2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Canim mama veriyomusun bazen mama da kabizlik yapabiliyo

Cnm rezene iciyomusun ben 1 cay bardagi rezene iciyorum gunde 1 cay kasigida bebege veriyorum rahat cikariyo gaz

Canim gozun aydin saglikla buyut bebegini :)

Cnm rezene iciyomusun ben 1 cay bardagi rezene iciyorum gunde 1 cay kasigida bebege veriyorum rahat cikariyo gaz
şimdiye kadar gaz sorunumuz yoktu. bende extra bişi kullanmıyordum. d vit 3 ten çocuk değişti. rezeneyi aktardan alıp kendin mi demliyorsun cnm yoksa hazır olanlardan mı kullanıyorsun?

Pompa ile sağdim o da ucunu baya yara yapti, şimdi taslasma gecti allahtan, snrm memeler gerektiği kadar üretmeyi öğrendiler
uçların hala yara ise ayva çekirdeğini bi gece önceden suya koy. eretesi gün sür. dr önerdi. bi kaç sefer yaptım iyi geldi. zaten sabret meltemcim en fazla 1 haftaya geçiyor..

İnşallah kemal efe'nin iyi haberlerini vereceksin bize canım.

Tebrikler dogum hikayen cok guzeldi yuzumde gulumsemeyle okudum umarim tez zamanda kavuşursunuz. Benim kizimda 4 gun kalmisti cok zor geliyor insana bebegini birakmak ama geciyor sonrasi cok guzel oluyor. Sonrasini dusun sen guzel gunler sizi bekler. neden bu kadar uzun kaldi risk nedir

Kizlar cok sagolun dualarninz icin hepinizden Allah razı olsun. Saat 3u 5 gece dogum oldu cok şükür. Ama biraz zor oldu yazarim sonra kizlar geride kalanların Rabbim yardimcisi olsun insaAllah
Canım hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.

Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini. Ne güzel demişsin. Şimdi moralimizi bozmadan bebeklerimize bakacağız.

Canım epiduralden sonra baş ağrın oldu mu?

Cnm bnmya Rabbim sifasini verir ins size bagislar ins bebegnizi hastahaneden alip evinize getrirsnz ins saglikla

Doktor 3 gune kadar normal demisti bize.

Ben arada bir kullandim kansizlik yapiyormus diye okudum o yuzden kullanmak istemedim. Benim kizda cok dengesiz belkide deigin gibi onunla ilgikidir. Hic aklima gelmemisti takip edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…