2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Allah şifasini versin canm, ölümün de hayırlısını acısızını versin.
Cidden he, ben doğurdum arkadan herkes doğurmuş, yolu açtim ben yani :))
Geride kalanlara da örnek olsun.

Beni düşün ve sakince bekle canm, bebek öncesi döneminin keyfine bak.
Cidden hayatın komple değişecek, önceki hayatından eser kalmayacak.
Saol cnm denicem esim bile strese sokuyr bni yada bn abartiyrm cok naz yapiyrmsm eltmde yeni hamileya onunla kiyaslama yapiyr bnm agir gectiya onlar neyms 3 aylk 2 kez gtmsler biz cok gitmsz cok nazliymsm kanamam oluyrdu napablirmki bn ins olmz onlrda fkt olursa oda ole olck gidick sanki bnm elimde olan bisey cok sinirlermi bozuyr kizin ismini zirt pirt degistriyr dedim sancim gelsn diyemi ugrasiyon artk geldi bnada ben kizimi ozledm ne zmn gelck diyr ceken bnm agrilri bnde ozluyrm braz bunlr insanlrn hergn arayip tskip etmeleri la olsa aricm da bugun 5 kisi aradi

Kızlar iki haftalık olduk biz
Gaz sancilari başladı gibi
Sizler bisey kullanıyor musunuz
Bi de 2 numara beze gectiniz mi

Bana kımse bişi solemedi ama ben 2 saatte uyandirip emziriyorum, ilk günler 1 saat emiyordu, şimdi 20 dk falan emiyor. Yeterli olur mu acaba ?
Yeter yeter size test yaptilarmi bnm sarilik testi yaptilar satiydi o yuzden belki badede yoktur o yuzden sknti olmaz 2 saat yeterli cnm bebek cani isteyince aglayarak belli ediyor acligini bizimki bildigin meme canavari oldu ya alisti surekli emmek istyor bazen 5 dk emiyor bazen yarim saat bazen 1 saat kafasina gore takiliyor ama dr 3 saatte bir yeterli zaten dedi sende sakin yetmez diye dusunme gayet yetyor valla

Kızlar iki haftalık olduk biz
Gaz sancilari başladı gibi
Sizler bisey kullanıyor musunuz
Bi de 2 numara beze gectiniz mi
Ben gecmedim daha bicirigin toto kucuk sanirim birde bize gaz icin doktor bitkisel damla verdi 2 tane biri zincon biride baska bi damlaydi onuda bakinca yazayim suan gayet iyi geliyor sanirim 2 gndur biraz daha rahat yapabiliyor onceden cok kasiyordu kendini kipkirmizi oluyor agliyordu simdi biraz daha rahat

Kızlar benim kızımda çok huysuzlaşti doğru düzgün uyumuyor ve cik sık kaka yapiyor yani yapmadigi zaman yok.sanirim birde kucağa alıştı
Günde 4 ile 9 arasi kaka yapabiliyplarmis normal yani benim kizda bazen 4 5 kez bazende 1 2 kez yapiyo uyumaya gelince doymuyo mu acaba olabilir mi

Bizde 19 günlük olduk sağlık ocagindaku ebeye sordum 2 saat bir veriyorum en fazla 2bucuk saatte geciktiriyorum dedim

Benim oglan iki gundur kaka yapmadi yarin oglene kadsr yapmazsa doktora goturucem her bezi cisli ama kaka yok.3 gun once mercimek corbasi yedim 3 gundur gazi var,metsil damla vermisti doktor evde bulunsun diye onu veriyorum alttan pitir pitir cikartiyor ustten cok sıkistirmiyor

Kizlar bizim bugun 21. Gunumuz bitiyor gunduzleri uykusundan uyandirmak istemyrm annem o acikirsa aglayip uyanir diyor bnde 4 saati gecirmdn uyandiriyrm 4 saat cokmu gece acikinca.uyaniyor ama gunduz uyanmiyor uyandigi zaman 4 5 saat uyanik.kaliyor o zamanda yarim saatte 2 saatte 1 meme veriyrm bu seferde uyusun diye )))

4 saat ac kalmasi cokmu kisaca sorum vu yani hala doktora gidemedm ben

pınarcım b,zde bazen kaka yaparken zorlanıyozruz doktora gittiğime sordum zorlanıyr yapamıyor diye dr da zeytinyağını poposuna sür yardımcı olur dedi ama daha denemedim açıkçası

esracım 4 saat çok uzun değilmi ya ben en çok 3 saat aç bıraktım oda uyuya kalmışım ama normalde 2 saatte bir olması gerekli ve doktora git esracım bazı damlaları var onlara başlamanız gerekli ve sen annene bakma benim annemde sarılıkken ayy yazık uyuyan çocuğu uyandırma diyordu anlatana kadar sinir krizi geçiriyordum hem de bunu yapan kendi annem di sen büyüklere pek bakma kendi iç güdülerinle yaklaş bebeğine

Kızlar benim yumurtlama gununde ilişki oldu ve o ilişkinin oldugu gunden berı goguslerım acımaya basladı sızlamaya basladı kasıklarım da ogunden beri agrıyo adetıme 7 un var

Biri yardımcıı olsun cok ilginç seler oluyo

Canım hakkında hayırlısı olsun. Tek ilişkiyle bile hamile kalma ihtimali var. Fakat adetin geçmeden hemen ümitlenme ki hayal kırıklığı yaşama. Senin için ne zaman hayırlı olacaksa o zaman olsun.

sarılıkken dr max 3saatte uyandır dedi. uyanmazsa topularına vur altını aç yoksa şekeri düşer dedi..

d vit 3 kulanıyor musunuz? biz 15 günlük olunca dün başladık. günde 3 damla.. mutlu bebişim gitti yerine uykusuz huysuz aksi bebk geldi.. çook zorlanıyor kakasını yaparken gazını çıkaramıyor.. sizlerde durum nasıl_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…