• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kesinlikle, bu kadar sene yakında bi sitede oturdugumda çok pişmanm, keske daha onceden gtseymişim Ama dedim ya evime uğramazlardi, bebek olunca gelmeye basladi, ilişkimzin de içine sıcti deyim yerindeyse
Valla 1ayda bıktim artik gecen gün onadar sinir oldum ki tutamadum artık kendimi hıçkıra hıçkıra agladim annemde görmesin duymasin diye gizli gizli agliyorum bide rabbim diyorum tez zamanda kurtasin beni bunlardan cikip gidiyim

canımya sen onların yanında süt sağma sakın sağdığın sütleri sakla eşine ve herkese sütüm az ancak emdiğinde yeterli deki böyle şeyler söylemesinler ayy pınar sinirden çıldırtacaklar yemin ederim meltem sen ben katil olmazsak bu süreçte yeridir
meltemcivil meltemcivil

Benm kv aşiri kaprisli ya, ota boka aliniyo, 16 lik ergen genç sanki.
Gecen aradi ıkı komsum sadece 10 dk ugrayacak dedi, annem de kv yine sıkınti cıkarmasn die bana sordu gelsinler kızım dedi, tamam dedim ben
Misafirlerden once kv geldi, tutturdu salondaki masann ortüsünü değiştir, değiştirmiycem kalsin bu dedim, ben yatak odasina gidince dolaplari acmiş ortüyü bulmus degstrmiş, bu kadar kurtlu ve bilmiş olablr mi bi insan, sana ne ya benm masa ortumden salak kari, esime anlattm dedim ben de annenlere gttigmde büfesindeki bardaklari kaldirip yerlerini değiştrcem, tamam yap dedi. Yapicam ama anlasn.

Ay sen kadini bana yolla bakim valla cenemle bogarin onu sen lohusasin bide eziyet verici tepebde cir cir bogarim ben onu yaa haklisin tabiki kuzucum oyle bi insanlada cok zor defolsun gitsin ozaman bi halta yaramiyor madem durmaninda alemi yok esin ne diyor bu olaya

Esim insanlari cok iyi yonetir, sen de yönet, arada gazini al yolla dio, ama ben sinirliyim bi anda parlıyorum, o zaman da geriliyoruz
Eşim sen sadece kendini bebeği düsün, olumsuz şeyleri gormezden gel dio ne desin

Valla 1ayda bıktim artik gecen gün onadar sinir oldum ki tutamadum artık kendimi hıçkıra hıçkıra agladim annemde görmesin duymasin diye gizli gizli agliyorum bide rabbim diyorum tez zamanda kurtasin beni bunlardan cikip gidiyim

Ne kadar anlayıssız ve benciller ya, bi loğusaliğimizi bile yasatmadilar bize, allahlarindan bulsunlar, inş kendileri de huzur yüzü görmezler. Baska diyecek bişi yok

Ya sutu sagiyorumda sagdigimi da iciriyorum zayif diye,1 tanecik sutum var dolapta onuda icireyim bari.bu seferde mama vermeye kalkarlar
sen mamayıda sakla be pınar ve kesin katı kurallarla konuş ki korksunlar azıcık sen susu pus olursan daha da baskın olurlar eşinden korktuğunu düşünürler vallahi ben patlamak üzereyim anlatamam eşimde ağzını açıp bir şey demiyor sadece sen haklısın çok ayıp ettiler diyor ama bu yetmez ki bir dur demesi lazım böyle davranması sadece bneide idare ediyormuş gibi hissetirmekn başka birşey değil
sürekli ben tepki versem terbiyesiz diyecekler bak eşi de susuyor oğlan da suspus demek ki biz haklıyız diye düşünecekler bir kere söyşese yetecek ama nafile

Eminm olmustur canm
Benm esim de cok üzüldü ben olanlari anlatnca, ne olsa o annesi ben esi, kime ne diyeblr, ama yine de "annemin yaptiklari ağir olmus, sen takma, rahat ol, bebeğini kendi sağliğini düşün" demesi bile bana büyük destek oldu
ne güzel diyi,cem meltem ama ben yıllardır bu cümleyi duyuyorum eşimden ama bana yetmiyor maalesef artık birazda onlara söylese ben rahat etsem umarım senin kv mesafi korur benimkinde kalmadı çünkü ben çıldırma noktasındayım:KK62:

Kesinlikle kimse hakkinda olumsuz konusmadim simdiye kadar,esimi doldurmaya kalkmadim,esim kendi ailesi hakkinda olumsuz konustugu zaman bile kotu bisryler soylemedim,en onemlisi de kotu niyetli olmadigimi biliyor esim bide bana aleni olarak bisey yapildigi zaman gormemezlikten ,anlamamazliktan geliyor.um sikayet etmiyorum esimde bunu farkedince hersey karsi tarafin aleyhine donuyor.simdilik taktigim bu dene istersen:KK66:
İyiymiş :KK39:

e
Benm kv aşiri kaprisli ya, ota boka aliniyo, 16 lik ergen genç sanki.
Gecen aradi ıkı komsum sadece 10 dk ugrayacak dedi, annem de kv yine sıkınti cıkarmasn die bana sordu gelsinler kızım dedi, tamam dedim ben
Misafirlerden once kv geldi, tutturdu salondaki masann ortüsünü değiştir, değiştirmiycem kalsin bu dedim, ben yatak odasina gidince dolaplari acmiş ortüyü bulmus degstrmiş, bu kadar kurtlu ve bilmiş olablr mi bi insan, sana ne ya benm masa ortumden salak kari, esime anlattm dedim ben de annenlere gttigmde büfesindeki bardaklari kaldirip yerlerini değiştrcem, tamam yap dedi. Yapicam ama anlasn.
eğer yaparsan o sana daha çok müdahale eder sen elini b,rşeye sürme kalkıp iş yapma bak nasıl mesafeni korurusun ve örtüü değiştirince sen eskisini niye geri koymadın bu benim düzenim karışmayın deseydin ağzını açamazdı ıyyyk uyuzlar

Esim insanlari cok iyi yonetir, sen de yönet, arada gazini al yolla dio, ama ben sinirliyim bi anda parlıyorum, o zaman da geriliyoruz
Eşim sen sadece kendini bebeği düsün, olumsuz şeyleri gormezden gel dio ne desin
Valla cok mantikli demis bencede hehe de gec bildigini yap yoneten ol yonetilen degil demek istemis ki cok hakli yani cnm bnm sen ona dediklerini uaoar gibi hozuken cumleler kullancan oyle sanicak sadece valla bende yapiyorum cogu zaman bazilarina ,)) cok ise yariuor valla

40 cikana kadar bekliyrz bizde hayrlisyla cikaydi su 40 im cok bunaldm bnde cocuk uyumuyr huyszlk yapiyr uykuszlktn oluyrm bnde pek beynmedim sevde hanimi grip olduk kizmla ikimz cok kotuyusa maske aldm. Kiza daha fazla gecmesn diye mahvettler gelen giden aslnda kumseyi eve buyur etmicn ufack cocuk hasta oldu
cnm bende grip oldum bi de sol kulağımdan rahatsızlandım. dr antibiyotik iğne ağrı kesici sprey ne bulduysa verdi. çok şükür bebeğime grip geçmedi.zaten geçmezmiş anneden süt korurmuş korkma..

Kızlar mevlüt işini naptınız yaptımı herkes
bugün 30 günlük olduk. ama sanırım şubatın ilk haftası yapacaz. süs püs ikram abartılı bişi yapmicam.doğumda aldım hevesimi. salak eltim bebek çikolatalarını avuç avuç çantasına attığından onu mu beslicem bi daha bütün hevesim kaçtı. pilav tatlı ayran.önemli olan duası sonuçta. allahım bu düşüncesiz kaynanaların eltilerin görümcelerin bize yaşattıklarını onlarada yaşatsın inşallah..

Bi arkadas gaz için bi tarif vermişti. Hangi sayfadaydı bilen var mı yada tarifi bilen. Anason ve rezeneyle olan

Bi arkadas gaz için bi tarif vermişti. Hangi sayfadaydı bilen var mı yada tarifi bilen. Anason ve rezeneyle olan

cnm bende grip oldum bi de sol kulağımdan rahatsızlandım. dr antibiyotik iğne ağrı kesici sprey ne bulduysa verdi. çok şükür bebeğime grip geçmedi.zaten geçmezmiş anneden süt korurmuş korkma..
Ins cnm ya simdide hiriltisi vr ins toplr kndini evde maskeyle dolasiyrz anlayisli insan cocuga dokunmz gormk istemz ama nerde bzm insanlrmz gormkle kalmiyr opuyrda gecen esimn teyzesini takaladm sap diye optu kadini girtlaklamk istedim dengesz kadinya

bugün 30 günlük olduk. ama sanırım şubatın ilk haftası yapacaz. süs püs ikram abartılı bişi yapmicam.doğumda aldım hevesimi. salak eltim bebek çikolatalarını avuç avuç çantasına attığından onu mu beslicem bi daha bütün hevesim kaçtı. pilav tatlı ayran.önemli olan duası sonuçta. allahım bu düşüncesiz kaynanaların eltilerin görümcelerin bize yaşattıklarını onlarada yaşatsın inşallah..
Çok güldüm ya alemsin:
Meltem cok alemsin,3 gunde kadini vurdun oldurdun:KK70::KK70:ben neydem nerelere gidem:KK70::KK70:
sende peygamber sabrı var maşallah

e

eğer yaparsan o sana daha çok müdahale eder sen elini b,rşeye sürme kalkıp iş yapma bak nasıl mesafeni korurusun ve örtüü değiştirince sen eskisini niye geri koymadın bu benim düzenim karışmayın deseydin ağzını açamazdı ıyyyk uyuzlar

Şeytan görsün yüZünü, evine bile gtmek istemiyorum aslında.

Back