evet ya gülüşleri ömre bedel, tamamen göz teması ve konuşmayla alakalı dediğin gibi bende aynılarını yaptım kızıma ve şimdi beni nasıl takip ediyor beni görünce nasıl mutlu oluyor deniz harikalar yaaLeylam artık gülmelere başladılar bende eriyorummmm bitiyorumm Allaha şkür bugünleri gördük ne güzel gülüyorlar
Cnm bence onla ilgisi yok bizim de süt kokusu var ama doğduğundan beri en çok bana alışkın bende sakinleşiyo. kızımı sesime alıştırdım baştan beri konuşuyorum onunla saçma sapan şeyler bile anlattığım oluyor ama hep konuşuyorum ninniler söylüyorum kafamdan uydurma şarkılar söylüyorum kokluyorum.en çok beni tanıyor. Bence sende herhangi bir günü bekleme bebeginle uyanık olduğu vakitleri değerlendir emzirirken göz kontağı kur onunla konuş, ben her gün masaj saati yaptım mesela sende dene hem bebekler masajı çok severmiş. Diyelim susmuyo al omzuna evin içinde dolaşın bi yandan sırtını sıvazla ama hep konuş okşa mırıldan kulağına
Kendini de üzme( bebegin sen öyle düşünmesen de en öncelikle senin bebegin ve en çok sana alışkın bence
Meltemcim bunlar seni baya üzmüşler yoksa sen çok sakin pozitif bir insansin.
Hadi biz olsak neyse yani, gebelik+ lohusa döneminde keske suç işlemek cezasiz olsa yoksa alninin ortasindan vuracağim çok kişi var
Cok beddua ettm o kadına, allah bldiği gibi yapsn inşNe bileyim canım ya yazdıklarını okuyunca üzüldüm seni bu kadar sinir etmelerine.
sedef evdeki mezura eksik ölçüyormuş annem öyle söylerdi hep ve gerçekten evdeki ölçümle eczanede boy çizelgesinde ki ölçüm farklı olurdu bence sizin öyledirbenmiki kilo da alamadı 47 günlüğüz doğum kilosu 320gr şimdi 4200 grboyu da uzamadı ne yapayım ben endişeliyim çok
Benim esimde gormus herhalde birseyleri ne yapsan begenmiyolar acigini ariyolar diyor,kimseyi sevmek zorunda degilsin idare ediver,surat asama,beni arada birakma diyor elimde degil benimde sıkildim artik yansitiyorum elimde olmadan.bide dun gorumcem yarin disari cikarsaniz kivanci birakinda sevelim dedi,kvde de esime sut birakin biz veririz demis .tum planlar hazir cok sinir oldum.esime kalsa birakacak.dedim tat almiyorum oglum olmadan biseylden,ilk gunler birakiyoduk cok kucuktu artik birakamam,ben nereye oglum oraya dedim.simdilik tamam dedi ama 3 gun sonra eminim kusluk olmasin diye biraktirir.esim bahane uydurup gecistirmeye calisiyor bozulmasinlar diye ama bi sekilde birakmadigimi soylemem lazim yoksa hergun arayip duracaklarvallahi pınar senin kv bildiğin postu sizin eve sermiş durumda kışı geçirecek sende sen fazla çekingen davranma bebeğinle ilgili asla taviz verme size hata hem sende hadi sen bir şey diyemedin eşinde söylemez se sorun var vallahi pınar beni senin kv çok merak ettim bir ara resim at özelden de göreyim şu hatunu
benim eşimde ağzını açmaz ama dün kendide gördü yapılanı çokk iyi oldu ben dün tepkimi koydum ve bundan sonra da aşırı mesafeli olucam yaptığı hatayı anladı ama yağtığı hatayı analadı maalesef benim için bitti artık yeter mesafemide koydum giderken anladıda
Canim maşallahBenim esimde gormus herhalde birseyleri ne yapsan begenmiyolar acigini ariyolar diyor,kimseyi sevmek zorunda degilsin idare ediver,surat asama,beni arada birakma diyor elimde degil benimde sıkildim artik yansitiyorum elimde olmadan.bide dun gorumcem yarin disari cikarsaniz kivanci birakinda sevelim dedi,kvde de esime sut birakin biz veririz demis .tum planlar hazir cok sinir oldum.esime kalsa birakacak.dedim tat almiyorum oglum olmadan biseylden,ilk gunler birakiyoduk cok kucuktu artik birakamam,ben nereye oglum oraya dedim.simdilik tamam dedi ama 3 gun sonra eminim kusluk olmasin diye biraktirir.esim bahane uydurup gecistirmeye calisiyor bozulmasinlar diye ama bi sekilde birakmadigimi soylemem lazim yoksa hergun arayip duracaklar
Cok beddua ettm o kadına, allah bldiği gibi yapsn inş
Meltem cok alemsin,3 gunde kadini vurdun oldurdunCok beddua ettm o kadına, allah bldiği gibi yapsn inş
Nasi bu hale getirdin adamBenim esimde gormus herhalde birseyleri ne yapsan begenmiyolar acigini ariyolar diyor,kimseyi sevmek zorunda degilsin idare ediver,surat asama,beni arada birakma diyor elimde degil benimde sıkildim artik yansitiyorum elimde olmadan.bide dun gorumcem yarin disari cikarsaniz kivanci birakinda sevelim dedi,kvde de esime sut birakin biz veririz demis .tum planlar hazir cok sinir oldum.esime kalsa birakacak.dedim tat almiyorum oglum olmadan biseylden,ilk gunler birakiyoduk cok kucuktu artik birakamam,ben nereye oglum oraya dedim.simdilik tamam dedi ama 3 gun sonra eminim kusluk olmasin diye biraktirir.esim bahane uydurup gecistirmeye calisiyor bozulmasinlar diye ama bi sekilde birakmadigimi soylemem lazim yoksa hergun arayip duracaklar
canımya sen onların yanında süt sağma sakın sağdığın sütleri sakla eşine ve herkese sütüm az ancak emdiğinde yeterli deki böyle şeyler söylemesinler ayy pınar sinirden çıldırtacaklar yemin ederim meltem sen ben katil olmazsak bu süreçte yeridirBenim esimde gormus herhalde birseyleri ne yapsan begenmiyolar acigini ariyolar diyor,kimseyi sevmek zorunda degilsin idare ediver,surat asama,beni arada birakma diyor elimde degil benimde sıkildim artik yansitiyorum elimde olmadan.bide dun gorumcem yarin disari cikarsaniz kivanci birakinda sevelim dedi,kvde de esime sut birakin biz veririz demis .tum planlar hazir cok sinir oldum.esime kalsa birakacak.dedim tat almiyorum oglum olmadan biseylden,ilk gunler birakiyoduk cok kucuktu artik birakamam,ben nereye oglum oraya dedim.simdilik tamam dedi ama 3 gun sonra eminim kusluk olmasin diye biraktirir.esim bahane uydurup gecistirmeye calisiyor bozulmasinlar diye ama bi sekilde birakmadigimi soylemem lazim yoksa hergun arayip duracaklar
Esim kirginlik kusluk olmasin istiyor,zaten hrrseye bozulan tipler,bende istemem kotuluk olmasini ama bi noktadan sonra herkesinde yerini bilmesi gerekiyor,gecistirerek nereye kadar gidebilirizCanim maşallaheşinin tavrı çok iyiymiş bence.
Kesinlikle kimse hakkinda olumsuz konusmadim simdiye kadar,esimi doldurmaya kalkmadim,esim kendi ailesi hakkinda olumsuz konustugu zaman bile kotu bisryler soylemedim,en onemlisi de kotu niyetli olmadigimi biliyor esim bide bana aleni olarak bisey yapildigi zaman gormemezlikten ,anlamamazliktan geliyor.um sikayet etmiyorum esimde bunu farkedince hersey karsi tarafin aleyhine donuyor.simdilik taktigim bu dene istersenNasi bu hale getirdin adamı ya da baştan beri mi böyle eşin? Bi yöntemi varsa bize de söyle
Ya sutu sagiyorumda sagdigimi da iciriyorum zayif diye,1 tanecik sutum var dolapta onuda icireyim bari.bu seferde mama vermeye kalkarlarcanımya sen onların yanında süt sağma sakın sağdığın sütleri sakla eşine ve herkese sütüm az ancak emdiğinde yeterli deki böyle şeyler söylemesinler ayy pınar sinirden çıldırtacaklar yemin ederim meltem sen ben katil olmazsak bu süreçte yeridir
meltemcivil
Aynen bende ev için daha çok bastiricam bu konuda bir an önce ev alsin bu daha kv geliyon mu bak arada bir gelirim ancak okadar
Kiz kaderdasim sakin ol sakin bu gunleri atlatacagiz Allah in izniyle ben tekim emin ol oda zor biyandan evde yanliz esim iste bi aglasa sizlasa napcami bilemiyom biran elim ayagima dolaniuor kv sagolsun alisayim diye karismak istemiyor hergun ariyorlar ama ben bazen bunaliyorum konusacak kimse yok kendi kendime konusur oldum ya afakanlar basiyor bazen bebekle konusuyorum
Valla nişanliliğimdan beri sevmedi, soğuk nevale, sewmesi de gerekmedi uzak durdu zaten, şimdi hem dibimde hem hala suratsz cekilmiyo tabiiYani sanki onlar bizi seviyor fırsatını bulsalar bir kaşık suda boğarlar
Eminm olmustur canmah meltem canım yaaa sen benim demin başıma gelenleri görsen sinirden çatlardın
sana yine bir şey takmışlar bana onu da yapmadılar ama görsen yani çok ayıp yaptıkları yazık eşim nasıl mahcup oldu
Çişi kakasi baya var canm allahtanMeltemcim sen bilinçli bır annesin kilo önemli değil sağlığı iyi ise endişelenmeye gerek yok emiyor kaka çiş yapıyorsa tamam ışte
1 hafta -10 günde kılo kaybı normal zatn, ama bade 15 günlüklen kılo verdi cnmTatlım bebekler doğduktan sonra bir hafta içinde ödem attıkları için biraz zayiflarmis beyzanında doktoru söylemişti sende üzülme toparlanir mutlaka
Meltem cok alemsin,3 gunde kadini vurdun oldurdunben neydem nerelere gidem
Ay sen kadini bana yolla bakim valla cenemle bogarin onu sen lohusasin bide eziyet verici tepebde cir cir bogarim ben onu yaa haklisin tabiki kuzucum oyle bi insanlada cok zor defolsun gitsin ozaman bi halta yaramiyor madem durmaninda alemi yok esin ne diyor bu olayaTabi ki yalnz olmak cok zor, ama ben yalnz değilim annem ablalarim yanmda, kendisi bekleseydi de ben ihtiyacm oldugumda cagrsaydm sıkıntı cıkmayacakti ve tabi geldiğinde de sürekli benegimi cekmeseydi elimden Benm annem yanmda ama bebegimi cekstrmiyo, ewin işlerini yaparak bana moral vererek destek oluyo.
Kv benm annem değil, beni ne anlayacak ne morali verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?