2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
evet ya gülüşleri ömre bedel, tamamen göz teması ve konuşmayla alakalı dediğin gibi bende aynılarını yaptım kızıma ve şimdi beni nasıl takip ediyor beni görünce nasıl mutlu oluyor deniz harikalar yaa

Meltemcim bunlar seni baya üzmüşler yoksa sen çok sakin pozitif bir insansin.
Hadi biz olsak neyse yani, gebelik+ lohusa döneminde keske suç işlemek cezasiz olsa yoksa alninin ortasindan vuracağim çok kişi var

Alla lafı agzmdan aldn. Dıger tarafta da cezası olmasa da vurup gebertsem pisliği.

benmiki kilo da alamadı 47 günlüğüz doğum kilosu 320gr şimdi 4200 gr boyu da uzamadı ne yapayım ben endişeliyim çok
sedef evdeki mezura eksik ölçüyormuş annem öyle söylerdi hep ve gerçekten evdeki ölçümle eczanede boy çizelgesinde ki ölçüm farklı olurdu bence sizin öyledir

Benim esimde gormus herhalde birseyleri ne yapsan begenmiyolar acigini ariyolar diyor,kimseyi sevmek zorunda degilsin idare ediver,surat asama,beni arada birakma diyor elimde degil benimde sıkildim artik yansitiyorum elimde olmadan.bide dun gorumcem yarin disari cikarsaniz kivanci birakinda sevelim dedi,kvde de esime sut birakin biz veririz demis .tum planlar hazir cok sinir oldum.esime kalsa birakacak.dedim tat almiyorum oglum olmadan biseylden,ilk gunler birakiyoduk cok kucuktu artik birakamam,ben nereye oglum oraya dedim.simdilik tamam dedi ama 3 gun sonra eminim kusluk olmasin diye biraktirir.esim bahane uydurup gecistirmeye calisiyor bozulmasinlar diye ama bi sekilde birakmadigimi soylemem lazim yoksa hergun arayip duracaklar

Canim maşallah eşinin tavrı çok iyiymiş bence.

Nasi bu hale getirdin adamı ya da baştan beri mi böyle eşin? Bi yöntemi varsa bize de söyle

canımya sen onların yanında süt sağma sakın sağdığın sütleri sakla eşine ve herkese sütüm az ancak emdiğinde yeterli deki böyle şeyler söylemesinler ayy pınar sinirden çıldırtacaklar yemin ederim meltem sen ben katil olmazsak bu süreçte yeridir
meltemcivil

Nasi bu hale getirdin adamı ya da baştan beri mi böyle eşin? Bi yöntemi varsa bize de söyle
Kesinlikle kimse hakkinda olumsuz konusmadim simdiye kadar,esimi doldurmaya kalkmadim,esim kendi ailesi hakkinda olumsuz konustugu zaman bile kotu bisryler soylemedim,en onemlisi de kotu niyetli olmadigimi biliyor esim bide bana aleni olarak bisey yapildigi zaman gormemezlikten ,anlamamazliktan geliyor.um sikayet etmiyorum esimde bunu farkedince hersey karsi tarafin aleyhine donuyor.simdilik taktigim bu dene istersen

Ya sutu sagiyorumda sagdigimi da iciriyorum zayif diye,1 tanecik sutum var dolapta onuda icireyim bari.bu seferde mama vermeye kalkarlar

Aynen bende ev için daha çok bastiricam bu konuda bir an önce ev alsin bu daha kv geliyon mu bak arada bir gelirim ancak okadar

Kesinlikle, bu kadar sene yakında bi sitede oturdugumda çok pişmanm, keske daha onceden gtseymişim Ama dedim ya evime uğramazlardi, bebek olunca gelmeye basladi, ilişkimzin de içine sıcti deyim yerindeyse

Tabi ki yalnz olmak cok zor, ama ben yalnz değilim annem ablalarim yanmda, kendisi bekleseydi de ben ihtiyacm oldugumda cagrsaydm sıkıntı cıkmayacakti ve tabi geldiğinde de sürekli benegimi cekmeseydi elimden Benm annem yanmda ama bebegimi cekstrmiyo, ewin işlerini yaparak bana moral vererek destek oluyo.
Kv benm annem değil, beni ne anlayacak ne morali verecek.

ah meltem canım yaaa sen benim demin başıma gelenleri görsen sinirden çatlardın
sana yine bir şey takmışlar bana onu da yapmadılar ama görsen yani çok ayıp yaptıkları yazık eşim nasıl mahcup oldu
Eminm olmustur canm
Benm esim de cok üzüldü ben olanlari anlatnca, ne olsa o annesi ben esi, kime ne diyeblr, ama yine de "annemin yaptiklari ağir olmus, sen takma, rahat ol, bebeğini kendi sağliğini düşün" demesi bile bana büyük destek oldu

Ay sen kadini bana yolla bakim valla cenemle bogarin onu sen lohusasin bide eziyet verici tepebde cir cir bogarim ben onu yaa haklisin tabiki kuzucum oyle bi insanlada cok zor defolsun gitsin ozaman bi halta yaramiyor madem durmaninda alemi yok esin ne diyor bu olaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…