• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Normalde mama vermiyordum ama gecenlerde emxirmeme ragmen cok aglayinca biraz mama vermistim belkide ondan olmustur bi hic aklima gelmemisti
Benimkinide mama kabiz yapmisti oyuzden sordum 5 gune kadar yapmamasi normalmis ama yapmasi daha iyi tabi. Doktora goturursen fitil verirse kullanma hemen birazdaha bekle yapicak mutlaka ben poposuna zeytinyagi surmustum pamukla istersen dene sende ama agizdan verme sakin

Kizlar ya acik cevap verebilecek var mi brbegimin burnu tikali okyanus suyu otri bebe fizyolojik serum denedim hic acmadi ya ne yapicagimi sasirdim . acike gittik bugun orda actilar oksuruyir birde basina gelen yardim edebilecek varsa noookur acik yazsin :((((((

selam, 1-2 saat önce kahverengı akıntım geldı hafif.
her akıntımda hafıf hafıf lekelenmeler oluyor
nişan dimi bu? 2 gündür de kasık ve bel agrım var.

Kizlar sizde de anlik usume ve terleme oluyor mu. Bir anda tir tir titriorum sonra da biraz geciyor terlemeye basliyorum. Gosus uclarim baya aciyor iltihap falan olabilir mi acaba bilen var mi

Saol cnm denicem esim bile strese sokuyr bni yada bn abartiyrm cok naz yapiyrmsm eltmde yeni hamileya onunla kiyaslama yapiyr bnm agir gectiya onlar neyms 3 aylk 2 kez gtmsler biz cok gitmsz cok nazliymsm kanamam oluyrdu napablirmki bn ins olmz onlrda fkt olursa oda ole olck gidick sanki bnm elimde olan bisey cok sinirlermi bozuyr kizin ismini zirt pirt degistriyr dedim sancim gelsn diyemi ugrasiyon artk geldi bnada ben kizimi ozledm ne zmn gelck diyr ceken bnm agrilri bnde ozluyrm braz bunlr insanlrn hergn arayip tskip etmeleri la olsa aricm da bugun 5 kisi aradi
Tatlm eşinle açık açık konuş bence, "sen sürekli ne zaman gelecek dediğinde, beni başkalariyla karşilaştrdiğinda beni geriyosun bu durum da bebegi etkiliyor, lütfen benm ve bebegmz için brz daha temknli davran" de, eminm daha dkkatli davranacaktr

Yeter yeter size test yaptilarmi bnm sarilik testi yaptilar satiydi o yuzden belki badede yoktur o yuzden sknti olmaz 2 saat yeterli cnm bebek cani isteyince aglayarak belli ediyor acligini bizimki bildigin meme canavari oldu ya alisti surekli emmek istyor bazen 5 dk emiyor bazen yarim saat bazen 1 saat kafasina gore takiliyor ama dr 3 saatte bir yeterli zaten dedi sende sakin yetmez diye dusunme gayet yetyor valla

Sarilik testi yapmadilar ama, cmt gunu vajinasinda kati kıvamda jel gbi aknti gelince korktm hemen bi cocuk dr a gttk, o kadin "sarilik belirtisi yok" demsti.

Kızlar selam. 24 aralık sabahı kızım ahu'yu doğurdum. Epidural sezeryan oldu. Sağlığımız yerinde. Ağrılar devam devam ediyor tabii ama her şeye değer her şeye... Ne büyük aşk değil mi. Bu macerayı paylaştığım her birinizi sevgiyle kucaklıyorum, güle güle büyütelim yavrularımızı, allah bağışlasın onları bize. Şimdi loğusalık, moral bozmak yok, hepimize allah güç versin...
Gözün aydn canm, allahim esirgesn, anali babali büyütsün

Kızlar benim oğlan bu akşam 1 de uyudu uyandiramadm bi daha baygın gibi uyuyor meme almadı sağıp 80 cc içirdim ama bu kadar dalgın uyuması normal mi gündüz çok hareketli maşallah.

Tatlm eşinle açık açık konuş bence, "sen sürekli ne zaman gelecek dediğinde, beni başkalariyla karşilaştrdiğinda beni geriyosun bu durum da bebegi etkiliyor, lütfen benm ve bebegmz için brz daha temknli davran" de, eminm daha dkkatli davranacaktr
Konustm cnm bn abartiyrmsm takiliyrms fln filan takiliyr belkide bn aliniyrm belkide zaten gulerek soyluyr fkt bna batiyr konusmlri

Arkadaşlar, izin konusunda bilgisi olan var mu? (Öğretmenler). Müdür daha önce bişey yapmana gerek yok demişti. Az önce aradı, doktorun hazırlıyor raporu dedi. 1 aralıkta doğum oldu.geç mi kaldık yani.:KK43:

Hadi ya :KK43: cok uzunmus 30. Gün, ama en azndan 30 gün boyunca agrida azalma oluyor degil mi?
Tabi gunluk aktiviteleri yapiyosun ama popomun ustune oturamiyodum berbat biseydi ya bide hemotom olmustu bende dogumda fazla ikinmakdan tuvalete cikamiyodum hic gecmicek saniyodum cok sukur gecti bebegimle daha rahat ilgileniyorum seninde gecicek canim

Back
X