ben daha 0 numara kullanıyorum o numara bez 2-5 kg aralığı
Bizde 0 kullaniyoruz daha 1 e gecmeye bile cok var. :) nil kac kilo oldu o da zayif dogmustu . biz persembe gunu doktora gittik şükür3500 gr olmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha 0 numara kullanıyorum o numara bez 2-5 kg aralığı
Milupanin kini kullaniyorum cnmşimdiye kadar gaz sorunumuz yoktu. bende extra bişi kullanmıyordum. d vit 3 ten çocuk değişti. rezeneyi aktardan alıp kendin mi demliyorsun cnm yoksa hazır olanlardan mı kullanıyorsun?
Benimkinide mama kabiz yapmisti oyuzden sordum 5 gune kadar yapmamasi normalmis ama yapmasi daha iyi tabi. Doktora goturursen fitil verirse kullanma hemen birazdaha bekle yapicak mutlaka ben poposuna zeytinyagi surmustum pamukla istersen dene sende ama agizdan verme sakinNormalde mama vermiyordum ama gecenlerde emxirmeme ragmen cok aglayinca biraz mama vermistim belkide ondan olmustur bi hic aklima gelmemisti
Gevsek olmasi daha iyi canim cocuk rahat oluyo 4 kilo ydu benimki gecen hafta 2 ye gectik bizde@sevimsiz_25 5 kilonun üstü 2 değilmi kızlar erken değilmi büyük olur sanki
Iyi o zaman,yarin 4.gun olacakDoktor 3 gune kadar normal demisti bize.
Tatlm eşinle açık açık konuş bence, "sen sürekli ne zaman gelecek dediğinde, beni başkalariyla karşilaştrdiğinda beni geriyosun bu durum da bebegi etkiliyor, lütfen benm ve bebegmz için brz daha temknli davran" de, eminm daha dkkatli davranacaktrSaol cnm denicem esim bile strese sokuyr bni yada bn abartiyrm cok naz yapiyrmsm eltmde yeni hamileya onunla kiyaslama yapiyr bnm agir gectiya onlar neyms 3 aylk 2 kez gtmsler biz cok gitmsz cok nazliymsm kanamam oluyrdu napablirmki bn ins olmz onlrda fkt olursa oda ole olck gidick sanki bnm elimde olan bisey cok sinirlermi bozuyr kizin ismini zirt pirt degistriyr dedim sancim gelsn diyemi ugrasiyon artk geldi bnada ben kizimi ozledm ne zmn gelck diyr ceken bnm agrilri bnde ozluyrm braz bunlr insanlrn hergn arayip tskip etmeleri la olsa aricm da bugun 5 kisi aradi
Yeter yeter size test yaptilarmi bnm sarilik testi yaptilar satiydi o yuzden belki badede yoktur o yuzden sknti olmaz 2 saat yeterli cnm bebek cani isteyince aglayarak belli ediyor acligini bizimki bildigin meme canavari oldu ya alisti surekli emmek istyor bazen 5 dk emiyor bazen yarim saat bazen 1 saat kafasina gore takiliyor ama dr 3 saatte bir yeterli zaten dedi sende sakin yetmez diye dusunme gayet yetyor valla
Hadi yaMeltemcim benim tam 30.gunde tam anlamiyla yok oldu sizlamalar her gun baticonla pansuman yaptigim halde..
Evet onu duymuştum, dur bi de onu deneyeyim, sağol tatlm.uçların hala yara ise ayva çekirdeğini bi gece önceden suya koy. eretesi gün sür. dr önerdi. bi kaç sefer yaptım iyi geldi. zaten sabret meltemcim en fazla 1 haftaya geçiyor..
Gözün aydn canm, allahim esirgesn, anali babali büyütsünKızlar selam. 24 aralık sabahı kızım ahu'yu doğurdum. Epidural sezeryan oldu. Sağlığımız yerinde. Ağrılar devam devam ediyor tabii ama her şeye değer her şeye... Ne büyük aşk değil mi. Bu macerayı paylaştığım her birinizi sevgiyle kucaklıyorum, güle güle büyütelim yavrularımızı, allah bağışlasın onları bize. Şimdi loğusalık, moral bozmak yok, hepimize allah güç versin...
Kizlar cok sagolun dualarninz icin hepinizden Allah razı olsun. Saat 3u 5 gece dogum oldu cok şükür. Ama biraz zor oldu yazarim sonra kizlar geride kalanların Rabbim yardimcisi olsun insaAllah
Kızlar benim kızımda çok huysuzlaşti doğru düzgün uyumuyor ve cik sık kaka yapiyor yani yapmadigi zaman yok.sanirim birde kucağa alıştı![]()
Benm bebek 5 günlük, onda bile basladi gaz sancisiKızlar iki haftalık olduk biz
Gaz sancilari başladı gibi
Sizler bisey kullanıyor musunuz
Bi de 2 numara beze gectiniz mi
Konustm cnm bn abartiyrmsm takiliyrms fln filan takiliyr belkide bn aliniyrm belkide zaten gulerek soyluyr fkt bna batiyr konusmlriTatlm eşinle açık açık konuş bence, "sen sürekli ne zaman gelecek dediğinde, beni başkalariyla karşilaştrdiğinda beni geriyosun bu durum da bebegi etkiliyor, lütfen benm ve bebegmz için brz daha temknli davran" de, eminm daha dkkatli davranacaktr
Tabi gunluk aktiviteleri yapiyosun ama popomun ustune oturamiyodum berbat biseydi ya bide hemotom olmustu bende dogumda fazla ikinmakdan tuvalete cikamiyodum hic gecmicek saniyodum cok sukur gecti bebegimle daha rahat ilgileniyorum seninde gecicek canimHadi yacok uzunmus 30. Gün, ama en azndan 30 gün boyunca agrida azalma oluyor degil mi?