Canım benım sana tavsiyem polen ve arı sütü yemen.tutup tutmadıgını bilmiyorum daha ama ben yumurta sayısını kalitesini arttırdıgına inanıyorum.bende cunkü biliyosun yumurta sıkıntısı var ama sükür 8 tane cıktı yani.daha ilaclara baslamadan mesala doktor o 8 tane folikülü görmustu.ozaman ben biraz alinganlik yaptim:)) tesekkurler canim
Yapicam canım.hastanede calışıyorum ya zaten gidince sabah kani veririm artık 2 saate falan cıkmıs olur herhalde.ama pekte umudum yok.bide sabah o kullandiğimiz jel geri geliyor ya onda siyahs yakın bi kan pıhtısı gibi bişeyde vardı.galiba adet olucam.yarında adet gunum cünküTosun788 yarın test yaptırcaksın dimi? Kaçta kan vericeksin
Bencede canımmsayıya takılma bitane olsun kaliteiı olsun senin olsun.cok gordum 30 tane toplanıp transfere bile gidemiyenMerkezden aradılar bugün . 14 yumurta toplanmisti 8i olgun çıktı. 5i döllendi. Sİmdilik bu kadar bilgi verebiliyoruz. Yarın bolunmeleri hakkında yine bilgilendiririz dediler.
Gecen yıl ki denememizde daha fazla dollenmisti diye canim sikildi. Sonra dedim ki daha fazlaydı da noldu. Hala kucağım bos
Az da olsa sayısı kaliteli olsun insaallah. Bakalım transfere kadar kaçı dayanabilecek
Aynen canim yaa bi dogsun isircam totosunu :)Gunaydin canim musmutlu pazarlar. Napsinlat bebislerin de acaba annemiz napiyo diye dusunuyolardir ♡ ahh ahh o findiklar bizi nasil ugrastiriyolarrr
Hayırlısı olsun cnm transfer ne zmn belli miMerkezden aradılar bugün . 14 yumurta toplanmisti 8i olgun çıktı. 5i döllendi. Sİmdilik bu kadar bilgi verebiliyoruz. Yarın bolunmeleri hakkında yine bilgilendiririz dediler.
Gecen yıl ki denememizde daha fazla dollenmisti diye canim sikildi. Sonra dedim ki daha fazlaydı da noldu. Hala kucağım bos
Az da olsa sayısı kaliteli olsun insaallah. Bakalım transfere kadar kaçı dayanabilecek
Yapicam canım.hastanede calışıyorum ya zaten gidince sabah kani veririm artık 2 saate falan cıkmıs olur herhalde.ama pekte umudum yok.bide sabah o kullandiğimiz jel geri geliyor ya onda siyahs yakın bi kan pıhtısı gibi bişeyde vardı.galiba adet olucam.yarında adet gunum cünkü
Kötü Düşünme ltfn adet görerek hamilelik sürdüren insanlar var Ufacık bi pıhtıya hemen anlam yükleme yarın hayırlı haberlerini verirsn inşYapicam canım.hastanede calışıyorum ya zaten gidince sabah kani veririm artık 2 saate falan cıkmıs olur herhalde.ama pekte umudum yok.bide sabah o kullandiğimiz jel geri geliyor ya onda siyahs yakın bi kan pıhtısı gibi bişeyde vardı.galiba adet olucam.yarında adet gunum cünkü
Senin transfer ne zmn cnmAynen canim yaa bi dogsun isircam totosunu :)
Allah razi olsun canım. Doktor gelisimine göre 5. Güne kadar goturmeyi istiyoruz demişti. Eğer gelişimleri zayıf olursa yarın söylerler heralde. Allahım bu ne zor bi sınav. Hepimiz e hayirlisiyla bu sınavı gecmeyi nasip et.Hayırlısı olsun cnm transfer ne zmn belli mi
Hic bir bilgim yok canim yarın yine arayacam ne olmus diye. Dun bi sizi tranferden birgun once arariz demislerdi. Bugun aramadikalrina gore 3. Gun degil diye dusunuyorum. Cuma gunu toplandilar yarin 3. Gun olmus oluyo dimi :) Bu transfer 3. Ya da 5. Gunmu oluyo 4. 6. Gun olmuyomu bi bilgin varmi bu konu daSenin transfer ne zmn cnm
Merkezden aradılar bugün . 14 yumurta toplanmisti 8i olgun çıktı. 5i döllendi. Sİmdilik bu kadar bilgi verebiliyoruz. Yarın bolunmeleri hakkında yine bilgilendiririz dediler.
Tam kesin bilgi mi bilmiyorum ama 2 ve 6. Günler arası konabiliyormuş Can'ım eskiden hep 2. Gün koyarlarmış ama tıp ilerledikçe uzatıyorlar süreyi daha yüksek şans için :)Hic bir bilgim yok canim yarın yine arayacam ne olmus diye. Dun bi sizi tranferden birgun once arariz demislerdi. Bugun aramadikalrina gore 3. Gun degil diye dusunuyorum. Cuma gunu toplandilar yarin 3. Gun olmus oluyo dimi :) Bu transfer 3. Ya da 5. Gunmu oluyo 4. 6. Gun olmuyomu bi bilgin varmi bu konu da
Amin canım kimseye yaşatmasın bir de ukalalık olmasın artık hiç birşeye üzülmüyorum takmıyorum taşlaştım. Olurda rabbim inşallah kısmet eder ikiz olursa tavsiyem 20. Haftalardan sonra sürekli end. Yu ölçtürmeniz. Çok dikkatli olmak gerekiyormuş ben bilemedim biranda herşey tepetaklak oldu. Hepimize bol şanslarCan'ım çok üzüldüm zor şeyler gerçekten Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. İnşallah yine olur yavruların çoğul gebelik riskli olduğu için yasa bile çıktı embriyo sayısını kısıtladılar ama işte herkes ihtimal yükseltmek için ikiz istediği için 2 embriyo tercih etti ben de onlardan biriyim herşey kısmet Allah herkesin gönlüne göre versin senin de gönlüne göre versin Can'ım..
İnşallah güzel hayırlı haberlerle gelirsin canım herşey güzel olsun hepimiz içinYapicam canım.hastanede calışıyorum ya zaten gidince sabah kani veririm artık 2 saate falan cıkmıs olur herhalde.ama pekte umudum yok.bide sabah o kullandiğimiz jel geri geliyor ya onda siyahs yakın bi kan pıhtısı gibi bişeyde vardı.galiba adet olucam.yarında adet gunum cünkü
Tam kesin bilgi mi bilmiyorum ama 2 ve 6. Günler arası konabiliyormuş Can'ım eskiden hep 2. Gün koyarlarmış ama tıp ilerledikçe uzatıyorlar süreyi daha yüksek şans için :)
oraya attiklari cizikler yara halinde olyormua Tutunmaya YYardımcı dediler ama görecez canm gerçi Allah ol denedikten sonra hepsi boşcanim benim ilk tup bebek denememde doktor gerekirse yapicam demisti ama hersey cok guzel gerek yok dedi.hos daha bi bucuk ayim var ama aklim ister istemez oralara kayiyor.mart ayina kadar cok var yaa
Daha bendehic belirti yok canim senin ilk gunler agrin oluyomuyduYa kislaaarrrrr ilk bes gun kasiklarim agridi ama artik agrimiyo tutmadi mi acaba diye korkuyorum
Sağol canm iyi dileklerin için inşallah Rabbim kimseyi kimsenin kucağına bakitip boynunu bukturup gözlerini doldurmasın. Dengesizler laf edince Ağlamamak için kendimi zor tutup oradan kalkınca hungur hungur agladigim günleri kimselere yaşatmasını zor bişeymis vesselamHersey Allahtan elinizden geleni yapmışsınız takdir onun dilerim bu sefer pozitif sonuçlanır Sağlıcakla kucağınıza alırsınız ve söyledklernzde çok Haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?