- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kremalıçöreğin hamilelik takviminde 4.hafta içerisinde olabilir diyo yani normal bence Turşu ye cnm bende anında geçirdiAy kzlar benm midem bulanyo yq belrti içn erkn deglmi
Kremalıçöreğin hamilelik takviminde 4.hafta içerisinde olabilir diyo yani normal bence Turşu ye cnm bende anında geçirdi
Gercektenmi o kadar cabukmu yaaaaO kadar oldu mu ya :) 5 gün sonra kese görmeye gidebilirsin annesi
Tek embriyo idi cnm zaten. İnşallah vardırCanım belki tek embriyo tutunmustur ondandir. Kriterler farklı olabiliyor daha önce yapturmadiysan sabırla ertesi günü bekle ve ikiye katlanmasi için dua et. Değeri önemli değil bence katlansin yeter
O zaman başka bir tane daha yaptır, için rahatlasın, normalinde iki kez ve iki gün arayla istiyorlar zaten, hem sen de artışı görür kafandan atarsın canım. Bu değerin de çok çok iyi kafana takıp durma, takıp dert etmek yerine de gider bi test daha ysptırırsın olur biter, ak sakallı dede gece rüyana girip söyletecek değil ya, anca kan testi söyler :) :) :) boşu boşuna stres yaratıyorsun, çok sakıncalıBi kez yaptirdim 13. Gun 471 cikti dr tekrarlamana gerek yok dedi ama iste milket iki gubde bi yaptiriyo katlaniyo bende korkuyorum acaba dusermi diye
Baska test yaptirmadim
Hadi bekliyoruz güzel haberlerini, stres yokkızlar eşim cumaya gidip gelınce kan vermeye gıdıcez ınsallah dualarını eksık etmeyın benden su mubarek cuma gunu yuzu suyu hurmetınee
Tm cnm bu takvmi nsl ypyrsnzKremalıçöreğin hamilelik takviminde 4.hafta içerisinde olabilir diyo yani normal bence Turşu ye cnm bende anında geçirdi
Şu takvm.nasl yapcami anltsan bende sevinsemsonuc alamayıp takvimimden ornekler derliyorum sizin ıcın
Ayyyy hadi senin de hayırlı haberlerini alacağız inşallahHadi hhayırlısı canm bizde verdik bekliyoruz
Ben takvimin altında hamilelik gunlunu yaz gibi bise yazıp ona tıkla canim oraya yazınca cikioŞu takvm.nasl yapcami anltsan bende sevinsem
Cnm ya ben hcg topigi bya okdm böyle olup yukslen de var dua et sabret hatta kızn birinin 14.gün 30 larda imiş 17 gün bi gdyo 400 lerde dr da kzda şoka gryo dua et sabr bak benimde degrm az ama sabredym beslenmene dikkat et bebek tutunsn.iyiceKızlar ya 13.2 çıktı
Ama idrarda 25 un altını ölçmuyo diye biliyordum niye böyle çıktı ay çok üzüldüm 10. Gün daha fazla cikmaliydi bence :..(
Hamilesin ondan olabilir mi :)))Gercektenmi o kadar cabukmu yaaaa
yarin insallah bi gidicez hastaney
bide benim burnum cok hassaslasti
bide cok cabuk acikiyorum ve midem bulaniyo
Bizim paylaşımların Altın'da hamilelik takvimini imza Alanına eklemek için yazıyo ya oraya gel Bebeğin dogum tarihini de yaz paylaşıyoTm cnm bu takvmi nsl ypyrsnz
bence idrar testi yapma Can'ım çok kafa karıştırıyor en güzeli 12.gün kan testi yapmak.benimde 4. günüm Can'ım kasıklarım da ağrı çok hafif başkada bişi yok.hakkımızda hayırlısı olsunMaşallah ya aralık ayı bereketli geldi valla okudukça mutlu oluyorum işlh bende hamıleyım dir 5.gunum benim 7.gün idrar tahlili yapcam ben hamıleyım gibi hissediyorum işlh hissim doğrudur valla gidip çok beğendiğim çorapları bile aldım bakıp bakıp seviniyom onlara
Ben kullanmıyorum o jelden ama mikrop kapmış olabilir misin ki acabaKizlar crinone jelden sonra kasinti yasayan oldu mu hic