- 14 Mayıs 2013
- 1.219
- 1.128
- 133
Cnm bence farklı bi merkez varsa yakınında başka bi yerde daha yaptırabilirsin cihazdan Kaynaklı olabilir üzülme hem öyle ya da böyle pozitif değerin
Verdik cnm bakalım o da iki saat sonra çıkacak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bence farklı bi merkez varsa yakınında başka bi yerde daha yaptırabilirsin cihazdan Kaynaklı olabilir üzülme hem öyle ya da böyle pozitif değerin
Olmuyr trhi yzym takvim gösteryo ama paylaslmyoBizim paylaşımların Altın'da hamilelik takvimini imza Alanına eklemek için yazıyo ya oraya gel Bebeğin dogum tarihini de yaz paylaşıyo
Hamilesin ondan olabilir mi :)))
Benim cildimde ole kollarim felan pul pulKızLar ya benim Yüzüm acayip soyuluyor sizde Yaşıyo musunuz böyle bsey
canım üzülcek hir birşey yokk sakin ol... herkesın degerı yuksek cıkıcak sdie bırsey yok bakl dıger topıklere cok kucuk degerlerle baslayanalr var onemlı olan ıkı gun sonra 2 ye katlanması sakın moralını bozma.. 5 ın ustunde olması geç tutunmus oldugunu gosterır senı tesellı etmek ıcın solemıyorum cıddıyım
Çok iyi yapmışsın cnm eminim sonuç farklı çıkacaktır bende yaşadım aynı şeyiVerdik cnm bakalım o da iki saat sonra çıkacak :)
Önemli olan değer değil canim sağlıklı katlanması bunu doktorunfa solicrktir zatenİn
İnşallah cnm ya düşük çıkınca sağlıksız gebelik diye dusundum
İçebildiğim kadar fazla su içmeye çalışıyorum sık sık kremliyorum ama yok umarım zamanla geçerBenim cildimde ole kollarim felan pul pul
Sen 7. Haftadasin mide bulantilarin basladimiİçebildiğim kadar fazla su içmeye çalışıyorum sık sık kremliyorum ama yok umarım zamanla geçer
6+3 teyim adetimi geçeli 2 hafta oldu henüz bi belirtim yok sayılır Göğüs hassasiyetim en başından beri vardı arada kasık ağrısı o da zaten vardı onun dışında aynıyım ama bu haftadan sonra başlıcak Olmalı bakalım başlarsa söylerim szedeSen 7. Haftadasin mide bulantilarin basladimi
Bide adet tarihini ne kadar gectin
Hadi bakalim sen benden oncesin6+3 teyim adetimi geçeli 2 hafta oldu henüz bi belirtim yok sayılır Göğüs hassasiyetim en başından beri vardı arada kasık ağrısı o da zaten vardı onun dışında aynıyım ama bu haftadan sonra başlıcak Olmalı bakalım başlarsa söylerim szede
Öylemi değişti mi iki merkez arasi degerin canm ne kadar farklı çıktıÇok iyi yapmışsın cnm eminim sonuç farklı çıkacaktır bende yaşadım aynı şeyi
70-80 arası bişeyÖylemi değişti mi iki merkez arasi degerin canm ne kadar farklı çıktı
Sevda_S canım, Z zeynep bal a tamamen katılıyorum. Takip et güzelce ve sevin artık kıyamam, eminim kendine göre yükselecektir değerlerin zaman içinde, herkesin değerleri birbirinden faklı başlıyor ve farklı tırmanıyorCnm ya ben hcg topigi bya okdm böyle olup yukslen de var dua et sabret hatta kızn birinin 14.gün 30 larda imiş 17 gün bi gdyo 400 lerde dr da kzda şoka gryo dua et sabr bak benimde degrm az ama sabredym beslenmene dikkat et bebek tutunsn.iyice
Şu an okuduğum kitapta hamileliğin ciltte çok fazla kuruma yaptığı yazıyordu, bolca nemlendirici kullanın ve bol su için diyor canım, normal yani Benim cildim zaten çok kurudur bakalım nasıl olacak bende :)KızLar ya benim Yüzüm acayip soyuluyor sizde Yaşıyo musunuz böyle bsey
Bende olmadı canım, bazı yerlerde okuduğum kadarıyla mantar olmuş olabilirsin, doktoruna bir danış istersen, öyleyse de çok sıkıntı olmuyormuş bir kremle çok kısa sürede düzeliyor yazıyorduKizlar crinone jelden sonra kasinti yasayan oldu mu hic
Çok iyi yapmışsın canım, laboratuvarlar arasında farklar çıkabiliyor, bizi de haberdar etVerdik cnm bakalım o da iki saat sonra çıkacak :)
Aynı orada yazdığı gibi uyguladın mı canım?Olmuyr trhi yzym takvim gösteryo ama paylaslmyo
Sevda_S canım, Z zeynep bal a tamamen katılıyorum. Takip et güzelce ve sevin artık kıyamam, eminim kendine göre yükselecektir değerlerin zaman içinde, herkesin değerleri birbirinden faklı başlıyor ve farklı tırmanıyor
:s umarım belli süre sonra geçer kremlenmekten sıkıldımŞu an okuduğum kitapta hamileliğin ciltte çok fazla kuruma yaptığı yazıyordu, bolca nemlendirici kullanın ve bol su için diyor canım, normal yani Benim cildim zaten çok kurudur bakalım nasıl olacak bende :)