersem baylcam sinirden artk 40 50 60 lardym kafya takmim dyrm bazn Olmuyr

Ya ben demistim sana hayirli ugurluolsun bebegim.
Degerin kac cikti

İşteeeee buuuuuuuuuuuuu :))))))) Ayyyy yüreğim pır pırrrrrrrrr :))))))))))))))) Yasassıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn senin bebişkolaarrrr gizli saklı çıktı pisayaaaaaaa:)))))))))) Gözünnn yadınnn tatlımmmmmmm :)))))) kremalicorek

ayy canım benim sende hakkını helal et Allah razı olsunnn aldım sonucumu ağlamaktan helak oldum sızınle paylasmak ıcın kosa kos ageldım

Doğru söylüyorsun cnmm bitane olsun bizim olsun.
Bende yarın tekrar test yaptircam artmismi diye :) pazar yaptiramam eşim işte o yüzden yarın boşken yaptircam biraz topiklerde gezindim moralim düzeldi 11. Gün 13 çıkıp doğanvvarmış bakalım hatta benim tam 10 olmamıştı 9.5 üncü gün :))))

yaa canım gönlünü ferah tutt bı olumsuzluk olsa zaten geriye düşerdii

Çok sevindimmmmm, gözün aydın canım, devamı da sağlıkla gelsin inşallah :) :) :)

Istanbulda bu testler 5 tl
kayseride 2 bucuk bilseydik burdan bi duzine alip gotururdum istanbula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…