2015 Aralık tüp bebek

Canm Rabbim yardımcımız olsun hepimizin hikâyeleri farklı farklı ama amacimiz hayırlı sağlıklı evladimiza kavuşmak.
Bana başından beri denilen pozitif olmak.beyinde
Pozitif olunca kalp hissediyormus vücut içinde de hormon zimbirtilari salgilaniyormus işte ama çok etkiliyormus. Rabbim ol demisse önüne hiçbirşey geçemez bize dusen elimizden geleni yapmak yapıyoruz yapacaz. Zaten kısmet etmemisse mevlam ne yaparsak yapalım isterse 9 ay olsun doğmaz .hayırlısı canm

Bir arkadaşım 7 sene bebeği olmadı 2 defa dusuk yaptı eşinden sayı ve hareket azlığı vardi..7. Senenin sonunda tüp bebekle kavuştu sonrada korunmadi ve Rabbim 5-6 ay sonraikinciyi ddoğal yolla nasip etti.

Belki bir tane oldu diye psikolojisi rahatladı normal normal oldu

ne güzel vallahi çoğu arkadaşımız pozitif sonuç aldı Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.sonucu negatif olan arkadaşlarımızda inşallah yeni denemelerinde pozitif sonucu alırlar.gün bekleyen birlerinde sonucu çok güzel olur inşallah

Valla zaman geçmek bilmiyor bir türlü transferden sonra :) ben 3.gunumdeyim evde geçiriyorum istırahatla normalde kursa gidiyorum ben 8.günden sonra devam etsem mi acaba kızlar ? Dolmuşa binip gidicegim icin tereddutteyim çok sarsarak gidiyor taşıtlar

Kursiyersen gitme canım boş ver. Ama kurs hocasiysan bir kolayıni bul derim. Dolmuş olayı olmasa git dicem çünkü çok etkilemez. Ama ben olsam sarsintilardan uzak durmayı tercih ederdim.

Sevgili K kbersun arkadaşım kimse sana kötü bir şey demedi ki. Mümkün değil biliyoruz ama transferine olumlu bir şeyler yüklemek zor değil. Bak sen yardım istedin herkes kendince bir şeyler söyledi ki. Neler yaşayan arkadaşlar var burda. Vallahi ben onları okuyunca bile benimki olur sanırım diyorum. Olmaz böyle bak burda 3 4 defa bebeğini kaybeden arkadaşlar var. Bunu yaşayıp yasamayacagimizi hiç birimiz bilemeyiz temkinli mutevekkil ve olumlu olmak gerek her zaman

Beni de perşembe çağırdı karından bakmak icin gec çağırdı biraz ama daha da gec gitcm vajinal istemiyorum. Cuma kaç artı kaç olacaksın Cnm hafta olarak
Bende kaarindan baktircam canim nasi hesaplanio bilmiorumki yumurta toplandiktan sonra 16 gunum bugun cumaya kadarda 25 gun falan oluyo sanirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…