Olmaz mı hiç, ıkınırken epey ciddileşiyor, kızarıyor, kaşları çatıyor :)Deniz suyuyla o dediginiz aynimi acaba fizyolojik olan sey dr a da bi danisayim ya bizim wc sorunumuz var zorlaniyor yaparken gaz cikaritken kizariyor birde sendede oluyormu
ayaklandim canim eve geldik iş yapiyorum hatta,ev göçüyor resmen.çok iş olsada insan evinde rahat ediyor işteGülom sen nasil oldun, ayaklanabildin mi?
Gözünüz aydin canim darisi bizlere olsun.Ahh ahh sinemaya gitmek bizim de hayalimiz çok istediğimiz filmler var. Bir gün emzirip sütümü de sağıp bıraksam mı diyorum aslında. 40 ımız da çıktı bugün hihiih
Ben kac kere doktara gittim alt komsuya sonra annemlere gittim ama hep mecburiyetten.çok fazla cıkmamak lazim aslinda kış malum hastalik vs cok.Kızlar bebeğin kırkı cıkmadan, hastane sağlık ocagi falan hariç disari cıkardnz mi hc bebekleri? Ben bunaldm ama doktorun biri, kırk cıkmadan dısari cıkamazsnz dedi
@Dekalpynicki nick leylam355
meltem ben,m sütüm kesildi bugün çok moralim bozuk anlatamam o kadar üzgünüm kiSağinca pek gelmiyo ama bebek de ac kalmiyo sanki baya doyuyo gibi hissediyorum Ama bazen 30 dk emiyo bazen 10 dk, 10 dk emip uyuyunca cok üzülüyorum doymadi die
cerazette tablet denizcim adı ama dr gitmek gerekli 40 sonrası yinede dr onayı gerekli bazı şeyler için :)Doğum kontrol hapı mı verdi cnm? Yazsana bana da üff 40 ım çıktı da korunma olayı nolcak korkuyorum ben hamile kalmayı göze alamam
çıktık canım ama ev ortamına gittik birde bebek eşyası satan mağazaya gittikKızlar bebeğin kırkı cıkmadan, hastane sağlık ocagi falan hariç disari cıkardnz mi hc bebekleri? Ben bunaldm ama doktorun biri, kırk cıkmadan dısari cıkamazsnz dedi
@Dekalpynicki nick leylam355
Nedenki canimmeltem ben,m sütüm kesildi bugün çok moralim bozuk anlatamam o kadar üzgünüm ki
üzüldüğüm çok şey var ama sütümü kesecek kadar kafaya takmıyorum sürekli emmek istiyor ve sürekli memede sıkınca geliyor ama emerken yutkunma sesi yok birde sağayım dedim burada sağan arkadaşlar kadar çok gelmedi sonra da kesildiKızlar bizimde 40 mız salı günü çıktı ama biz Dr vs dışında bi yere cikmadim ve sanırım benbayabaya bunaldim
AAma ank çok ayaz
leylam355 cnm biseye mi uzldun ki
çıktım denizcimGrip salgını da var ya br de dikkat et cnmbak mevlütten sonra 20 günlükken grip grdi evimize ya (( daha çok minnaklar korkuyo insan leylam355 sen çkmış mıydın cnm
bilmiyorum pınar ama çok üzüldüm böyle olmasınaNedenki canim
Ben de aynı dertten muzdaribim. Gün geçtikçe düzeliyor. Her emzirme sonrası lanolin kullandım iyi geldi. Kakao yağı da cok iyi kesinlikle öneriyorum. Silikon ucla emzirebilirsin yaraların geçene kadar.cok acıyor biliyorum. Allah şifa versin. Hala korkarak veriyorum yaralı göğsümü ama eskiye göre çok iyi çok şükür.Evet canım dikislerim cok kötü agriyordu inan onun acisini unuttum gogsum gecsin istiyorum bebegimi emzirememek beni cok üzüyor ruyama bile gogus ucu yaralarim giriyor bakiyim canım bende netten cok sagol
ya zaten bebeğide vazgeçmiyor memeden allaha çok şükür ki yoksa iyice kafayı yerdim belki ağzına geliyordur da damla dama da olsan ondan bırakmıyor olabilir diye düşünmek istiyorum
Gecici birseydir nazar da degmis olabilir,oku ufle kendine ve emzirmeyi birakma sakin canim,minada milkplus diye bi icecek var bana iyi geldi sende icebilirsin 3 gun gunde 2 tane iciyosun 15 gunde bir tekrar ediyorsunbilmiyorum pınar ama çok üzüldüm böyle olmasına
tamam esmercim çok sağol bende öyle düşğnmeyte çalışıyorum ama umarım gelirleylam355 burada takip ettiğim kadarıyla pozitif bir insansin üzülme güzel dusun inan ve emzirmeye devam et bence
tamam pınarcım yarın alayımGecici birseydir nazar da degmis olabilir,oku ufle kendine ve emzirmeyi birakma sakin canim,minada milkplus diye bi icecek var bana iyi geldi sende icebilirsin 3 gun gunde 2 tane iciyosun 15 gunde bir tekrar ediyorsun
inşallah yaa umarım öyle olur esmercimleylam355 maşallah ne güzel işte elleri kadar mideleri var hiç üzülme güzel dusun 1 damla da olsa emzir ki inşallah tekrar cogalacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?