- 1 Kasım 2013
- 2.640
- 2.025
- 333
Canım hayırlısı. Güzel haberlerini transfer de de almak ümidiyleKizlar iyi akşamlar nasilsiniz ? Konulari okuyamadim bebis haberi alan varsa tebrik ediyorum. Darisi bizlere inşallah. Bugun embriyolog aradi doktorla karae vermisler 8.tane 4.gun embriyosu donduruldu dedi. Artik Allahtan hayirlisi ins.
Ne dedim sana:) hayırlı olsun çok sevindim artık hamileliğini konuşucaz bundan sonra kaçıncı gün değer ne embriyo kaçıncı gün kondu hepsini alalım:)@pelit86 @Sevda_Szeynep4 Z zeynep bal ve beni merak edip ismini hatırlayamadıklarım toplanın birşey sölicem...
2016 yılında teyze yapıcam sizi
sonucum çıktı ballı çöreklerbu tip olcekmisşim bu velet beni ugrastırcakmıs belkıde veletler... Duanızı eksık etmedınız hakkınızı helal edin.. benım tek çizgili sidikli testlerimden sebep ugrastırdım sizi.
aslında korkularım cok fazla ben bu sahneyı evvel yasadım ve bebekım benı bıraktıama bu kez Rabbim abğışlıcak inanıyorum beslenıcek buyucekler koynuma konucaklar ...
sizi sevıyorum beee
Ki 10.gün değerin falan bu:) çok çok güzel maşallah takibe devam Dr a ne zmn gtcektin300 cıktı sonucum bakalım pazar ne olcekk
Alllaaahhhhh cok srvindim cok artik belirtilerimizi konusucaz hep birljte ohh ohhh darisi zeynep bal a insallah insallah300 cıktı sonucum bakalım pazar ne olcekk
değerim 300 çıktı kızlar 5.gün embriom 10.günüm bugunyarışmadakı arkıdıslere basarılar
5.gün embriyolarının 10.gün Değeri bizim 12.günle bir mi oluyo?değerim 300 çıktı kızlar 5.gün embriom 10.günüm bugunyarışmadakı arkıdıslere basarılar
5.gün embriyolarının 10.gün Değeri bizim 12.günle bir mi oluyo?
Artık kese heycanı başlıcak umarım o vakitte kendini hç üzmeden Sabırla beklersin :)pazar günü testimi tekrarlıcam 2 ye katlanırsa Allahın ıznı ıle pazartesı doktoruma maıl atıcam 10 gun sonra cagırıcak benı muhtemelen
Tatlm rabhim kucagni almayi nasip etsnn@pelit86 @Sevda_Szeynep4 Z zeynep bal ve beni merak edip ismini hatırlayamadıklarım toplanın birşey sölicem...
2016 yılında teyze yapıcam sizi
sonucum çıktı ballı çöreklerbu tip olcekmisşim bu velet beni ugrastırcakmıs belkıde veletler... Duanızı eksık etmedınız hakkınızı helal edin.. benım tek çizgili sidikli testlerimden sebep ugrastırdım sizi.
aslında korkularım cok fazla ben bu sahneyı evvel yasadım ve bebekım benı bıraktıama bu kez Rabbim abğışlıcak inanıyorum beslenıcek buyucekler koynuma konucaklar ...
sizi sevıyorum beee
Yoo Değer güzel sadece merak ettim hani biz 2 gün geriden başladık ya sze göre neden szi 12 gün bekletiyolar 10 gün yeterli normalde bencemuhtelemen amma bu deger kısıye ozel cnaım kımının kı 40 cıkıyor ve devam edıyor kımın bole
Kissssss yine teste isedim bak bibebegim birakmamis benimuhtelemen amma bu deger kısıye ozel cnaım kımının kı 40 cıkıyor ve devam edıyor kımın bole
Yoo Değer güzel sadece merak ettim hani biz 2 gün geriden başladık ya sze göre neden szi 12 gün bekletiyolar 10 gün yeterli normalde bence
Tatlm rabhim kucagni almayi nasip etsnn
Bizde 12 gün bekliyoruz o zaman 14 gün falan beklemeliydik ki bekleyemeyiz:) neyse bunları boşverelim hayırlı olsun bunu Zeyneb'in çişli testiyle kutlayalım:))10 gun yaptım zaten ama 12 gunde en azından daha garantı katlanmıs sonuc daha saglıklı
Sus kız allah korusun allah m ben ne zman görcem 300 leriamin canım umarım dilerim Allahtan yıne sevııncım yarım kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?