• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gülom sen nasil oldun, ayaklanabildin mi?
ayaklandim canim eve geldik iş yapiyorum hatta,ev göçüyor resmen.çok iş olsada insan evinde rahat ediyor işte

Ahh ahh sinemaya gitmek bizim de hayalimiz çok istediğimiz filmler var. Bir gün emzirip sütümü de sağıp bıraksam mı diyorum aslında:KK43:. 40 ımız da çıktı bugün hihiih:KK48:
Gözünüz aydin canim darisi bizlere olsun.
Kızlar bebeğin kırkı cıkmadan, hastane sağlık ocagi falan hariç disari cıkardnz mi hc bebekleri? Ben bunaldm ama doktorun biri, kırk cıkmadan dısari cıkamazsnz dedi :KK43:
@Dekalpy nicki nick nicki nick leylam355 leylam355
Ben kac kere doktara gittim alt komsuya sonra annemlere gittim ama hep mecburiyetten.çok fazla cıkmamak lazim aslinda kış malum hastalik vs cok.
Çikincada besmele ve dua ile cikmak lazim ne olur ne olmaz işimizi garantiye alalim.

Kızlar bizimde 40 mız salı günü çıktı ama biz Dr vs dışında bi yere cikmadim ve sanırım benbayabaya bunaldim :(
AAma ank çok ayaz :(
leylam355 leylam355 cnm biseye mi uzldun ki :(

Kızlar bizimde 40 mız salı günü çıktı ama biz Dr vs dışında bi yere cikmadim ve sanırım benbayabaya bunaldim :KK43:
AAma ank çok ayaz :KK43:
leylam355 leylam355 cnm biseye mi uzldun ki :KK43:
üzüldüğüm çok şey var ama sütümü kesecek kadar kafaya takmıyorum sürekli emmek istiyor ve sürekli memede sıkınca geliyor ama emerken yutkunma sesi yok birde sağayım dedim burada sağan arkadaşlar kadar çok gelmedi sonra da kesildi

Evet canım dikislerim cok kötü agriyordu inan onun acisini unuttum gogsum gecsin istiyorum bebegimi emzirememek beni cok üzüyor ruyama bile gogus ucu yaralarim giriyor bakiyim canım bende netten cok sagol
Ben de aynı dertten muzdaribim. Gün geçtikçe düzeliyor. Her emzirme sonrası lanolin kullandım iyi geldi. Kakao yağı da cok iyi kesinlikle öneriyorum. Silikon ucla emzirebilirsin yaraların geçene kadar.cok acıyor biliyorum. Allah şifa versin. Hala korkarak veriyorum yaralı göğsümü ama eskiye göre çok iyi çok şükür.

leylam355 leylam355 gelir inş cnm bu benim ikinci bebeğim hep söylerler su süt yapar bu süt yapar tecrübeyle sabit moralin iyi kafan rahat olacak emin ol süt bollasiyor o zaman üzülme hic

Back
X