• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
leylam355 leylam355 gelir inş cnm bu benim ikinci bebeğim hep söylerler su süt yapar bu süt yapar tecrübeyle sabit moralin iyi kafan rahat olacak emin ol süt bollasiyor o zaman üzülme hic
ya aslında moral bozacak çok şey var ama ben kafama bile takmıyprum ama nşye böyle oldu anlamadım umarım düzelir

Ben de aynı dertten muzdaribim. Gün geçtikçe düzeliyor. Her emzirme sonrası lanolin kullandım iyi geldi. Kakao yağı da cok iyi kesinlikle öneriyorum. Silikon ucla emzirebilirsin yaraların geçene kadar.cok acıyor biliyorum. Allah şifa versin. Hala korkarak veriyorum yaralı göğsümü ama eskiye göre çok iyi çok şükür.
Ben 1 gogsumu veriyorum digeri yarildi cok kötü oldu korkuyorum vermeye bende krem kullaniyorum insaAllah bu sıkıntılarımız biran once gecerde rahat ederiz bizde

Hadiya banada saglik ocagindaki hemsire onu onerdi sprel taktiricaktim 3 aylik igneyi vurdur dedi

Koruyuculugu en yüksek yöntem şu anda. Belki o yüzden önermiştir. Ya da bi dene istersen. Belki o kadar etkilenmezsin. Belli olmaz tabi herkeste farklı olabilir.

Kızlar bebeğin kırkı cıkmadan, hastane sağlık ocagi falan hariç disari cıkardnz mi hc bebekleri? Ben bunaldm ama doktorun biri, kırk cıkmadan dısari cıkamazsnz dedi :KK43:
D Dekalpy nicki nick nicki nick leylam355 leylam355

AVMler dolu 10 günlük bebeklerle o_O çıkaran çıkarıyo. Ama enflasyon çok bu ara. Birinden bi yerden kaparsa sıkıntısını yine sen çekersin canım.

Gecici birseydir nazar da degmis olabilir,oku ufle kendine ve emzirmeyi birakma sakin canim,minada milkplus diye bi icecek var bana iyi geldi sende icebilirsin 3 gun gunde 2 tane iciyosun 15 gunde bir tekrar ediyorsun

O içecek süt mü artırıyo. Benim de bi kaç gündür yetmiyo süt :KK17:

Sanirim hastalaniyorum kizlar ,1,5 saattir yorganin altunda isunmaya calisiyorum sitma tuttu Allahtan atesim yok hemen bi parol ictim insallah sabaha gecer yoksa evdekilerin dillerinden kurtulamam,bebwgim icinde maske takarim

Cok gecmis olsun yaptiricaz da bebek bisi bissediyomu sunnetten sonra agrisi oluyomu bebegin
Ya hissetmedi heralde ameliyathaneye bizi almadılar video çektirdim çok az ağlamış sonrasında ne çiş yaparken ne altını alırken hiç ağlamadı iyiki yaptırmışım tek sorun altını temizlerrken çiş yapıyorlarya bazen bu resmen fışkırtıyor fiskiye gibi çok acele altını alıyorum üçlü koltuktan tv ünitesine kadar fışkırıyor

Kızlar benim oğlan kolik galiba memeyi emerken çok hırs inat yapıyor ağlamaktan ememiyor zor emziriyorum özellikle birileri varken yalnızken olmuyo ama kv eşim bile varken hıysuz kv söylenmesinden bıktım damaklarımı yara sütünmü acı öyle olsa sağdığım sütüde içmez enson fön mk çalıştırdım ozaman tık yok e heryerde fön mk gecedemi çalıştırıcam ne yapıcamı bilemiyorum birde eşime sinir oluyorum afedersiniz adam hiç rahat bırakmıyo dr yanında dedi birbuçuk ay yok diye fırsat kolluyo dini inancıda güçlü biri fakat zor tutuyorum daha 18 günlüğüz adam hamileyken zor elini sürdü şimdi zor tutuyorum birde kendime bakmıyorum saçbaş dağınık uzak dursun diye napçam iyice tırlattım

meltem ben,m sütüm kesildi bugün çok moralim bozuk anlatamam o kadar üzgünüm ki
canim benim de az bugun nedeni benim yorgunluk iki gun arka arkaya misafir agirladim ve 11 gündür uykusuzum sen de yorgunsan etkilenir. uyu dinlen bol bol. ve bolca emzir ki memeler uyarilsin

Kızlar benim oğlan kolik galiba memeyi emerken çok hırs inat yapıyor ağlamaktan ememiyor zor emziriyorum özellikle birileri varken yalnızken olmuyo ama kv eşim bile varken hıysuz kv söylenmesinden bıktım damaklarımı yara sütünmü acı öyle olsa sağdığım sütüde içmez enson fön mk çalıştırdım ozaman tık yok e heryerde fön mk gecedemi çalıştırıcam ne yapıcamı bilemiyorum birde eşime sinir oluyorum afedersiniz adam hiç rahat bırakmıyo dr yanında dedi birbuçuk ay yok diye fırsat kolluyo dini inancıda güçlü biri fakat zor tutuyorum daha 18 günlüğüz adam hamileyken zor elini sürdü şimdi zor tutuyorum birde kendime bakmıyorum saçbaş dağınık uzak dursun diye napçam iyice tırlattım
canim kolik olmasi icin belli saatlerde belli surede olmasi lazim hep. fin makinasi sesi mi sicaklik mi rahatlatiyor sesse beyaz gurultu yaz nete dinlet. bizim bir de gebelikte de yasakti 45 gunlukken oldu çok zor oldu. simdu yorgunum allahtan ısrar etmiyor hem yine kanama basladi birliktelik sonrasi.

üzüldüğüm çok şey var ama sütümü kesecek kadar kafaya takmıyorum sürekli emmek istiyor ve sürekli memede sıkınca geliyor ama emerken yutkunma sesi yok birde sağayım dedim burada sağan arkadaşlar kadar çok gelmedi sonra da kesildi
canim yutkunma sesi olmayabilir cisli bezine bak yumurta agirliginda 4 5 bez varsa doyuyordur bir de sagmak bebegin emmesi kadar guclu olmaz. bir de deneyimim su: makinayla sagiyorsun ya süt akim akim uretiliyor bir sure az geldi 5 10 dakika bostan da olsa sağ yeni akım baslar yine gelir süt

Kızlar bizim oğlana bişey oldu bu gece akşam8 den 11 e kadar bi türlü dalamadı uykuya beni emdi ağladı yetmedi diye sağdığım sütten 80 cc içti anlamadım ne oldu,gazıda yok bi sinir yaptı memeyi koparacak sandım lastik yaptı mübarek

Ben 1 gogsumu veriyorum digeri yarildi cok kötü oldu korkuyorum vermeye bende krem kullaniyorum insaAllah bu sıkıntılarımız biran once gecerde rahat ederiz bizde
Ama vermediğin gogsun allah korusun kötü olabilir.ben bir gece acillik oldum. O göğsünü sagarak da olsa boşalt. Dedigim gibi kakao yağı ve silikon uç kullan inş işe yarar. Emzirme öncesi sıcak uygulama da yumuşatıyo. Bir havluyu dayanabilecegin sıcaklıkta islatip göğsünde bekler. İnş bir an önce duzelirsin.

Her emzirdiğimde direk 2 sa deliksiz uyuyo mu denzcim?
Yok cnmcım arada uyanık kaldığı bi dilim oluyo 5-6 saat boyunca o sürede cingöz cingöz takılıyo :KK48:bi de uyurken diyelim ağladı hafif pışpış yapınca yine dalıyo. Bi de bazı uyanmalarda sadece emmiyo biraz ilgi de istiyo

Back
X