Rica ederimSağlasın canım :)
Bunu okudum da transferi nasıl etkiler onu sormak istedim. Transfer olanların basıldı yani
Canim inan 12gun olmus vucuttan ne zaman atilir bilmiyorumki[/QUOTE][QUOT, member: 650041"]zeynep4 arkadasim simdi icime kurt düştü ben test yapmistim ya bugun fotosunu atmistim benim çatlatma ignem 13 aralikti catlatma ignesinin etkisi olabilirmi acaba
Ayy imsallh gecmistir ya swninki dondurulmustu deilmi catmatma olmadin yani[/QUOTE]Canim inan 12gun olmus vucuttan ne zaman atilir bilmiyorumki
Evet canim dondurulmusAyy imsallh gecmistir ya swninki dondurulmustu deilmi catmatma olmadin yani
Insalh pozitiftir canim burda bi kac arkads yapti die biliyorum ve pozitifi gorduler kanda seninde olur insallh benim umidim kirildi simdi[/QUOTE]Evet canim dondurulmus
Eger kullandogim ilaclar estrofen claxin balik yagi vitamin duphalac prednol probiyotik hcg hormonu icermiyosa yada vucudumda embriyo tutunmayip kafasina gore hcg uretmiyosa Allahin izniyle pozitif diye dusunuyorum
Insalh pozitiftir canim burda bi kac arkads yapti die biliyorum ve pozitifi gorduler kanda seninde olur insallh benim umidim kirildi simdi[/QUOTE]Evet canim dondurulmus
Eger kullandogim ilaclar estrofen claxin balik yagi vitamin duphalac prednol probiyotik hcg hormonu icermiyosa yada vucudumda embriyo tutunmayip kafasina gore hcg uretmiyosa Allahin izniyle pozitif diye dusunuyorum
Kac yil bekledin canim[/QUOTE]Insalh pozitiftir canim burda bi kac arkads yapti die biliyorum ve pozitifi gorduler kanda seninde olur insallh benim umidim kirildi simdi
merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek için bugün doktorumla görüştüm , yaşım genç ama yumurta rezervim düşükmüş.. bugün adetin 2.günü ve muayenede 5 tane folükül varmış , fsh yüksek çıktı ve biesteron ve ınofolic yazdı.. bunlar düşürür fshını dedi doktor.. sizce şansım varmı tüp bebekte? buarada beni muayene eden prof. yumurtaların çalışıyor dedi ÇOK ÜZÜLÜUORUM umarım cvp gelir..
Iki yil bu ilk denemem ve cok umutluydm doktorum embriyolari koyarken cok iyiler hamilesin simdiden demisti Allahtan bi manilik gelmesse demisti[/QUOTE]Kac yil bekledin canim
Ah canim benim senin arzunu o kadar iyi anliyorumki bende ilk dort yilimda cok ama cok istiyordum etrafimda bizimle evlenenleri birak benden sonra evlenenlerin cocugu oldu sabrettim Allaha sigindim sohbetlere gittim kurslara gittim Allaha sukur 9 yilimizi tamamladik Allahda verdiyse mucize olur benim icin eger vermeyip yine imtihan ederse boyun egerim derimki inna lillah ve inna ileyhi raciunIki yil bu ilk denemem ve cok umutluydm doktorum embriyolari koyarken cok iyiler hamilesin simdiden demisti Allahtan bi manilik gelmesse demisti
Tabi canim ben sana gore yolun basindyim Rabbim ol derse olur ancak sinavimiz zor sabir ve maneviyat o kadar onemliki bu surecte Allahim herseyin hayirlisini versin hakkimizda eger olmassada kahretmem hayata hersey cocuktan ibaret degil sonucta saglik huzur olsun hepimizin hakkunda hayirlisi olsun canim[/QUOTE]Ah canim benim senin arzunu o kadar iyi anliyorumki bende ilk dort yilimda cok ama cok istiyordum etrafimda bizimle evlenenleri birak benden sonra evlenenlerin cocugu oldu sabrettim Allaha sigindim sohbetlere gittim kurslara gittim Allaha sukur 9 yilimizi tamamladik Allahda verdiyse mucize olur benim icin eger vermeyip yine imtihan ederse boyun egerim derimki inna lillah ve inna ileyhi raciun
Allahtan geldik ve yine Allaha donecegiz
buda sondu zaten bidaha ne manevi nede maddi var Rabbim goruyo biliyo halimi
sende kendini sikma Allah oyle bir ayarliyoki senin beklemedigin zamanda gonderiyo insallah
Ha soyle pozitif dusun innsallahhh olacak insallahhh onu hisset karninda[/QUOTE]Tabi canim ben sana gore yolun basindyim Rabbim ol derse olur ancak sinavimiz zor sabir ve maneviyat o kadar onemliki bu surecte Allahim herseyin hayirlisini versin hakkimizda eger olmassada kahretmem hayata hersey cocuktan ibaret degil sonucta saglik huzur olsun hepimizin hakkunda hayirlisi olsun canim
Neden canım?Canm ya korkuttun beni
Canım benim ben aşılama olmuştum. 6 ve 7. Gün çizgi çıktı sonra yok oldu. Yani şimdiye kalmazzeynep4 arkadasim simdi icime kurt düştü ben test yapmistim ya bugun fotosunu atmistim benim çatlatma ignem 13 aralikti catlatma ignesinin etkisi olabilirmi acaba
Yanltma payı var dye cnmNeden canım?
Yok yok bir çok testte ciktiysa merak etme pozitiftir onlar. Ben 3 buçuk yıldir her ay test yaptığım için negatif görüntüsünü iyi biliyorum seninki onlara benzemiyor. Kaç gün oldu transferine.Yanltma payı var dye cnm
teşekkür ederim canımHayırlı olsun canm tedavin hg.aramiza
8 cnm yarn Sbah yine yapcm başka test yapmadm yarn predictor alcm arkdas önerdi saolsnYok yok bir çok testte ciktiysa merak etme pozitiftir onlar. Ben 3 buçuk yıldir her ay test yaptığım için negatif görüntüsünü iyi biliyorum seninki onlara benzemiyor. Kaç gün oldu transferine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?