Meltemcim benim tam 30.gunde tam anlamiyla yok oldu sizlamalar her gun baticonla pansuman yaptigim halde..üfff hemen geçsin ya, normal doğum iyidir dediler aama dikiş sızısı da fenaymış
Amin canım amin aynen aynen son 2 kisi kaldi galiba Rabbim onlarida kurtarsın insaAllahAllah şifasini versin canm, ölümün de hayırlısını acısızını versin.
Cidden he, ben doğurdum arkadan herkes doğurmuş, yolu açtim ben yani :))
Geride kalanlara da örnek olsun.
Benim oglan iki gundur kaka yapmadi yarin oglene kadsr yapmazsa doktora goturucem her bezi cisli ama kaka yok.3 gun once mercimek corbasi yedim 3 gundur gazi var,metsil damla vermisti doktor evde bulunsun diye onu veriyorum alttan pitir pitir cikartiyor ustten cok sıkistirmiyor
Cnm rezene iciyomusun ben 1 cay bardagi rezene iciyorum gunde 1 cay kasigida bebege veriyorum rahat cikariyo gazd vit 3 kulanıyor musunuz? biz 15 günlük olunca dün başladık. günde 3 damla.. mutlu bebişim gitti yerine uykusuz huysuz aksi bebk geldi.. çook zorlanıyor kakasını yaparken gazını çıkaramıyor.. sizlerde durum nasıl_?
Kızlar selam. 24 aralık sabahı kızım ahu'yu doğurdum. Epidural sezeryan oldu. Sağlığımız yerinde. Ağrılar devam devam ediyor tabii ama her şeye değer her şeye... Ne büyük aşk değil mi. Bu macerayı paylaştığım her birinizi sevgiyle kucaklıyorum, güle güle büyütelim yavrularımızı, allah bağışlasın onları bize. Şimdi loğusalık, moral bozmak yok, hepimize allah güç versin...
şimdiye kadar gaz sorunumuz yoktu. bende extra bişi kullanmıyordum. d vit 3 ten çocuk değişti. rezeneyi aktardan alıp kendin mi demliyorsun cnm yoksa hazır olanlardan mı kullanıyorsun?Cnm rezene iciyomusun ben 1 cay bardagi rezene iciyorum gunde 1 cay kasigida bebege veriyorum rahat cikariyo gaz
lansinoh 2 li elektrikli aldık biz.. memnunum..Kızlar pompa hangi marka kullanıyorsunuz
uçların hala yara ise ayva çekirdeğini bi gece önceden suya koy. eretesi gün sür. dr önerdi. bi kaç sefer yaptım iyi geldi. zaten sabret meltemcim en fazla 1 haftaya geçiyor..Pompa ile sağdim o da ucunu baya yara yapti, şimdi taslasma gecti allahtan, snrm memeler gerektiği kadar üretmeyi öğrendiler
Oğlum hala yoğun bakımda Canım... Ben dün gece eve geldim, günde iki defa ziyarete gidiyorum... Önümüzde çok kritik bir 48 saat var, umut ve sabırla iyi haberlerini bekliyoruz... Ama yüreğim çok zor dayanıyor...
bi paket 94 lü bitirdik. 2 numara göbeğine geliyor diye geçmedim. 50 li 1 numara daha aldık. bi kaç güne geçeriz tahmini 20-22 günlük oluruz o zamana kadarda..Kızlar iki haftalık olduk biz
Gaz sancilari başladı gibi
Sizler bisey kullanıyor musunuz
Bi de 2 numara beze gectiniz mi
Oğlum hala yoğun bakımda Canım ... Ben dün gece eve geldim, günde iki defa ziyarete gidiyorum... Önümüzde çok kritik bir 48 saat var, umut ve sabırla iyi haberlerini bekliyoruz ... Ama yüreğim çok zor dayanıyor ...
Canım hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.Kizlar cok sagolun dualarninz icin hepinizden Allah razı olsun. Saat 3u 5 gece dogum oldu cok şükür. Ama biraz zor oldu yazarim sonra kizlar geride kalanların Rabbim yardimcisi olsun insaAllah
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini. Ne güzel demişsin. Şimdi moralimizi bozmadan bebeklerimize bakacağız.Kızlar selam. 24 aralık sabahı kızım ahu'yu doğurdum. Epidural sezeryan oldu. Sağlığımız yerinde. Ağrılar devam devam ediyor tabii ama her şeye değer her şeye... Ne büyük aşk değil mi. Bu macerayı paylaştığım her birinizi sevgiyle kucaklıyorum, güle güle büyütelim yavrularımızı, allah bağışlasın onları bize. Şimdi loğusalık, moral bozmak yok, hepimize allah güç versin...
Cnm bnmya Rabbim sifasini verir ins size bagislar ins bebegnizi hastahaneden alip evinize getrirsnz ins sagliklaOğlum hala yoğun bakımda Canım ... Ben dün gece eve geldim, günde iki defa ziyarete gidiyorum... Önümüzde çok kritik bir 48 saat var, umut ve sabırla iyi haberlerini bekliyoruz ... Ama yüreğim çok zor dayanıyor ...
sagol canim sabah deniycempınarcım b,zde bazen kaka yaparken zorlanıyozruz doktora gittiğime sordum zorlanıyr yapamıyor diye dr da zeytinyağını poposuna sür yardımcı olur dedi ama daha denemedim açıkçası
Normalde mama vermiyordum ama gecenlerde emxirmeme ragmen cok aglayinca biraz mama vermistim belkide ondan olmustur bi hic aklima gelmemistiCanim mama veriyomusun bazen mama da kabizlik yapabiliyo
S sevimsiz_25 5 kilonun üstü 2 değilmi kızlar erken değilmi büyük olur sankibi paket 94 lü bitirdik. 2 numara göbeğine geliyor diye geçmedim. 50 li 1 numara daha aldık. bi kaç güne geçeriz tahmini 20-22 günlük oluruz o zamana kadarda..
2-5 kilo arası 1 numara ama bacak arası sıkıyo sanki.. henüz 5 kilo olmamışızdır .. 2 numarada göbeğe geliyoo ama mecbur haftaya geçecez biz..S sevimsiz_25 5 kilonun üstü 2 değilmi kızlar erken değilmi büyük olur sanki
Benim oglan iki gundur kaka yapmadi yarin oglene kadsr yapmazsa doktora goturucem her bezi cisli ama kaka yok.3 gun once mercimek corbasi yedim 3 gundur gazi var,metsil damla vermisti doktor evde bulunsun diye onu veriyorum alttan pitir pitir cikartiyor ustten cok sıkistirmiyor
d vit 3 kulanıyor musunuz? biz 15 günlük olunca dün başladık. günde 3 damla.. mutlu bebişim gitti yerine uykusuz huysuz aksi bebk geldi.. çook zorlanıyor kakasını yaparken gazını çıkaramıyor.. sizlerde durum nasıl_?
ben daha 0 numara kullanıyorum o numara bez 2-5 kg aralığıS sevimsiz_25 5 kilonun üstü 2 değilmi kızlar erken değilmi büyük olur sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?