2015 Aralık tüp bebek

ozaman ben biraz alinganlik yaptim:)) tesekkurler canim
Canım benım sana tavsiyem polen ve arı sütü yemen.tutup tutmadıgını bilmiyorum daha ama ben yumurta sayısını kalitesini arttırdıgına inanıyorum.bende cunkü biliyosun yumurta sıkıntısı var ama sükür 8 tane cıktı yani.daha ilaclara baslamadan mesala doktor o 8 tane folikülü görmustu.

Merkezden aradılar bugün . 14 yumurta toplanmisti 8i olgun çıktı. 5i döllendi. Sİmdilik bu kadar bilgi verebiliyoruz. Yarın bolunmeleri hakkında yine bilgilendiririz dediler.
Gecen yıl ki denememizde daha fazla dollenmisti diye canim sikildi. Sonra dedim ki daha fazlaydı da noldu. Hala kucağım bos
Az da olsa sayısı kaliteli olsun insaallah. Bakalım transfere kadar kaçı dayanabilecek

Tosun788 yarın test yaptırcaksın dimi? Kaçta kan vericeksin
Yapicam canım.hastanede calışıyorum ya zaten gidince sabah kani veririm artık 2 saate falan cıkmıs olur herhalde.ama pekte umudum yok.bide sabah o kullandiğimiz jel geri geliyor ya onda siyahs yakın bi kan pıhtısı gibi bişeyde vardı.galiba adet olucam.yarında adet gunum cünkü

Bencede canımmsayıya takılma bitane olsun kaliteiı olsun senin olsun.cok gordum 30 tane toplanıp transfere bile gidemiyen

Hayırlısı olsun cnm transfer ne zmn belli mi

Hep en hayırlısı diyoruz lütfen üzme kendini arkadaşım kan sonucunu almadan da tutmadı deme....

Kötü Düşünme ltfn adet görerek hamilelik sürdüren insanlar var Ufacık bi pıhtıya hemen anlam yükleme yarın hayırlı haberlerini verirsn inş

Hayırlısı olsun cnm transfer ne zmn belli mi
Allah razi olsun canım. Doktor gelisimine göre 5. Güne kadar goturmeyi istiyoruz demişti. Eğer gelişimleri zayıf olursa yarın söylerler heralde. Allahım bu ne zor bi sınav. Hepimiz e hayirlisiyla bu sınavı gecmeyi nasip et.

Senin transfer ne zmn cnm
Hic bir bilgim yok canim yarın yine arayacam ne olmus diye. Dun bi sizi tranferden birgun once arariz demislerdi. Bugun aramadikalrina gore 3. Gun degil diye dusunuyorum. Cuma gunu toplandilar yarin 3. Gun olmus oluyo dimi :) Bu transfer 3. Ya da 5. Gunmu oluyo 4. 6. Gun olmuyomu bi bilgin varmi bu konu da

canım benımde 7 dondurulmusum vardı ama sonuc sıfır kı arkadasımın tek döllendı oda transfer oldu 6 aylık hamıle :) canım benım sağlıkla sıhatle olsun ınsallah kalbını gonlunu ferah tut

Tam kesin bilgi mi bilmiyorum ama 2 ve 6. Günler arası konabiliyormuş Can'ım eskiden hep 2. Gün koyarlarmış ama tıp ilerledikçe uzatıyorlar süreyi daha yüksek şans için :)

Amin canım kimseye yaşatmasın bir de ukalalık olmasın artık hiç birşeye üzülmüyorum takmıyorum taşlaştım. Olurda rabbim inşallah kısmet eder ikiz olursa tavsiyem 20. Haftalardan sonra sürekli end. Yu ölçtürmeniz. Çok dikkatli olmak gerekiyormuş ben bilemedim biranda herşey tepetaklak oldu. Hepimize bol şanslar

İnşallah güzel hayırlı haberlerle gelirsin canım herşey güzel olsun hepimiz için

Tam kesin bilgi mi bilmiyorum ama 2 ve 6. Günler arası konabiliyormuş Can'ım eskiden hep 2. Gün koyarlarmış ama tıp ilerledikçe uzatıyorlar süreyi daha yüksek şans için :)

canım 2. gün yada 6 .gün embrio kalitesi ilgili bir durum. he ama 2.gün tutmıcak dıe bırsey yok sadece fark içerde bçlünerek 5. güne gelmesi beklenen embrıoyu dısarda gözlemleyerek aralarında ilerleyenı transfer etmek amaçları. 3. gün embrıosu tutunup 5. gün embrıosu tutunmuyorda olabılıyor. Velhasıl sebep dünyası. Çok kafa yoruyoruz 4 sendır afedersın bedenen manen ve madden maf ettım kendımı sonuc hala bebegım yok bırde mılletın laflarını cektım. Olucaksa vakti saatı geldıyse oluyor olmıcaksada olmuyor. Bizim tek farkımız bu konu imtihanım ve sebep alemınde doktorların aracı olması. Dilerim Rabbım bu imtihanı hakkıyla sabredenlerden eyler. çünkü bazen cok uzuluyorum bazı ınsanların kolaylıkla sahıp olup şükür etmeyişlerinize

canim benim ilk tup bebek denememde doktor gerekirse yapicam demisti ama hersey cok guzel gerek yok dedi.hos daha bi bucuk ayim var ama aklim ister istemez oralara kayiyor.mart ayina kadar cok var yaa
oraya attiklari cizikler yara halinde olyormua Tutunmaya YYardımcı dediler ama görecez canm gerçi Allah ol denedikten sonra hepsi boş

Kızlar kendinizi dinlemeyince... Bilmiyorum daha iğnelerin 3. Günü diyemi Boyleyim ama sanki Dinledikçe şeytan daha bi uğraşıyor bizle. Sabah kalktım 7de ignemi yaptım. Aklıma bir suru şey geldi... Lanet şeytana dedim. Her birimiz ol emrine muhtacız... Bu süreçte dua edelim bol bol... Pozitif dusenelim. Kendinizi bireylerle meşgul edin. Benden tavsiye içiniz sıkıldıkça 'es selam ' ve "ya Fettah" deyin...

Hersey Allahtan elinizden geleni yapmışsınız takdir onun dilerim bu sefer pozitif sonuçlanır Sağlıcakla kucağınıza alırsınız ve söyledklernzde çok Haklısınız
Sağol canm iyi dileklerin için inşallah Rabbim kimseyi kimsenin kucağına bakitip boynunu bukturup gözlerini doldurmasın. Dengesizler laf edince Ağlamamak için kendimi zor tutup oradan kalkınca hungur hungur agladigim günleri kimselere yaşatmasını zor bişeymis vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…