2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Neden uzuluyorsunuz ki? Ben zaten bebeğimi memeden falan kesme niyetinde değilim. Gayette emeCek. Bu sekilde anne olan bir sürü tanıdığım var. Evet zor olacaktır ama değer. Kızım kardeşiyle arkadaş gibi büyüyecektir. Pişman olmayacağıma emin olabilirsiniz. Eşimle beraber enine boyuna düşündük ve karar verdik. Kararımızin ne kadar doğru olduğunu da anlayabiliyoruz.

Bilincsiz ve cahil bir anne olarak gördünüz sanırım beni. Ama inanın öyle değilim. Tomris var bilirmisiniz bilmem. Bizim meme doktorumuz olur kendileri. Ve iki çocuğu beraber emzirebilecegimizi söylüyor. 2. Çocuğun rizkindan falanda almıyor kızım emerek. Hamileligimin 7. Ayına kadar emzirebilirim. Sonra Tek göğüsé geçiyorum. İlk sütte böylelikle geliyor. Sormak istediğiniz sorular varsa sorsabilirsinz bu konuda. Hem ben burada yalnış mi yapıyorum diye sormadım ki kimseye. Sadece hamile olabilirim dedim ve heyacanımı paylaştım. Bırakın da yalnış doğrusu bize kalsın olur mu?

bende bu ay tup bebek tedavısıne baslayacagım ınsallah bebeklerım gelırde aralık yada Ocak annesı olurum hayırlısıyla:)

merhaba kızlar ben de henüz regl günlerimdeyim muhtemel ovulasyon 25 26 mart gibi. umarım aralık annesi olurum . kasım için çok istedim . inşallah ben de buraya gelirim yaklaşık bi 25 gün sonra

Tomris hanimi biliyorum. soru sordugunuz icin degil bir insan ve anne olarak uyarmak istedim neyse yasayip goruceksiniz hakkinizda hayirlisi en cok da bebeginizin hakkindan hayirlisi olsun ins

Tomris hanimi biliyorum. soru sordugunuz icin degil bir insan ve anne olarak uyarmak istedim neyse yasayip goruceksiniz hakkinizda hayirlisi en cok da bebeginizin hakkindan hayirlisi olsun ins
Farkindaysan iz bende bir anneyim. Ve kızımı emin olun sizden daha çok düşünüyorum. Nu karari verenilmej icin detayli arastirmalar yaparak ve tomrison yorumlarini da alaraj verdigimize emin olabolirsin.Bu yüzden henüz ek gıdaya bile başlamadım daha çok sutumden yararlansin diye. sebepsiz tepkinizide anlamış değilim. Kızım için en hayırlı bu olacağını da biliyorum.

aynen bende çok

hayırlısı olsun hepimiz bu ay beklemedeyiz inşallah dualarımız kabul olurda sağlıklı bebişlerimiz olur.

Klomen kullananlarda adet geçikmesi oluyormuş o yüzden ben 8 Nisanda önce gebelik testi yapacağım sonra çif çıkarsa kan testi yaptıracağım , merakla heyecanla bekliyorum ...

Merhaba arkadaslar bende 2014 ocak annesiyim kizim 14 aylik ve ikinciyi dusunmeye basladik kizima 8 ayda hamile kalmistim bunada gec kalirim diye bu ay korunmayi biraktik beklenen adet tarhm 31 mart inşallah bu bebegim cok bekletmez cabuk gelir

merhaba bende geldim bebeğimin geleceğini yeni öğrendim sağlıcakla gelişmesi devam ederse galiba bende aralık annesi olucam bebeğim babası ve ben aynı burç olcaz gibi hadi hayırlısı

Aralık annesi olmak istiyorummmmmmm. Yumurtlama haftasindayim umarım benim de bu sayfaya hamile olduğumu yazdığım gün gelir. Bat 9 nisan
benim bat 13 nisan ama 2 gündür sol kasığım çok ağrıyor heralde erken mi yumurtlama olacak 32 günde bir adet oluyorum
aslında onun için en iyisi gün aşırı ilişki bakalım ne olacak hayırlısı artık

Kizlarrr merhaba hepinize.ben de 11 gun önce öğrendim hamile olduğumu ve suan 3 haftalik hamileyim:) nasil oldu diyeceksiniz son adet tarihim 12 Şubat adetim gelmeyince idrar testi yaptım silik cizgi çıktı sonra kan testinde beta hcg 49 çıktı 3 gün sonra 288e yükseldi cok şükür ama daha çooook küçük sanırım gec dollenme oldu bir sorun olmazsa inşallah aralik annesi olacam ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…