2015 Aralık tüp bebek

Sağol arkadaşım transfer gelecek ay.toparlarim kendimi inşallah o zaman a kadar

Sağol arkadaşım transfer gelecek ay.toparlarim kendimi inşallah o zaman a kadar
Moralinin iyi olması lazım sayı çok güzel ya benm 4 döllenme vardı sadece transfer olur mu diye korkuyordum senin maşallah cok iyi gidiyor Mutlu ol ilaçların seni etkilemesine izin verme :)

Moralinin iyi olması lazım sayı çok güzel ya benm 4 döllenme vardı sadece transfer olur mu diye korkuyordum senin maşallah cok iyi gidiyor Mutlu ol ilaçların seni etkilemesine izin verme :)
Sağol canım. Burası benim gibi arkadaşlar bile daha iyi geliyor bana. Yanindajiler olayı bilmediği icin ilgileniyorlar fakat sürekli bilmedikleri soruları cevaplamak da kötü hissettiriyor insanı. E2 çok yüksekti onun etkisundeyim sanırım

Ay burda görnmüyor ya görümcem yanmda oda var deid grdü
Ben gördüm Cnm benm de böyleydi fotoğrafta hic görünmüyordu denedim. İnş doğrudur yarın yap bakalım sabah en dogru o belli olur bosuna canını sıktın bak hissediyorum yok diyordun

Eki Görüntüle 1727872 Cnm dr aradm 1 saat snra ckti çizgi dedm vardr o zmn sabah idrar olmadıgi icn öyle çıkmıştır dedi sabah bida yap dedi çok dikkatli bakn tm kzlar
Canım bu test çok bozuk. Tipini görür görmez tanıdım. Umudunu kırmak istemem asla. Ama uzulmememiz gerek. Predictor diye bir test var müthiş sonuç veriyor onu bir dene. Yanlış anlama beni ama ben bu testle çok hayal kırıklığı yaşadım

Hcg hormonunda yoksa olmayan hormonu cikarabilirmi

ben devlette tüp bebek yaptırıyorum,, acaba 2 embriyo transfer yaparlarmı isteğime göre?
Genelde özelde isteğe göre hareket ediliyor ama devlet bu konuda daha katı canm cünkü yasa gereği yapılıyor bu uygulama. Özeller de gizli yapıyor bunu. Yaş kaçtı senin? Duruma göre 2 kararı da alabilir doktor inş gölüne göre olur

Fortune dye bi test kzlar ya aslnda 10 dk.içinde sanki var gbi geldi sonra kendi kendime kzdm hayal gorysn dye 1 saat snra bakim dedm baya belli sabah bida yapcm

çok teşekkür ederim canım umut olsun herkese diye yazmak istedim çünkü 5 gün oldu hala lekelenmem var ama doktor değerimin iyi olduğunu söyledi. salı günü tekrarlıycam inş katlanır:) darısı bekleyen herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…