2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar bizde dün aşimizi olduk 3.400 doğmuştu kızim 4.500kg olmuş ve hemsire az almis dedi surekli emen bir bebek ama ayni zamanda cok fazla kusan bir bebek sanirim ondan fazla kilo almamiş
Sizce nasil cok azda degil bence
valla buna yakin aldi diye obez olur az emzir diyen hemsire de duydum 500 1000 arasi normal aralik zaten.

canim bizim de 9. gün oldu bugun yarin cikariz sanirim. oksuruk tam gecmiyor o devam eder dedi.

bebeğim 3230 gr doğdu 50 günlük şu anki kilosu 4600 çok mu az sizce kilo alımı

kılzar giremiyorum buraya sık sık iyisinizdir inş ..bir sorum olacak ben bebeğimi ince yastıkla yatırıyorum sizce zararlı mı .

Aysecim şimdi gördüm mesajlari,, bebiş enfeksiyon kapmiş galiba
Gecmiş olsun kuzuşa, allahım tez zamanda sifasını versin.
Şimdi nasilsiniz?
sen bebeğini daha steril bir ortama götür ayşe için daha rahat eder bebekde daha güvenli olu tekrar çok geçmiş olsun durumdan benide haberdar et lütfen
Allah razi olsun onceliklle dualariniz icin su an durumumuz stabil gorunuyor aama doktorumuz agir enfeksiyon hastası olarak yattigimiz icin en az on gun yatması gerekir dedi aslinda bugun 9 gun oldu ama ilk verilen antibiyotik ise yaramamis o yuzden 8. Gun olarak sayiyolar pazar gunu doktor durumunu yeterli gorurse cikaricaz insallah..

Canım çok geçmiş olsun öyle düşünme tatlım kimse bile bile yapmaz minik bebek o bu kadar düşüncesiz olamazlar sen uzuldugun için böyle düşünüyorsun ins tez zaman şifa bulur evladin

ya yanlış anlama ama zinco hiç bir işe yaramaz hemde içinde alkol var ben asla vermem bebeğime sende verme bio gaia tamamen doğal prebiotiklerden hazırlanmış bir ilaç en azından zincodan daha masum ve daha etkili keşke onu denesen

Cnm ben kv varken de annem hala geliyor hala da vermiyorum geceleri. Hep yakınında olsun bazen gece aniden uyanınca, beni görünce, sesimi duyunca bile sakinleşip tekrar dalıyo kaldırmıyorum bile yatağından hiç. Gece uykunu alamasan gündüz emzirir 1-2 saat verirsin annene uyursun bnce bebiş ayrı kalmasın senden. Bnm kız da bnden sonra en çok babasına alşkın kucağında boynuna dayıyo başını uuuyo kaç saat

Onu alayım ozAman hiç bilmiyordum alkol içerdiğini. Üzerindede hiç öyle birşey yazmayınca vermiştim çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Canım çok geçmiş olsun öyle düşünme tatlım kimse bile bile yapmaz minik bebek o bu kadar düşüncesiz olamazlar sen uzuldugun için böyle düşünüyorsun ins tez zaman şifa bulur evladin
Canim benim doktorlar bile opmeden dokunmadan hasta ya da acik yarasi olan birinden kapmis olabilir demesine rağmen annesinin kucagindaydi hep dediler bana attilar yani halbuki ben sadecw emzirip uyuttum banyosunuda onlar yaptirdi uyanik kaldigi anlardada onlardaydi hatta cok yorgun oldugumda sadece emzirdim onlar uyuttular ve onlardayken evde ki kucuk coxugumuz surekli opup sevmek istiyodu bunu kabul etmiyolar insanin delirdigi nokta bu her gelenin kucagina verip kime benziyo sence yaptilar benim icim gitti ama onlarda cocuk buyuttu dusunmeleri gerek ve kocam bisey demiyorken ben soylesem böyle olmama ragmen arkamdan kocama esin cok bilmis iyi beslenmiyor cok yavas cocuga bakamaz bu demisler dusun aartik

İnşaallah çıkarsınız Canım tekrar cok gecmiş olsun

Yuh ya. Eşine öyle soylemelerine çok sinir oldum. Bir an önce iyilesin inşallah. Ve sonra bebeği onlardan uzak tut da biraz görsünler

Yerinde olsam hepsinin agzinin payini verip sepetlemistim canim,hep oyle olur zaten suclu sen olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…