2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Evet canm gülom aynen oyle oldu, doğduktan sonra anladim ki normal ya da sezeryan hıc de onemli degilmiş, allahm bebek isteyen kımseyi bos cevirmesin, dünyann en büyük hediyesi en büyük tatliliği

Kızlar benim yumurtlama gununde ilişki oldu ve o ilişkinin oldugu gunden berı goguslerım acımaya basladı sızlamaya basladı kasıklarım da ogunden beri agrıyo adetıme 7 un var

Bana kımse bişi solemedi ama ben 2 saatte uyandirip emziriyorum, ilk günler 1 saat emiyordu, şimdi 20 dk falan emiyor. Yeterli olur mu acaba ?

çok ağol ya sanırım salgın vardı ama şimdi daha iyiyiz sen nasılsın bebeğin nasıl

Evet salgın var çünkü tanıdığım çoğu kişi hasta, Almışte olacak gibi sanırım oda okuldan kaptı inşallah bebeğe de geçmez. Bizim sadece gaz sıkıntımız var onun dışında iyi bebis sukur

Allaha şükürler olsun normal oldu, bebiş de sağlıklı.
Şimdilik babamz foto paylaşimi yaptrmiyo :))

İyi barı canım sağlıkla buyusun sende hemencecik toparlarsin inşallah,normalde bizimki de izin vermiyor ama ben çaktırmadan ekledim.40 çıktıktan sonra face vs izin var

Sorun hıç gecmiyo yani desene

Şu dikişlerimin sızlamasinn gecmesini bekliyorum ben de

Ümidinizi kaybetmeyin kızlar, beni düsünun 41+3 de doğurdum :)

çok geçmiş olsun kendinize çok dikkat edin biz atlattık çok şükür umarım sizde hasta olmadan atlatırsınız

canım kaç gündür aklımdasın şlimdi baktım doğum yapmışsın bebeğin yoğun bakımdaymış senin için ve bebeğin için çok dua edicem umarım hemen sağlıkla kavuşursunuz

Tatlm benm, allahm yar ve yardmcin olsun Güzel sağlıklı haberler ver bize inş.

Bu gece oğlum 72 saattir uygulanan soğutma tedavisinden çıkarılıyor... Önümüzdeki 48 saat çok kritik... Dualarınıza çok ihtiyacım var...
Allah minik kemalimizin yardimcisi olsun tatlm, bi dua zinciri okuyacagim bebişine.
Güzel haberlerle doneceksin, sıkma yüreğini.

Kizlar nasıl alistiniz mi biz 1 aylık olduk ama çok zor huysuzuz sizde durumlar nasıl şöyle derin bir uyku uyuyamiyorum artık hayal uyku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…