Hayırlı olsun canım. Vardır bunda da bi hayır...Merhabalar bende dun ogrendim hamileligimi uzulsemmi sevinsemmi bilemedim 2 bucuk yasinda ve 5 aylik kizlarim var bu ise kazara oldu muhtemel dogum tarihim 1 aralik ALLAH yardimcim olsun
Hayırlı olsun canım. Ama yanlış hesaplıyosun sanırım çünkü benim sat 19 şubat ve hamile olsam 27 kasım beklenen doğum tarihi seninde 20 si falan olması lazım değilmiKizlarrr merhaba hepinize.ben de 11 gun önce öğrendim hamile olduğumu ve suan 3 haftalik hamileyim:) nasil oldu diyeceksiniz son adet tarihim 12 Şubat adetim gelmeyince idrar testi yaptım silik cizgi çıktı sonra kan testinde beta hcg 49 çıktı 3 gün sonra 288e yükseldi cok şükür ama daha çooook küçük sanırım gec dollenme oldu bir sorun olmazsa inşallah aralik annesi olacam ben de..
Iste canim benimki gec dollenme sanırım son adet tarihine gore hesaplanmiyo kan degerime göre daha 3 haftaligimHayırlı olsun canım. Ama yanlış hesaplıyosun sanırım çünkü benim sat 19 şubat ve hamile olsam 27 kasım beklenen soğum tarihi
Anladım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Iste canim benimki gec dollenme sanırım son adet tarihine gore hesaplanmiyo kan degerime göre daha 3 haftaligim
Amin cnm insallah rabbim sana da en yakin zamanda nasibetsinAnladım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Yani bugun dört gün oldu gecikme ama olsa mı olmasamı bilemedim :))) kızım sekiz aylık henüz ama biyanda da yaşım var bakalım hayırlısıAmin cnm insallah rabbim sana da en yakin zamanda nasibetsin
Aaaa :) olan olmus bence hadi hayırlısı insallah rahat gecer diye dua edelimm:)Yani bugun dört gün oldu gecikme ama olsa mı olmasamı bilemedim :))) kızım sekiz aylık henüz ama biyanda da yaşım var bakalım hayırlısı
Gün aşırıYı da tehlikeli buldum ben ya tutmasa diye . Geçen aylarda hep üstüste ilişki denedim. Olmadı. Yumurtlama günümü bekliyorum. Spermler kaliteli olsun diye bekliyorum bakalimbenim bat 13 nisan ama 2 gündür sol kasığım çok ağrıyor heralde erken mi yumurtlama olacak 32 günde bir adet oluyorum
aslında onun için en iyisi gün aşırı ilişki bakalım ne olacak hayırlısı artık
Sagolasin cnm VALLAH bizde boyle dusunuyoruz ALLAHIM SAGLICAKLA kucagimiza almayi nasip etsin INSALLAHHayırlı olsun canım. Vardır bunda da bi hayır...
Bizler uğraşıyoruz yapamıyoruz sizin istemeden oluyor Allahım size onu bereketiyle vermiştir gözünüz aydınMerhabalar bende dun ogrendim hamileligimi uzulsemmi sevinsemmi bilemedim 2 bucuk yasinda ve 5 aylik kizlarim var bu ise kazara oldu muhtemel dogum tarihim 1 aralik ALLAH yardimcim olsun
Hakkatten olanlar olmuş test yaptım az önce ve pozitif hamileyim sanırım :)))) inşallah hepimizin rahat geçerAaaa :) olan olmus bence hadi hayırlısı insallah rahat gecer diye dua edelimm:)
hayırlı olsunSelam kizlar, son adet tarihim 25 subat normalde yarin adet olmam gerek ama bu ay korunmadigimiz icin bugun test yaptim pozitif cikti hamilemiyim bilmiyorum eger oyleyse dogum 2 aralik dakikası dolmadan pozitif cıktı yinede emin degilim, bu arada 3,5 yasında kızım var hepimizin hakkında hayırlısı olsunn
Senin degerin kac cikti cnm adetin gecmismiydiMerhabaaaa bende gebeliğimi dun ogrendim ben tup bebek tedavisi oldum :) yarin tekrar gidip kan vericem eger Allahin izniyle gebeligim devam ederse aralikda dogururum insallah :)
Canim hayirli olsun benimde sat 25 subat ti ve benim bat 28 martti ama dun test yaptim pozitif cikti benimdeSelam kizlar, son adet tarihim 25 subat normalde yarin adet olmam gerek ama bu ay korunmadigimiz icin bugun test yaptim pozitif cikti hamilemiyim bilmiyorum eger oyleyse dogum 2 aralik dakikası dolmadan pozitif cıktı yinede emin degilim, bu arada 3,5 yasında kızım var hepimizin hakkında hayırlısı olsunn
VALLAH cnm benim en cok uzuldugum nokto gurbette tek olmam yoksa ALLAH'In vardir bildigi INSALLAH RABBIM size de hayirli saglikli evlat nasip eder en kisa zamanda simdi alistim bile bebegime ALLAH buyukBizler uğraşıyoruz yapamıyoruz sizin istemeden oluyor Allahım size onu bereketiyle vermiştir gözünüz aydın