- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
Canım 4+5 te gözükür mü acaba kese?Yarın dk.gidicem de?Canım bnm hcg 500ken gözükmedi.tabi kişiden kişiye değişir.ama ertele bnce.4hafta bitsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 4+5 te gözükür mü acaba kese?Yarın dk.gidicem de?Canım bnm hcg 500ken gözükmedi.tabi kişiden kişiye değişir.ama ertele bnce.4hafta bitsin.
Canım öncelikle hayırlı olsun inş. saglıcakla büyütelim inş.
Benimde reglim 5 mart başlangıcı...Cuma günü ögrendim bende :)
Aynı günlerdeyizz...:)Çok hoş...Sen keseyi gördün mü dk.da..?
Bende 5 mayısa tüp için randevu almıştım.Aminn cnmm benn bu ay tup bebek gorusmesine gıdıcektim normalde ama hamile kaldım Allahım çok büyük :)
Hayırlı olsun Canım.Kizlar siki durun
Iki kese gorundu ikizmis cok saskinim yaaa
Kizlar siki durun
yaa çok sevindim cnm :=) valla ne güzel ya o zmn inş benm de kese görünür.ben daha kese oluşmamıştır diyordum.. bi de erken döllendiğini düşünüyorum. bakalım kan sonucum kaç çıkacak =) ona göre kadın doğum hastanesini gidicem...Canim benimde sat mart 2bugun tam 5 haftalik bugun bende keseyi gormeye gittik ve gorduk cok sukur bit sikinti yok dedi seninkide 5 haftaliktir buyuk ihtimail
Amin cnmHayırlı olsun Canım.
Darısı başıma:))
Çok güzelll ya:)Saglıcakla kucagına al inş. canım....:)Kizlar siki durun
Kader arkadasim:) Sağlıklı şekilde bebeklerimizii kucağımiza alırız inşallah. :)Bende 5 mayısa tüp için randevu almıştım.
Hatta uçak biletlerimi bile aldım.
Rabbime binlerce kere şükürler olsun..
cnm benim de sat 5 mart. adetten 4 gün önce evdeki testle öğrendim hamileliğimi ama kesin olsun dye bugune kadar bekledim kan tahlili için. bugun verdim bakalım kanı sağlık ocagına. yaırn alıcam. güzel haberlerle aranıza dönmek istiyorum.. inşallah bnm de kese oluşmuştur =)Merhabalar,
Bende aranıza yeni katılıyorum. Cuma günü (03 Nisan 2015) öğrendim hamile olduğumu. İlk hamileliğim olacak inşallah. Son adet başlangıcım 5 mart.
Düne kadar hiçbirşey hissetmiyorum derken bu sabah çok kötü oldum. Lavobada az kalsın bayılacaktım İlk defa olunca açıkçası eşimde bende çok korktuk. Ne olur ne olmaz diye yinede doktora gittik. Çok şükür bir problem olmadığını söyledi doktor. Hamilelik kesesi 8 mm miş. En az 20 mm olunca bebek görünüyormuş. Allah'ım sen bizleri minik yavrularımıza sağ salim kavuştur :)
Ayyyyyy canımmmmm cooook sevindimmmmmmmKizlar siki durun
Canım gözukebilir belkide.Canım 4+5 te gözükür mü acaba kese?Yarın dk.gidicem de?
arkasaşım batıkent bilgi hastanesine gidiyor. fiyatları uygunmuş cnm muayene 30 tl demişti sanırım.istersen ara bi nette numaraları var. bn de oraya gitsem mi acaba diyorum..Merhaba arkadaşlar ben de araniza katiliyorum 4 mart 9 aralik :) daha yeni öğrendim ve grip oldum :/ ankaradaki arkadaslara sorum olacak sgk ile anlasmali ozel hastaneye giden var mi varsa hangi hastane memnunmusunuz
Inşallah canım. Rapor aldım 10 gün evde dinlenicem. Inşallah cumartesi günü de doktora gidicem. .Yaa
Kader arkadasim:) Sağlıklı şekilde bebeklerimizii kucağımiza alırız inşallah. :)
Amean hayırlı olsun inş. Güzel haberlerini bekliyoruzz:)Aynı günler:)))cnm benim de sat 5 mart. adetten 4 gün önce evdeki testle öğrendim hamileliğimi ama kesin olsun dye bugune kadar bekledim kan tahlili için. bugun verdim bakalım kanı sağlık ocagına. yaırn alıcam. güzel haberlerle aranıza dönmek istiyorum.. inşallah bnm de kese oluşmuştur =)
cnm benim de sat 5 mart. adetten 4 gün önce evdeki testle öğrendim hamileliğimi ama kesin olsun dye bugune kadar bekledim kan tahlili için. bugun verdim bakalım kanı sağlık ocagına. yaırn alıcam. güzel haberlerle aranıza dönmek istiyorum.. inşallah bnm de kese oluşmuştur =)
İnş. canım yarın kısmet olursa gidicezz:)Hayırlısı diyelim artık:)Canım gözukebilir belkide.