• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar ya acik cevap verebilecek var mi brbegimin burnu tikali okyanus suyu otri bebe fizyolojik serum denedim hic acmadi ya ne yapicagimi sasirdim . acike gittik bugun orda actilar oksuruyir birde basina gelen yardim edebilecek varsa noookur acik yazsin :KK43:(((((
Geçmiş olsun canım. Benim bebeğimin burnu çok değil ama biraz tıkanmıştı. Otribebe ile rahatlıkla açıldı.

selam, 1-2 saat önce kahverengı akıntım geldı hafif.
her akıntımda hafıf hafıf lekelenmeler oluyor
nişan dimi bu? 2 gündür de kasık ve bel agrım var.
Nişana benziyor canım. Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Kizlar sizde de anlik usume ve terleme oluyor mu. Bir anda tir tir titriorum sonra da biraz geciyor terlemeye basliyorum. Gosus uclarim baya aciyor iltihap falan olabilir mi acaba bilen var mi
Üşüme ilk günlerde olurdu şimdi yok. Terleme sorunu sürekli var. Günde 7-8 defa çamaşır değiştiriyorum. Sırılsıklam ıslanıyor atletim. Göğüs uçlarım yara olduğunda çok acımıştı, şimdi geçti. Fakat şimdi de göğsümde sızlama sorunu var :(

Evet canim kilolari yakin benim kizimda 2645 dogdu 2500 e düştü gecen hafta 33. Gununde 3500 olmustu cok sevindim :)))
canım yaa çok tatlılar şöyle bir 4 kg olsalar tamam ya diyeceğim ohhh artık kurtardı
senin bebeğinde sürekli emme isteği varmı benimki sürekli emmek istiyor ve doymuyor sanki

Oylemi anlasiliyor biz kan verdik 2 hafta oylr anlasiliyor ve surekli emzircekmissin baska turlu gecmiyir ilerlersede kuveze aliyorlar ama sukur bizde dusus oldu benm geceleri zombilesmem bide burnu tikali napvam ya
nurcan burnuna hergün serum fizyolojik damlat tatlım ve çok tıkalıysa otri bebe yap

Arkadaşlar, izin konusunda bilgisi olan var mu? (Öğretmenler). Müdür daha önce bişey yapmana gerek yok demişti. Az önce aradı, doktorun hazırlıyor raporu dedi. 1 aralıkta doğum oldu.geç mi kaldık yani.:KK43:
Hastanenin sana doğum raporunu vermiş olmasi lazım onu okuluna veriyorsun canim

Kızlar benim oğlan bu akşam 1 de uyudu uyandiramadm bi daha baygın gibi uyuyor meme almadı sağıp 80 cc içirdim ama bu kadar dalgın uyuması normal mi gündüz çok hareketli maşallah.
Daha çok küçük oldukları için yorgun düşüp çok uyuyorlar. Çok normal endişe etme. Ama sarılık olan bebekler de çok uyurlarmış, ona dikkat et.

Arkadaşlar, izin konusunda bilgisi olan var mu? (Öğretmenler). Müdür daha önce bişey yapmana gerek yok demişti. Az önce aradı, doktorun hazırlıyor raporu dedi. 1 aralıkta doğum oldu.geç mi kaldık yani.:KK43:
Ben öğretmenim. Eşim okula gidip doktorun hazırladığı doğum raporunu teslim etmişti, biz herşeyi yaparız demişlerdi. (Geçen hafta)
Az önce okuldan aradılar. Okul sadece bazı onay işlemlerini yapmış. Diğer işlemler için bizim bizzat aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne gidip teslim etmemiz gerekiyormuş. Bu dediklerim doğum parası için. İzin işi sanırım okulun yapması gerekiyor. Ama doktor raporu şart.
Benim doğumda 14 aralıktı. Senin de geç kaldığını düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Kizlar prima premiym care 1 numara kullaniyrm su anda elimde 2 paket var toplamda 150 tane falan ama kakasi hep beline tasiyor buyuk mu kucuk geldigi icinmi anlamdim

bide ust bas degistrym dalan roxy lekede cikarmiyor bizim oglan ustine basinda isiyor zaten surekli cici degistiriyoruz dun poposunu yikarken annemin ustune isedi sutyenine kdr;)))

Kizlar prima premiym care 1 numara kullaniyrm su anda elimde 2 paket var toplamda 150 tane falan ama kakasi hep beline tasiyor buyuk mu kucuk geldigi icinmi anlamdim

bide ust bas degistrym dalan roxy lekede cikarmiyor bizim oglan ustine basinda isiyor zaten surekli cici degistiriyoruz dun poposunu yikarken annemin ustune isedi sutyenine kdr:KK66:))
Benimkide cok sık tasıyor hem çişi hem kakası en kucugu kullanıyorum kilosu dusuk bizimkisinin herhalde ondan diyorum 2.750 dogdu..bide cok sık kaka yapıyor normalmi acaba anlayamadım yoksa usuttudemi oyle...

Benimkide cok sık tasıyor hem çişi hem kakası en kucugu kullanıyorum kilosu dusuk bizimkisinin herhalde ondan diyorum 2.750 dogdu..bide cok sık kaka yapıyor normalmi acaba anlayamadım yoksa usuttudemi oyle...
Bizim geceden beri 4. Kakamiz normal bnce doydugu icin yapiyolar bizde tombik dogmadik 3190 dogduk hastndn cikarken 2910du bugun 22..gunluguz kac kilo bilmyrm ama belinr tasiyor artik hep

Kızlar benim bebeğim 3150 gr. Prima premium 1 numara kullanıyorum. Biraz büyük ama fazla değil. 0 numaralar premature bebekler için sanıyordum. Sanırım değilmiş. Sizinki hangi markanın 0 numarası?
prima Premium care üstünde prematüreler için yazıyıyor ama zamanında doğanlarda kullanabilir çünkü 2-5 kg bebekler için ben 1 numarada kullandım ama çok büyük ve göbek oyuntusu yoktu hala arada acaba diye düşünüp kullandığımda bile büyük oluyor bacak larından ve sırtından taşıyor kakaları

bide ust bas degistrym dalan roxy lekede cikarmiyor bizim oglan ustine basinda isiyor zaten surekli cici degistiriyoruz dun poposunu yikarken annemin ustune isedi sutyenine kdr:KK66:))

Bebeğin kg si kaç canım biz bir haftadır 2 numakullaniyoruz şu an 33 günlüğüz erkek bebekte cisin taşması normalde kaka bezden tasmissa sende 2 ye geç bence canım ben dalın bebek deterjanı kullanıyorum leke meke kalmıyor hiç ama elde yıkamada değil 2 saat 40 derece 700 devir ayarliyorum makinayi çok leke yoksa kusmuk fln 30 derece

aslıcım büyük bez kullandığın içşn taşıyor ben 0 numara kullanıyorum taşmıyor ama 1 numarada taşıyor

canım yaa çok tatlılar şöyle bir 4 kg olsalar tamam ya diyeceğim ohhh artık kurtardı
senin bebeğinde sürekli emme isteği varmı benimki sürekli emmek istiyor ve doymuyor sanki
Benimkide oyle surekli memede kalmak istiyor. ben mama vermiyorum doktorumuzda gerek yok dedi. Acliktan degil emme refleksi guclu o yuzden dedi. Bir de internette soyle bir bilgi vardi gaz sancisibolan bebekler rahatlamak huzurlu hissetmek icin surekli emmek istermiş bizdede bolca gaz var.

bizim evdede durum aynen böyle.. her yer çiş kaka.. o kadar marifetli ki oğluşum kakasını çişinden uzağa bile attırabiliyor :D alt açmaları boşuna seriyorum ben yani..

Canım lekeli kısmı makineye atmadan önce elinde çitile sonra makinede yıka. Bir de babyme nin çamaşır suyu katkılı renklilerde kullanılan deterjanı var. Onu dene istersen. Ben aldım ama henüz kullanmadım. Annem lekeli kısmı elinde yıkayıp öyle makineye atıyor. Leke kalmıyor.

prima Premium care üstünde prematüreler için yazıyıyor ama zamanında doğanlarda kullanabilir çünkü 2-5 kg bebekler için ben 1 numarada kullandım ama çok büyük ve göbek oyuntusu yoktu hala arada acaba diye düşünüp kullandığımda bile büyük oluyor bacak larından ve sırtından taşıyor kakaları
doğumdan önce internetten prima Premium care almıştım yetmeyince eşime migrostan bi paket daha aldırdım. ama farklılar.. dokuları bile farklı. en gözle görülen ise yapışkan cırt cırtlar var ya internette ki sarı idi migrosun ki beyaz.. bi de sahtesi varmış bunların.. sizinkinde cırtcırtlar ne renk?

doğumdan önce internetten prima Premium care almıştım yetmeyince eşime migrostan bi paket daha aldırdım. ama farklılar.. dokuları bile farklı. en gözle görülen ise yapışkan cırt cırtlar var ya internette ki sarı idi migrosun ki beyaz.. bi de sahtesi varmış bunların.. sizinkinde cırtcırtlar ne renk?
Benimki sarı.

Back
X