• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Maşallah ya aralık ayı bereketli geldi valla okudukça mutlu oluyorum işlh bende hamıleyım dir 5.gunum benim 7.gün idrar tahlili yapcam :KK51: ben hamıleyım gibi hissediyorum işlh hissim doğrudur valla gidip çok beğendiğim çorapları bile aldım bakıp bakıp seviniyom onlara :KK54:

Canım belki tek embriyo tutunmustur ondandir. Kriterler farklı olabiliyor daha önce yapturmadiysan sabırla ertesi günü bekle ve ikiye katlanmasi için dua et. Değeri önemli değil bence katlansin yeter
Tek embriyo idi cnm zaten. İnşallah vardır

Bi kez yaptirdim 13. Gun 471 cikti dr tekrarlamana gerek yok dedi ama iste milket iki gubde bi yaptiriyo katlaniyo bende korkuyorum acaba dusermi diye
Baska test yaptirmadim
O zaman başka bir tane daha yaptır, için rahatlasın, normalinde iki kez ve iki gün arayla istiyorlar zaten, hem sen de artışı görür kafandan atarsın canım. Bu değerin de çok çok iyi kafana takıp durma, takıp dert etmek yerine de gider bi test daha ysptırırsın olur biter, ak sakallı dede gece rüyana girip söyletecek değil ya, anca kan testi söyler :) :) :) boşu boşuna stres yaratıyorsun, çok sakıncalı

Kızlar ya 13.2 çıktı :KK43:
Ama idrarda 25 un altını ölçmuyo diye biliyordum niye böyle çıktı ay çok üzüldüm 10. Gün daha fazla cikmaliydi bence :..(
Cnm ya ben hcg topigi bya okdm böyle olup yukslen de var dua et sabret hatta kızn birinin 14.gün 30 larda imiş 17 gün bi gdyo 400 lerde dr da kzda şoka gryo dua et sabr bak benimde degrm az ama sabredym beslenmene dikkat et bebek tutunsn.iyice

Sevda_S Sevda_S Can'ım niye üzülüyorsun anlamadım 5in üstünde görmek için gittik hepimiz değerin küçüğü büyüğü olmaz hamilesin Mutlu ol ve katlanmasını bekle pozitife can sıkıyorsun ama olmaz ki bebişi üzme ;)

KızLar ya benim Yüzüm acayip soyuluyor sizde Yaşıyo musunuz böyle bsey

Maşallah ya aralık ayı bereketli geldi valla okudukça mutlu oluyorum işlh bende hamıleyım dir 5.gunum benim 7.gün idrar tahlili yapcam :KK51: ben hamıleyım gibi hissediyorum işlh hissim doğrudur valla gidip çok beğendiğim çorapları bile aldım bakıp bakıp seviniyom onlara :KK54:
bence idrar testi yapma Can'ım çok kafa karıştırıyor en güzeli 12.gün kan testi yapmak.benimde 4. günüm Can'ım kasıklarım da ağrı çok hafif başkada bişi yok.hakkımızda hayırlısı olsun

Back