• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar ya acik cevap verebilecek var mi brbegimin burnu tikali okyanus suyu otri bebe fizyolojik serum denedim hic acmadi ya ne yapicagimi sasirdim . acike gittik bugun orda actilar oksuruyir birde basina gelen yardim edebilecek varsa noookur acik yazsin :KK43:(((((
Benim bebegiminde hiriltisi var cok bugun goturcem doktora :( bende serum izotonicle cekiyorum gunde 3 4 kez ama rahatlatmiyo

Kizlar sizde de anlik usume ve terleme oluyor mu. Bir anda tir tir titriorum sonra da biraz geciyor terlemeye basliyorum. Gosus uclarim baya aciyor iltihap falan olabilir mi acaba bilen var mi
Sicak dus al canim masaj yap sicak suyla goguslerine benimde oyle olmustu ilk zamanlar

Kizlar ya acik cevap verebilecek var mi brbegimin burnu tikali okyanus suyu otri bebe fizyolojik serum denedim hic acmadi ya ne yapicagimi sasirdim . acike gittik bugun orda actilar oksuruyir birde basina gelen yardim edebilecek varsa noookur acik yazsin :KK43:(((((
Canim burun Aspiratörü aldın mı? Onunla burnunu evde de açabilirsin...

Bizde 0 kullaniyoruz daha 1 e gecmeye bile cok var. :) nil kac kilo oldu o da zayif dogmustu . biz persembe gunu doktora gittik şükür3500 gr olmus
canım yaa bizimkiler daha minnak 2640 doğdu ,2270 kadar düştü şimdi 3200 oldu senin bebeğin kaç kilo doğdu

Hadi ya :KK43: cok uzunmus 30. Gün, ama en azndan 30 gün boyunca agrida azalma oluyor degil mi?
meltem benim de seninle aynıydı dikiş sayım ilk başta biraz ağrır hatta o bölgeye bir şey batıyor gibi bir his bile oldu ama şimdi geçti ağrı da geçti sadece hafif bir pubik ağrısı var oda azaldı şuan o bölge eski haline döndü meraklanma senin daha herşey yeni zamanla acıda geçecek ama pansuman için dr birşeyler verdimi ben sık sık pansuman yaptım sende dikkat et

meltem benim de seninle aynıydı dikiş sayım ilk başta biraz ağrır hatta o bölgeye bir şey batıyor gibi bir his bile oldu ama şimdi geçti ağrı da geçti sadece hafif bir pubik ağrısı var oda azaldı şuan o bölge eski haline döndü meraklanma senin daha herşey yeni zamanla acıda geçecek ama pansuman için dr birşeyler verdimi ben sık sık pansuman yaptım sende dikkat et
Benimde bayadir ariyodu simdi biraz geçti ama.yine gitvem ben kontrole baya şiddetli agrimisti bakalim.nedicek Dr.

Kizlar bepanthol pisik kremi kullanan varmi aranizda?
biz en son dr tavsiyesiyle hametan kullandık resmen mucizevi bir şey günde bir kez sürmeye başladım hiç pişik olmuyor
kullnadıklarım desitin sudocrem unibaby mustela bunlar dan sadece uni baby biraz işe yaradı ama hametan süper miş

Kızlar benim oğlan bu akşam 1 de uyudu uyandiramadm bi daha baygın gibi uyuyor meme almadı sağıp 80 cc içirdim ama bu kadar dalgın uyuması normal mi gündüz çok hareketli maşallah.
arada benim kızda öyle uyuyor ama hiç uyanmadığı olmadı acaba dr bir danış sanmı daha mı iyi olur

Kızlar bişey sorucam; alt açma örtülerinin hepsi su geçirmez mi yoksa özellikle şu geçirmez olanı mi aramaliyim? İnternetten almayi düşünüyorum da

Sarilik testi yapmadilar ama, cmt gunu vajinasinda kati kıvamda jel gbi aknti gelince korktm hemen bi cocuk dr a gttk, o kadin "sarilik belirtisi yok" demsti.
Oylemi anlasiliyor biz kan verdik 2 hafta oylr anlasiliyor ve surekli emzircekmissin baska turlu gecmiyir ilerlersede kuveze aliyorlar ama sukur bizde dusus oldu benm geceleri zombilesmem bide burnu tikali napvam ya

efe keremin annesi efe keremin annesi acaba bende mi 3 saatte bir versem bilemedim
Canim eger sutun bolsa ve iyi emiyorsa 2 saatte bir emzir ben oyle yapiyorum surekli tikayinca kusuyor bu sefer fazla geliyor ; (
Bizde 19 günlük olduk sağlık ocagindaku ebeye sordum 2 saat bir veriyorum en fazla 2bucuk saatte geciktiriyorum dedim
Gayet guzel aynen bende oyle yapiyorum sorun yok cnm sutun bolsa sorun yok he azsa eger 1 saate dusurebilirsin bnm bol oldugundan 2 saate dusurdum aksi halde kusuyo

ben daha 0 numara kullanıyorum o numara bez 2-5 kg aralığı

Bizde 0 kullaniyoruz daha 1 e gecmeye bile cok var. :) nil kac kilo oldu o da zayif dogmustu . biz persembe gunu doktora gittik şükür3500 gr olmus
Kızlar benim bebeğim 3150 gr. Prima premium 1 numara kullanıyorum. Biraz büyük ama fazla değil. 0 numaralar premature bebekler için sanıyordum. Sanırım değilmiş. Sizinki hangi markanın 0 numarası?

biz en son dr tavsiyesiyle hametan kullandık resmen mucizevi bir şey günde bir kez sürmeye başladım hiç pişik olmuyor
kullnadıklarım desitin sudocrem unibaby mustela bunlar dan sadece uni baby biraz işe yaradı ama hametan süper miş
Hametan aklimda bulunsun ozaman canim bepantholu aldim bakalim geciricekmi bebegim pisik olmadi ama bez tahris etmis sanirim bacak aralari kizarmis:(

Back
X