- 14 Nisan 2015
- 490
- 415
- 103
- 38
Meltemcim normal doğum yaptın o zaman ben normal diye gittim sezaryen oldum malesefÜmidinizi kaybetmeyin kızlar, beni düsünun 41+3 de doğurdum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meltemcim normal doğum yaptın o zaman ben normal diye gittim sezaryen oldum malesefÜmidinizi kaybetmeyin kızlar, beni düsünun 41+3 de doğurdum :)
Oylede cnm bnmle ayni takvimde olanlr 1 ay oncedevdogum yapti ona bkrsn evet takvim bugun bittide pskolojikman istiyrm cnm artk cok uzun geldi agirlastkca daha cok istemeye bsldk birde biliyrsn 7,aydn beri geldi gelck diyerek herlde onun verdigi biseyTatlm ama senn takvimin hepimizinkinden ilerideydi, o yuzden hepimizden gec kalman cok cok doğal, sakin sıkma kendini.
Maşallah diyelim benim paşam resmen gece uykusu biliyor 3 defa falan kalkıyorum gece ama resmen ben zorla uyandırıyorumKizlar nasıl alistiniz mi biz 1 aylık olduk ama çok zor huysuzuz sizde durumlar nasıl şöyle derin bir uyku uyuyamiyorum artık hayal uyku :)
Üfff gitse de kurtulsan artk az kaldı yeni yılaSeviyorumda sessiz sessiz seviyorum sesimizi duyunca odama geliyor,kendisi sevmeye basliyor alip iceri goturuyor,kendi cicugumu gixli gizli sevmek zorunda kaliyorum
Aynen benim eşim de öyle. Beklediğimin çok üstünde performans gösteriyor. Kızımızla çok iyi ilgileniyor. Emzirme hariç bütün bakımlarını yapıyor.Pınarcm dikişlerim hala sızliyo, tam eğilemiyırum O yuzden daha hiç alt değiltirmedim, ablalarim ve eşim hallediyolar sağolsunlar.
Bu arada eşim beklentimin üstünde bi performans sergiliyo, cocuğu yıkıyo, popo yıkıyo, alt değiştriyo, pış pışlayıp susturuyo, bu adama bi çocuk daha yaparim ben :)
Senn esinle durumlar nasil?
Benimde hala sizliyo tam geçti zannettim 5gundur yine başladı arimaya oturamiyorum yürümekte zorluk cekiyorum.baya canim.yaniyo yani Dr.aradim anlattim gel bakalim dedi yarin gitcem tekrar kontrole cnmSüt konusunda baya rahatladim artık o kadar cok sismiyo,
Halimecm dikişlerin ne kadar zamanda ıyılesti ? Benm hala szliyor5. Gun
Öyle canım gercekten benimde dikislerim cok ağrıyor sutum gelmiyor amcam öldü olecek aglayip duruyorum Rabbim yardimcimiz olsun canım bu arada sana sen dogur sıra bizegelsin diyordum sen dogurdun 2 gün sonra ben dogurdum seni bekliyormusum:))İnsan zaten hep içinde bulundüğü kotu durum gecmez zanneder
Ben de su anda dıkıslerimin sızlamasi gecmeyecek die dusunuyorum ama aslnda tabi ki gececek, sonsuza kadar suremez ya, bu donemde sabır cok onemli
Allah yardımcınız olsun canım inşallah çıkacak çok daha güçlü çok daha sağlıklı olarak dualarımız sizinle. Sabret kalbini ferah tut güzel haberlerinizi bekliyoruzOğlum hala yoğun bakımda Canım ... Ben dün gece eve geldim, günde iki defa ziyarete gidiyorum... Önümüzde çok kritik bir 48 saat var, umut ve sabırla iyi haberlerini bekliyoruz ... Ama yüreğim çok zor dayanıyor ...
Meltemcim normal doğum yaptın o zaman ben normal diye gittim sezaryen oldum malesef
Aynen Allah bu duyguyu isteyen herkese taddirsin insallah.onlarin diger adi mucizeEvet canm gülom aynen oyle oldu, doğduktan sonra anladim ki normal ya da sezeryan hıc de onemli degilmiş, allahm bebek isteyen kımseyi bos cevirmesin, dünyann en büyük hediyesi en büyük tatliliği
Cnm normlmi oldu hadi gozun aydin tatlm Rabbim evladinla guzel mutlu bir hayati verr insKizlar cok sagolun dualarninz icin hepinizden Allah razı olsun. Saat 3u 5 gece dogum oldu cok şükür. Ama biraz zor oldu yazarim sonra kizlar geride kalanların Rabbim yardimcisi olsun insaAllah
Tabiki sağlıklı olması ama anne içinde normal daha iyi benim daha karnim aciyo daha uyuşukluk hissediyorum karnında napalim nasip böyleymişEwet canm normal doğum. Ama inan doğumdan sonra fark ettm normal ya da sezeryan fark etmiyo, önemli olan bu mucize bebişleri kucağına almak.
Oylede cnm bnmle ayni takvimde olanlr 1 ay oncedevdogum yapti ona bkrsn evet takvim bugun bittide pskolojikman istiyrm cnm artk cok uzun geldi agirlastkca daha cok istemeye bsldk birde biliyrsn 7,aydn beri geldi gelck diyerek herlde onun verdigi bisey
:)Aynen benim eşim de öyle. Beklediğimin çok üstünde performans gösteriyor. Kızımızla çok iyi ilgileniyor. Emzirme hariç bütün bakımlarını yapıyor.
Yapmaya çalışacağını düşünüyordum ama bu kadar becerikli olacağını düşünmemiştim.
Çok şanslıyız.
Benimde hala sizliyo tam geçti zannettim 5gundur yine başladı arimaya oturamiyorum yürümekte zorluk cekiyorum.baya canim.yaniyo yani Dr.aradim anlattim gel bakalim dedi yarin gitcem tekrar kontrole cnm