- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hamileyim Nisan anneleri deyim bendeben buralardayim 2.ye hamileyim insallah nisan annesi olacam off arkadaslar kizim cok hircin ve sinirli bütün cocuklarin saçını çekiyor eliyle sıkıp sıkıp duruyor kollarini falan hicbiryerde rahat olamiyorum
Hamilemisin folikSelaaam
Evet cnm :)Hamilemisin folik
Hayatımız sendrom bizimki de 21 aylıkken başladıuzun bir aradan sonra selam kızlar
biz kreşe başaladık
ve 1 haftadır 2 yaş sendromu tüm belirtiler var sizde durumlar nasıl
bende 2.donem 3 gun yarim olarak dusunuyorum. Doguma kadar beraber gideriz 1 ay alisir zaten. Sonrada ananesi goturur. Yarim gun oynamaya gideren azindanuzun bir aradan sonra selam kızlar
biz kreşe başaladık
ve 1 haftadır 2 yaş sendromu tüm belirtiler var sizde durumlar nasıl
Ne güzel maşallah. Allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin. Ben çok yoruldum 27 ayda... 2.yi hiç mi hiç düşünmüyorum. Hatta hala emiyo benimki... Doktorumuzla konuştum. 3 yaşına kadar emebilir dedi. Birden kesmeyin, zamanla kendi ilgisi azalır dedi ama hiiiiç sanmıyorum. Sizler ne yaptınız bu konuda? Aşkla bağlı bizimki memeye resmen... Ben de kıyamıyorum. Kesersem sanki onu terk etmiş, kendimi de terk edilmiş gibi hissetmekten korkuyorum. Karmaşık duygular içindeyim gerçekten...Merhaba arkadaşlar özlemişim burada dönen sohbeti zaman ne çabuk geçmiş bende 2. Ye hamileyim :)