2015 Aralık tüp bebek

zeynep4 arkadasim simdi icime kurt düştü ben test yapmistim ya bugun fotosunu atmistim benim çatlatma ignem 13 aralikti catlatma ignesinin etkisi olabilirmi acaba

[QUOT, member: 650041"]zeynep4 arkadasim simdi icime kurt düştü ben test yapmistim ya bugun fotosunu atmistim benim çatlatma ignem 13 aralikti catlatma ignesinin etkisi olabilirmi acaba[/QUOTE]
Canim inan 12gun olmus vucuttan ne zaman atilir bilmiyorumki

[QUOT, member: 650041"]zeynep4 arkadasim simdi icime kurt düştü ben test yapmistim ya bugun fotosunu atmistim benim çatlatma ignem 13 aralikti catlatma ignesinin etkisi olabilirmi acaba
Canim inan 12gun olmus vucuttan ne zaman atilir bilmiyorumki[/QUOTE]
Ayy imsallh gecmistir ya swninki dondurulmustu deilmi catmatma olmadin yani

Canim inan 12gun olmus vucuttan ne zaman atilir bilmiyorumki
Ayy imsallh gecmistir ya swninki dondurulmustu deilmi catmatma olmadin yani[/QUOTE]
Evet canim dondurulmus
Eger kullandogim ilaclar estrofen claxin balik yagi vitamin duphalac prednol probiyotik hcg hormonu icermiyosa yada vucudumda embriyo tutunmayip kafasina gore hcg uretmiyosa Allahin izniyle pozitif diye dusunuyorum

Ayy imsallh gecmistir ya swninki dondurulmustu deilmi catmatma olmadin yani
Evet canim dondurulmus
Eger kullandogim ilaclar estrofen claxin balik yagi vitamin duphalac prednol probiyotik hcg hormonu icermiyosa yada vucudumda embriyo tutunmayip kafasina gore hcg uretmiyosa Allahin izniyle pozitif diye dusunuyorum[/QUOTE]
Insalh pozitiftir canim burda bi kac arkads yapti die biliyorum ve pozitifi gorduler kanda seninde olur insallh benim umidim kirildi simdi

Evet canim dondurulmus
Eger kullandogim ilaclar estrofen claxin balik yagi vitamin duphalac prednol probiyotik hcg hormonu icermiyosa yada vucudumda embriyo tutunmayip kafasina gore hcg uretmiyosa Allahin izniyle pozitif diye dusunuyorum
Insalh pozitiftir canim burda bi kac arkads yapti die biliyorum ve pozitifi gorduler kanda seninde olur insallh benim umidim kirildi simdi[/QUOTE]
A neden kirildiki ben ne diyorum idrarda negatif cikti diye negatif olacak degil
Pozitif cikti diye pozitif olacak degil hersey Allahin kudretinde
Allahin dedigi olur

Evet canim dondurulmus
Insalh pozitiftir canim burda bi kac arkads yapti die biliyorum ve pozitifi gorduler kanda seninde olur insallh benim umidim kirildi simdi[/QUOTE]
Kac yil bekledin canim

Insalh pozitiftir canim burda bi kac arkads yapti die biliyorum ve pozitifi gorduler kanda seninde olur insallh benim umidim kirildi simdi
Kac yil bekledin canim[/QUOTE]
Iki yil bu ilk denemem ve cok umutluydm doktorum embriyolari koyarken cok iyiler hamilesin simdiden demisti Allahtan bi manilik gelmesse demisti

Cnm benimde adetin ikinci günü muanede doktor yaşına göre yumurtalik Revervin az dedi senin gibi 5 tane varmış yaşımda 25 Tabi insan üzülüyor haliyle bizde napalım dedik olcaksa azlada olur devam ettik iğneleri kullanmaya başladım. Ve yumurtalik toplandığı gün iğneler ise yaramiş tam 12 adet yumurta toplandı 10 taneside iyi şekilde döllendi ☺ Allahıma şükür suan 5.gün transferini bekliyoruz yani umutsuzluğa kapılmayın yaşının genç olmasi yumurtaların kalitesi açısından çok önemli zaten önemli olan da iyi embriyo elde etmek.işlh bende iyi haberleri alırım Allah hepimize yardimci olsun

Kac yil bekledin canim
Iki yil bu ilk denemem ve cok umutluydm doktorum embriyolari koyarken cok iyiler hamilesin simdiden demisti Allahtan bi manilik gelmesse demisti[/QUOTE]
Ah canim benim senin arzunu o kadar iyi anliyorumki bende ilk dort yilimda cok ama cok istiyordum etrafimda bizimle evlenenleri birak benden sonra evlenenlerin cocugu oldu sabrettim Allaha sigindim sohbetlere gittim kurslara gittim Allaha sukur 9 yilimizi tamamladik Allahda verdiyse mucize olur benim icin eger vermeyip yine imtihan ederse boyun egerim derimki inna lillah ve inna ileyhi raciun
Allahtan geldik ve yine Allaha donecegiz
buda sondu zaten bidaha ne manevi nede maddi var Rabbim goruyo biliyo halimi
sende kendini sikma Allah oyle bir ayarliyoki senin beklemedigin zamanda gonderiyo insallah

Iki yil bu ilk denemem ve cok umutluydm doktorum embriyolari koyarken cok iyiler hamilesin simdiden demisti Allahtan bi manilik gelmesse demisti
Ah canim benim senin arzunu o kadar iyi anliyorumki bende ilk dort yilimda cok ama cok istiyordum etrafimda bizimle evlenenleri birak benden sonra evlenenlerin cocugu oldu sabrettim Allaha sigindim sohbetlere gittim kurslara gittim Allaha sukur 9 yilimizi tamamladik Allahda verdiyse mucize olur benim icin eger vermeyip yine imtihan ederse boyun egerim derimki inna lillah ve inna ileyhi raciun
Allahtan geldik ve yine Allaha donecegiz
buda sondu zaten bidaha ne manevi nede maddi var Rabbim goruyo biliyo halimi
sende kendini sikma Allah oyle bir ayarliyoki senin beklemedigin zamanda gonderiyo insallah[/QUOTE]
Tabi canim ben sana gore yolun basindyim Rabbim ol derse olur ancak sinavimiz zor sabir ve maneviyat o kadar onemliki bu surecte Allahim herseyin hayirlisini versin hakkimizda eger olmassada kahretmem hayata hersey cocuktan ibaret degil sonucta saglik huzur olsun hepimizin hakkunda hayirlisi olsun canim

Tabi canim ben sana gore yolun basindyim Rabbim ol derse olur ancak sinavimiz zor sabir ve maneviyat o kadar onemliki bu surecte Allahim herseyin hayirlisini versin hakkimizda eger olmassada kahretmem hayata hersey cocuktan ibaret degil sonucta saglik huzur olsun hepimizin hakkunda hayirlisi olsun canim[/QUOTE]
Ha soyle pozitif dusun innsallahhh olacak insallahhh onu hisset karninda

Ha soyle pozitif dusun innsallahhh olacak insallahhh onu hisset karninda[/QUOTE]
Peki tamam pozitif dusuncemm ins olucak hissediorum onlari

zeynep4 arkadasim simdi icime kurt düştü ben test yapmistim ya bugun fotosunu atmistim benim çatlatma ignem 13 aralikti catlatma ignesinin etkisi olabilirmi acaba
Canım benim ben aşılama olmuştum. 6 ve 7. Gün çizgi çıktı sonra yok oldu. Yani şimdiye kalmaz

Yok yok bir çok testte ciktiysa merak etme pozitiftir onlar. Ben 3 buçuk yıldir her ay test yaptığım için negatif görüntüsünü iyi biliyorum seninki onlara benzemiyor. Kaç gün oldu transferine.
8 cnm yarn Sbah yine yapcm başka test yapmadm yarn predictor alcm arkdas önerdi saolsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…