Sevdas bana diyorsan 7 yıldır evliyim 8 yumurtadan 3 nu dollediler 2sini koydular 35 yaşındayım 1 yıl bebeğim temmuzda başladım agustosta hamile kaldım doğal yolla şimdi 11aralıkta tup bebek ve tuttu sevinemiyorm ama
Hemsıre aradı pozitif dedı degerı sormak aklıma gelmedı sevıncden yenı yıl hedıyem teyzelerıTebrikler zaten bekliyorduk allahım tamamına erdirsin sağlıkla inşallah değerin Nasıl
Hayirli olsun canim degerin kactiMaşallah arkadaşım rabbim tamamına erdirsin
Zeynepcim bende haftaya cuma gidicem doktorum bebekler yada bebege bakalim dedi ikiz olmasi yuksek dedi kismet ins ikizdirTebrik ederim rabbim tamamina erdirsin simdi kese bekleme siran bana 10 gun kaldi
Masallah Can'ım bende az önce öğrendım allah kucağımıza almayıda Nasıp etsınKizlar haftaya cuma keseyi gormeye gidicez
Beni de perşembe çağırdı karından bakmak icin gec çağırdı biraz ama daha da gec gitcm vajinal istemiyorum. Cuma kaç artı kaç olacaksın Cnm hafta olarakKizlar haftaya cuma keseyi gormeye gidicez
Kursiyersen gitme canım boş ver. Ama kurs hocasiysan bir kolayıni bul derim. Dolmuş olayı olmasa git dicem çünkü çok etkilemez. Ama ben olsam sarsintilardan uzak durmayı tercih ederdim.Valla zaman geçmek bilmiyor bir türlü transferden sonra :) ben 3.gunumdeyim evde geçiriyorum istırahatla normalde kursa gidiyorum ben 8.günden sonra devam etsem mi acaba kızlar ? Dolmuşa binip gidicegim icin tereddutteyim çok sarsarak gidiyor taşıtlar
Çok üzüldüm inanKızlar selam,
Şimdi hastaneden geldim sonucum negatif. Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah
Canim ins hayirli olsunn insMasallah Can'ım bende az önce öğrendım allah kucağımıza almayıda Nasıp etsın
Bende kaarindan baktircam canim nasi hesaplanio bilmiorumki yumurta toplandiktan sonra 16 gunum bugun cumaya kadarda 25 gun falan oluyo sanirmBeni de perşembe çağırdı karından bakmak icin gec çağırdı biraz ama daha da gec gitcm vajinal istemiyorum. Cuma kaç artı kaç olacaksın Cnm hafta olarak
Bizimde hareket 0 ve sperm sayısı sınırda canım. Umarım güler yüzümüz sizin gibi. Neydi sayınız?Saol canim benim sorunum sperm azligiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?