2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hayırlı olsun canım. Ama yanlış hesaplıyosun sanırım çünkü benim sat 19 şubat ve hamile olsam 27 kasım beklenen doğum tarihi seninde 20 si falan olması lazım değilmi

Gün aşırıYı da tehlikeli buldum ben ya tutmasa diye . Geçen aylarda hep üstüste ilişki denedim. Olmadı. Yumurtlama günümü bekliyorum. Spermler kaliteli olsun diye bekliyorum bakalim

Merhabalar bende dun ogrendim hamileligimi uzulsemmi sevinsemmi bilemedim 2 bucuk yasinda ve 5 aylik kizlarim var bu ise kazara oldu muhtemel dogum tarihim 1 aralik ALLAH yardimcim olsun
Bizler uğraşıyoruz yapamıyoruz sizin istemeden oluyor Allahım size onu bereketiyle vermiştir gözünüz aydın

Selam kizlar, son adet tarihim 25 subat normalde yarin adet olmam gerek ama bu ay korunmadigimiz icin bugun test yaptim pozitif cikti hamilemiyim bilmiyorum eger oyleyse dogum 2 aralik dakikası dolmadan pozitif cıktı yinede emin degilim, bu arada 3,5 yasında kızım var hepimizin hakkında hayırlısı olsunn

hayırlı olsun

Benimde bat 4nisan heyecan yapmak istemiyorum ama çokta merak ediyorum inşallah bu sefer sonuna kadar giderim

Merhabaaaa bende gebeliğimi dun ogrendim ben tup bebek tedavisi oldum :) yarin tekrar gidip kan vericem eger Allahin izniyle gebeligim devam ederse aralikda dogururum insallah :)
Senin degerin kac cikti cnm adetin gecmismiydi
Bu arada hayirli olsun cnm

Canim hayirli olsun benimde sat 25 subat ti ve benim bat 28 martti ama dun test yaptim pozitif cikti benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…