- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 40
Bizede ayni sey soylendi ama ni firsat bulup henuz doktora gidemedikKizlar doktor gecen muaynede pipi ucu dar sunnet yaptirin dedi ama bebegimin bi sorunu yok cok rahat cisini yapiyo ve cok yapiyo ben birazdaha beklemek istiyorum kiyamiyorum ona ayni durumda olan varmi acaba ?
Yaa cisini yaparken agliyomu rahatsiz oluyomu ? Insan kiyamiyo ya daha cok minikler .. aslinda bebekken olmasi daha iyiymis bizde daha doktor arastirmadik bilmiyorum napcazBizede ayni sey soylendi ama ni firsat bulup henuz doktora gidemedik
ya deneyeyimde dr pek önermedi gül bir kere sağdım canımda bayağı yandıSağarsan hem yumuşar hem sızlamaz Canım dene istersen
10 gün çok değilmi pınar ben bizimde kaka sorunumuz var maalesefGecen gun zeytinyagli kulak pamuguyla uyardik yapti ertesi gunde o sekilde yaptirdik ama emziren annelerde 10gune kadar normal oldugunu bu sekilde alistirmamak gerektigini okudum o yuzden mudahale etmeden bekliycem sadece karnina masaj yaptim bugun.bol bol alttan gaz cikartiyor ha yapti diyorum aciyorum bakiyorum yok
umarım hemen toparlarsın evde olmak da sana daha iyi gelir belki gülaycımCanim gaz sancisi biraz can yakar ama
normal işte bebeklerde.sen elinden geleni yapiyorsun sonuçta demekki gazli bir bebek bbadiş.Gececek insallah bu günler biraz sabir lazim.
Amin canim amin
İki kere ameliyat olunca normal dedi doktor .bu arada eve gectik bundan sonra yanliziz.
Bir çay kaşığı zeytinyağıda içirilebilir bebeğe
Kizlar doktor gecen muaynede pipi ucu dar sunnet yaptirin dedi ama bebegimin bi sorunu yok cok rahat cisini yapiyo ve cok yapiyo ben birazdaha beklemek istiyorum kiyamiyorum ona ayni durumda olan varmi acaba ?
Evet bezli bebek cabuk iyilesirmis de cok kucuk ya ne bilimBen sünnet ettirmedigime pismanim. Meğer yeni doğan bir iki güne iyileşiyomus.
Yok aglayip rahatsiz olmuyor ama ben normaldede giran evvel yapilmasini istiyorum daha yeni arkadasim yaptirtti 3 aylik onunki hicbisey anlamamis oglu,iyilesmisbgemen ne aci ve rahatsizlik yasamamisYaa cisini yaparken agliyomu rahatsiz oluyomu ? Insan kiyamiyo ya daha cok minikler .. aslinda bebekken olmasi daha iyiymis bizde daha doktor arastirmadik bilmiyorum napcaz
Sen sık sık doktora gidiyorsun sormadinmi leylacimya deneyeyimde dr pek önermedi gül bir kere sağdım canımda bayağı yandı
10 gün çok değilmi pınar ben bizimde kaka sorunumuz var maalesef
Evet bezli bebek cabuk iyilesirmis de cok kucuk ya ne bilim
Yok aglayip rahatsiz olmuyor ama ben normaldede giran evvel yapilmasini istiyorum daha yeni arkadasim yaptirtti 3 aylik onunki hicbisey anlamamis oglu,iyilesmisbgemen ne aci ve rahatsizlik yasamamis
Hadiya ne guzel o doktora gotur sende ozaman bende iyi bi doktor arastirmaya basliyim bakalimYok aglayip rahatsiz olmuyor ama ben normaldede giran evvel yapilmasini istiyorum daha yeni arkadasim yaptirtti 3 aylik onunki hicbisey anlamamis oglu,iyilesmisbgemen ne aci ve rahatsizlik yasamamis
Dogru soyluyosun buyuyunce pskolojik acidanda etkileniyolarmis iyi bi doktor bulup yaptiralim bizde insallah hemen iyilesir hayirlisi bakalimYaptır yaptır. Ben yazi bekleyeyim iki oğlumu birden sünnet ettiririm diyodum ama vazgectım. Eşimle de konuştum en yakın zamanda yaptircaz. Hem 3 aylık olana kadar acı falan hissetmiyolarmis. Asıl büyüyünce zor. Korkacak falan. Keşke bilseydim abisini de hemen yaptırırdim.
Bende emdiktenn sonra sağıYorum cnm sizin kaç cc geliyorBen göğsü sağıyorum sızlama olmuyor sağıyor musunuz siz
canim gecen carsambadan beri hasta bugun daha iyi gibi desem de gece kötü oluyor hala ayakta. misafir vardi şu nohut battaniye dedikleri yapiyordur belki dedi. bu gece sadece pazenlerine saricam bakalim.Evet canim oyleymis bende yeni ogrendim,yavas yavas ogrenicem artik.siz nasil oldunuz iyilestiniz mi
hayirli olsun canim.Ewet canim normal oldu cok sagol amin insallah iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Suyum gece patladi ama sanci yoktu suni sanci aldim...... ilk dogumum kendi sancimlaydi. Biraz zorlandim su gidjnce bide kuru kuruya sanci yemek cok zorladi.. dikislerim var toparlanmata calisiyom sen naptin canim
benim buyuk oglan bu yuzden idrar yolu enfeksiyonu gecirmisti ve cok agir filmler bobrek filmi filan cekilmek zorunda kaldi. ve 3.5 aylik sünnet ettirdiydik ve bir daha olmadi enfeksiyon. bence cocuk cerrahina gosterin sorun teskil eder derse sunnet ettirin.Kizlar doktor gecen muaynede pipi ucu dar sunnet yaptirin dedi ama bebegimin bi sorunu yok cok rahat cisini yapiyo ve cok yapiyo ben birazdaha beklemek istiyorum kiyamiyorum ona ayni durumda olan varmi acaba ?
minikler daha ben hep giydiriyorum altina ayakli pijama ustune corap ondan sonra ust kiyafetAnnem sıkı giydir dedi tulum altı pijamaya başladım önceden giydirmiyordum ev 23-24-25 derece arası hep ama bilemedim
Sandığınız süt ne kadar geliyor kızlarBendede oldu tek gogus fenaydi. Emzirmedikce dahada kotu oldu. Lansinoh krem kullandim olmadi. Ayva cekirdegini bi gece onceden suya koydum onu surdum hafifletti. Ama kesin ve kalici cozum pompa alinca geldi.. rahatlik varmis simdi yara olmasa bile fazla sutumu sagip dolaba koyuyorum. Hem sut ziyan olmuyor hem ben rahatliyorum.
Sarilik icinde evin gunes goruyorsa ki bu havada gunesi gormek zor amma bebegi hep gunese yatir cnm. Ve bol bol emzir.sarilik varsa uyanmaz kendi topuklarina vur gidisini gidikla altini ac.. emzir 10 gunluk olunca biseyi kalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?