- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Sus kız allah korusun allah m ben ne zman görcem 300 leribnda dua et taze anne yarn 200 300 le dönim evime
Kalmaz cnm Allah'ın izniyle kalmaz inş hep beraber doğurcaz :) birbirimize bi ton tavsiyede bulunucaz gece bebişler uyutmadığında burda Lak Lak edicez ohoo çok işimiz varamin canım umarım dilerim Allahtan yıne sevııncım yarım kalmaz
İşte katlamyo yarn 70 le dönersem baylcam sinirden artk 40 50 60 lardym kafya takmim dyrm bazn Olmuyrcanım benım en basındna soyledıgım gıbı 300 olması muhım değil 2 gunde 2ye katlanması onemlı gatta % 60 eksık yada fazla yeterlı o yuzdne gonlunu ferah tut
İşte katlamyo yarn 70 le dönersem baylcam sinirden artk 40 50 60 lardym kafya takmim dyrm bazn Olmuyr
Aminnn inşallahhhhhhhhöyle olup sonradan katlanan var sende onlardan ol ınsallah
kremalicdemiştim st: 44403002 .!.:@pelit86Sevda_S zeynep4 Z zeynep bal ve beni merak edip ismini hatırlayamadıklarım toplanın birşey sölicem...
2016 yılında teyze yapıcam sizi
sonucum çıktı ballı çöreklerbu tip olcekmisşim bu velet beni ugrastırcakmıs belkıde veletler... Duanızı eksık etmedınız hakkınızı helal edin.. benım tek çizgili sidikli testlerimden sebep ugrastırdım sizi.
aslında korkularım cok fazla ben bu
sahneyı evvel yasadım ve bebekım
benı bıraktıama bu kez Rabbim
abğışlıcak inanıyorum beslenıcek
buyucekler koynuma konucaklar ...
sizi sevıyorum beee
Ya ben demistim sana hayirli ugurluolsun bebegim.
Degerin kac cikti
300 cıktı sonucum bakalım pazar ne olcekk
Maşallah cnm ikisi de tutmuş sanırım bebislerinin Rabbin tatmina erdirsin inşallah
İşteeeee buuuuuuuuuuuuu :))))))) Ayyyy yüreğim pır pırrrrrrrrr :))))))))))))))) Yasassıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn senin bebişkolaarrrr gizli saklı çıktı pisayaaaaaaa:)))))))))) Gözünnn yadınnn tatlımmmmmmm :))))))@pelit86Sevda_S zeynep4 Z zeynep bal ve beni merak edip ismini hatırlayamadıklarım toplanın birşey sölicem...
sonucum çıktı ballı çöreklerbu tip olcekmisşim bu velet beni ugrastırcakmıs belkıde veletler... Duanızı eksık etmedınız hakkınızı helal edin.. benım tek çizgili sidikli testlerimden sebep ugrastırdım sizi.
aslında korkularım cok fazla ben bu sahneyı evvel yasadım ve bebekım benı bıraktıama bu kez Rabbim abğışlıcak inanıyorum beslenıcek buyucekler koynuma konucaklar ...
sizi sevıyorum beee
İşteeeee buuuuuuuuuuuuu :))))))) Ayyyy yüreğim pır pırrrrrrrrr :))))))))))))))) Yasassıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn senin bebişkolaarrrr gizli saklı çıktı pisayaaaaaaa:)))))))))) Gözünnn yadınnn tatlımmmmmmm :))))))kremalicorek
Doğru söylüyorsun cnmm bitane olsun bizim olsun.
Bende yarın tekrar test yaptircam artmismi diye :) pazar yaptiramam eşim işte o yüzden yarın boşken yaptircam biraz topiklerde gezindim moralim düzeldi 11. Gün 13 çıkıp doğanvvarmış bakalım hatta benim tam 10 olmamıştı 9.5 üncü gün :))))
Hepimizin hakkı hepimiz 10000000000000000000 kere helal olsunnnnnn:))))) Şimdi biz geriden gelenlere anne duası etme sırası sendeeee:)))))
Çok sevindimmmmm, gözün aydın canım, devamı da sağlıkla gelsin inşallah :) :) :)@pelit86Sevda_S zeynep4 Z zeynep bal ve beni merak edip ismini hatırlayamadıklarım toplanın birşey sölicem...
aslında korkularım cok fazla ben bu sahneyı evvel yasadım ve bebekım benı bıraktıama bu kez Rabbim abğışlıcak inanıyorum beslenıcek buyucekler koynuma konucaklar ...
sizi sevıyorum beee
Canım hayırlısı. Güzel haberlerini transfer de de almak ümidiyle
Çok sevindimmmmm, gözün aydın canım, devamı da sağlıkla gelsin inşallah :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?