2015 Aralık tüp bebek

gerçekten çok üzüldüm inanın,, çünkü acılara okadar hassaslaştımki sizi tanıyor olmam önemli değil özellikle bu konularda çocuk için uğraşanlara yaşadıklarımıza çoook üzülüyorum ve OKADAR İYİ ANLAYABİLİYORUM Kİİİ ... BU SEFER OLACAK İNŞALLAH :) İKİZ ALLAHIM ÇOK BÜYÜK.. keyfini yaşicaksınız hep aynısı olmaz artık mutlu olacaksınız inşallah allah herzaman yanınınzda olsun .....

:) inşallah aminn.....gülümsettiniz beni o günlerde gelirse eğer kendimi mutluluktan nasıl olurum bilemiyorum...
Sigara falan varsa şimdiden bırak bol bol marul ye. Sakatat tan uzak dur. Çay kahve içme mümkün mertebe. Şimdiden vücudunu hazırla bence. Ananas ye havuç suyu iç veya havuç ye. Bunlar önemliymiş devlette hiç söylemiyorlar böyle şeyleri canım sen bebişlerine hazırlık yap.

Aslında islerini daha garantili yapiyorlarda bu süreçte ilgi çok önemli. Valla benim en saçma sorularımı bile yanitliyolar sabırla. Ben kendime dayanamazdim. Bugün embriyo ların gelişimi için aradılar ve ben dedim ki bi karışıklık yok demi vesvese yaptım dedim. Aynı isimde iki hasta vardı çünkü :)

Sağol canım cümlemize yardım etsin Rabbim. Hep iyi düşünmek lazım. Bol bol dua lazım zaten elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz . Geriye bi tek dua kalıo. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah hepimizin. Rabbim hepimize 2016 ya bebişlerimizle girmeyi nasip etsin inşallah

Devlette mi yaptırıosun canım. Hastaneden hastaneye Dr dan Dr a Fark var inşallah sizinkiler iyidir.

:) tamam söz uygulicam...herşey bi vesiledir... ..diyor ki ben en zor anınızda öyle birini gönderirimki bu hızırmı değilmi anlayamazsınız bile bende,, bunu aklımdan çıkarmıyorum ..ki kalbim kararmasın temiz olsun kötü niyet hiç gelmesin diye buraya yazarken içimden umut silinmişti ve kendime iyi bakmıyorum (yeme,içme anlamında)madem sebep oldunuz tam da isabet ettniz kendime bakmam gerekiyor .. sağlıklı beslenip hazırlanacam

AMİİNN.. İNŞALLAH !..

Tabiiki kendine iyi bakacaksın ama bunu kendin için değil bebişlerin için yapacaksın sağlıklı Beslen hazır şeyler , asitli şeyler tüketme. Marul folik asit yönünden zengin bol bol yiyebilirsin ben yıkayıp koca bir kaseye alıp yattığım koltuğun yanına koydum sehpamda her dk ya yiyorum. Salata ye. Et de ye. Ama sağlıklı Beslen. Ve umut asla umudunu tüketme. Benim toplamada 5 yumurtam iyiymiş transferin ikinci günü 2 tane çok güzel gelişmiş diğerleri tutmamış. 2 sini transfer etti Dr um ameliyathanede dualarla. Bende bol bol dua ettim transfer olurken. Hala da her dk ediyorum umut güzeldir. Karnımda Bebeklerim var diye elimi koyuyorum seviyorum onları, konuşuyorum onlarla. Ama kötüye de hazırlıyorum kendimi. (Ama bunu bebişlerime hissettirmiyorum.) Ben artık bana tutunduklarını düşünüyorum içimde öyle güzel bi his var. Sende hep güzel düşün lütfen. Neler yaşadığımızı bizden başka kimse bilemez.

ZATEN BİRAZDAN MARUL YIKICAM SENİN GİBİ DUYGULARINI DÜŞÜNCELERİNİ TATLI BİR DİLLE İFADE EDEN BEBEKLERİN OLSUN İNŞALLAH ...YARINDA ANANAS ALACAM BOLL HAVUÇ SUYU SIKACAM ... AMA SENDE GELİŞMELERDEN MÜMKÜNSE HABERDAR EDERSEN SEVİNİRİM :) BENDE MERAK ETTİM SENİN ADINA YARABBİM SANA SIMSIKI TUTUNSUNLAR İNŞALLAH ANNELERİNİ ÇOK SEVSİNLER BIRAKMASINLAR HİÇ BİRZAMAN...

ZATEN BİRAZDAN MARUL YIKICAM SENİN GİBİ DUYGULARINI DÜŞÜNCELERİNİ TATLI BİR DİLLE İFADE EDEN BEBEKLERİN OLSUN İNŞALLAH ...YARINDA ANANAS ALACAM BOLL HAVUÇ SUYU SIKACAM ... AMA SENDE GELİŞMELERDEN MÜMKÜNSE HABERDAR EDERSEN SEVİNİRİM :) BENDE MERAK ETTİM SENİN ADINA YARABBİM SANA SIMSIKI TUTUNSUNLAR İNŞALLAH ANNELERİNİ ÇOK SEVSİNLER BIRAKMASINLAR HİÇ BİRZAMAN...BUARADAUNUTMUŞUM YAZMAYI SÖZ GÜZEL DÜŞÜNECEM ..!!

Ananası bol yeme ama günde 2 veya 3 dilim yeter. Tutunmasına yardımcı oluomuş ama çok abartmadan inşallah canım sana da tedavimde güzel sonuçlar diliyorum. Rabbim kendi yanından lütuf ve keremiyle hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana inşallah. Sormak istediğin ne olursa bildiğim bişeyse bende topikteki diğer arkadaşlarda yazarız canım. Burda herkesin derdi bir. Rabbim muradımızı versin hepimizin.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...avinin-8-gunu-e2-degeri-lutfen-yardim.889810/

Ya kızlar neden kimse ne burada yazdığında ne konu açtığında cevap vermiyor.
E2 Hormonu Yüksekliği (Estradiol Yüksekliği)

Adet döngüsü ile paralel olarak gitmektedir. Ancak adet görmeyen hastalarda daima düşük olarak kalır. Adet döngüsünün 13-15 günleri arasında en yüksek değerine ulaşır. Tek bir folikül büyürse adet döneminin 14. günü gibi 250pg/mL değerine ulaşır. Adetin 2-3. gününde yapılan E2 testi 50’nin üstünde çıkarsa o hastada yumurta rezervinin kötü olduğu düşünülür. Polikistik over yada PCOS denilen durumda kadınlarda 20’nin üstünde antral folikül vardır. Bu kadınlara yumurtlaması için düşük doz ilaç dahi verilse bütün foliküller uyarılır, 14. gün gibi 5000 pg/mL gibi bir Estradiol değeri bulunur. Bu durumda yumurtaları çatlatmak için HCG içeren Pregnyl veya Ovitrelle gibi ilaçlar kullanılırsa hastada çok tehlikeli bir durum olan OHSS ortaya çıkar.

E2 Hormonu Ne İşe Yarar?

Estradiol hormonu insan vücudunda bir çok organda reseptör yada algaçları ile çeşitli değişiklere yol açar. Aslen kadınlık hormonudur. Rahim zarının olgunlaşmasından başlayarak bir çok işlevi yapar.Bağışıklık sistemi,kalp ve damar hastalıklarından koruyucu özelliği vardır.

E2 Hormonu Neden Yükselir?

Estrojen hormonu yumurtalıklardaki foliküllerin büyümeye başlamasıyla yükselir. Folikül gelişimi olmazsa E2 hormonu kanda yükselmez.

Birazdan verirler merak etme kimse yokmu de yarim saat sonra

Sağlasın canım :)

Bunu okudum da transferi nasıl etkiler onu sormak istedim. Transfer olanların basıldı yani

aminnn inşallah canım, teşekkür ederim,,ben çok memnun oldum ..sohbetin çok güzel herzaman konuşalım..buarada ben de aynı şekilde yardımcı olmayı çok isterim ..eşim geldi sanırım netten çıksam iyi olacak görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Sende kendine iyi bak canım bende çok memnun oldum. İnşallah güzel haberlerde buluşuruz. Besmele çekip başla bakalım herşey Güzel olsun gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…