2015 Aralık tüp bebek

Kizlar iyi akşamlar nasilsiniz ? Konulari okuyamadim bebis haberi alan varsa tebrik ediyorum. Darisi bizlere inşallah. Bugun embriyolog aradi doktorla karae vermisler 8.tane 4.gun embriyosu donduruldu dedi. Artik Allahtan hayirlisi ins.
Canım hayırlısı. Güzel haberlerini transfer de de almak ümidiyle

Ne dedim sana:) hayırlı olsun çok sevindim artık hamileliğini konuşucaz bundan sonra kaçıncı gün değer ne embriyo kaçıncı gün kondu hepsini alalım:)

pazar günü testimi tekrarlıcam 2 ye katlanırsa Allahın ıznı ıle pazartesı doktoruma maıl atıcam 10 gun sonra cagırıcak benı muhtemelen

Tatlm rabhim kucagni almayi nasip etsnn

muhtelemen amma bu deger kısıye ozel cnaım kımının kı 40 cıkıyor ve devam edıyor kımın bole
Yoo Değer güzel sadece merak ettim hani biz 2 gün geriden başladık ya sze göre neden szi 12 gün bekletiyolar 10 gün yeterli normalde bence

Yoo Değer güzel sadece merak ettim hani biz 2 gün geriden başladık ya sze göre neden szi 12 gün bekletiyolar 10 gün yeterli normalde bence

10 gun yaptım zaten ama 12 gunde en azından daha garantı katlanmıs sonuc daha saglıklı

10 gun yaptım zaten ama 12 gunde en azından daha garantı katlanmıs sonuc daha saglıklı
Bizde 12 gün bekliyoruz o zaman 14 gün falan beklemeliydik ki bekleyemeyiz:) neyse bunları boşverelim hayırlı olsun bunu Zeyneb'in çişli testiyle kutlayalım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…