- 18 Eylül 2014
- 420
- 250
- 42
üzülme inşallah bu ay hep beraber hamile kalacağız Allahın izni ileBugün başlayan reglimle kasım annesi olma adaylığım aralığa kaydı rabbim inşallah sesimizi duyar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülme inşallah bu ay hep beraber hamile kalacağız Allahın izni ileBugün başlayan reglimle kasım annesi olma adaylığım aralığa kaydı rabbim inşallah sesimizi duyar
inşallah tatlım dualarımız hepimiz için :)üzülme inşallah bu ay hep beraber hamile kalacağız Allahın izni ile
Neden uzuluyorsunuz ki? Ben zaten bebeğimi memeden falan kesme niyetinde değilim. Gayette emeCek. Bu sekilde anne olan bir sürü tanıdığım var. Evet zor olacaktır ama değer. Kızım kardeşiyle arkadaş gibi büyüyecektir. Pişman olmayacağıma emin olabilirsiniz. Eşimle beraber enine boyuna düşündük ve karar verdik. Kararımızin ne kadar doğru olduğunu da anlayabiliyoruz.Cok uzuldum bebeginizi emziriyorsunu onun hakkina girdiginizi dusun muyor musunuz suan bebeginiz kucuk oldugu icin cok farkinda degilsiniz ama hem 2 cocuk cok mesakatli helede bir tanesi daha bebek cidden pisman olursunuz.bebeginizin 1 yasina girmesine izin verin
Bilincsiz ve cahil bir anne olarak gördünüz sanırım beni. Ama inanın öyle değilim. Tomris var bilirmisiniz bilmem. Bizim meme doktorumuz olur kendileri. Ve iki çocuğu beraber emzirebilecegimizi söylüyor. 2. Çocuğun rizkindan falanda almıyor kızım emerek. Hamileligimin 7. Ayına kadar emzirebilirim. Sonra Tek göğüsé geçiyorum. İlk sütte böylelikle geliyor. Sormak istediğiniz sorular varsa sorsabilirsinz bu konuda. Hem ben burada yalnış mi yapıyorum diye sormadım ki kimseye. Sadece hamile olabilirim dedim ve heyacanımı paylaştım. Bırakın da yalnış doğrusu bize kalsın olur mu?Ayrica ozgecan nin bir babasi ,annesi, agbisi var sahip cikacak cok kisisi var ama bunun onunla alakasi yok..Abla olursada kardesiyle paylasimi olur benim 10 yas buyuk ablamlada paylasimim var, 5 yas buyuk ablamlada.Gebeyken emzirmeye devam edemezsiniz siz etsenizde bebek emmiyor cunku sutunuzun tadi degisiyor bebeginiz cok minik
Tomris hanimi biliyorum. soru sordugunuz icin degil bir insan ve anne olarak uyarmak istedim neyse yasayip goruceksiniz hakkinizda hayirlisi en cok da bebeginizin hakkindan hayirlisi olsun insBilincsiz ve cahil bir anne olarak gördünüz sanırım beni. Ama inanın öyle değilim. Tomris var bilirmisiniz bilmem. Bizim meme doktorumuz olur kendileri. Ve iki çocuğu beraber emzirebilecegimizi söylüyor. 2. Çocuğun rizkindan falanda almıyor kızım emerek. Hamileligimin 7. Ayına kadar emzirebilirim. Sonra Tek göğüsé geçiyorum. İlk sütte böylelikle geliyor. Sormak istediğiniz sorular varsa sorsabilirsinz bu konuda. Hem ben burada yalnış mi yapıyorum diye sormadım ki kimseye. Sadece hamile olabilirim dedim ve heyacanımı paylaştım. Bırakın da yalnış doğrusu bize kalsın olur mu?
Farkindaysan iz bende bir anneyim. Ve kızımı emin olun sizden daha çok düşünüyorum. Nu karari verenilmej icin detayli arastirmalar yaparak ve tomrison yorumlarini da alaraj verdigimize emin olabolirsin.Bu yüzden henüz ek gıdaya bile başlamadım daha çok sutumden yararlansin diye. sebepsiz tepkinizide anlamış değilim. Kızım için en hayırlı bu olacağını da biliyorum.Tomris hanimi biliyorum. soru sordugunuz icin degil bir insan ve anne olarak uyarmak istedim neyse yasayip goruceksiniz hakkinizda hayirlisi en cok da bebeginizin hakkindan hayirlisi olsun ins
aynen bende çok
hayırlısı olsun hepimiz bu ay beklemedeyiz inşallah dualarımız kabul olurda sağlıklı bebişlerimiz olur.
Günaydın inşallah bizde buraya geliriz güzel haberlerleAralık annesi olmak istiyorummmmmmm. Yumurtlama haftasindayim umarım benim de bu sayfaya hamile olduğumu yazdığım gün gelir. Bat 9 nisan
benim bat 13 nisan ama 2 gündür sol kasığım çok ağrıyor heralde erken mi yumurtlama olacak 32 günde bir adet oluyorumAralık annesi olmak istiyorummmmmmm. Yumurtlama haftasindayim umarım benim de bu sayfaya hamile olduğumu yazdığım gün gelir. Bat 9 nisan