• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tatlm ama senn takvimin hepimizinkinden ilerideydi, o yuzden hepimizden gec kalman cok cok doğal, sakin sıkma kendini.
Oylede cnm bnmle ayni takvimde olanlr 1 ay oncedevdogum yapti ona bkrsn evet takvim bugun bittide pskolojikman istiyrm cnm artk cok uzun geldi agirlastkca daha cok istemeye bsldk birde biliyrsn 7,aydn beri geldi gelck diyerek herlde onun verdigi bisey

Pınarcm dikişlerim hala sızliyo, tam eğilemiyırum O yuzden daha hiç alt değiltirmedim, ablalarim ve eşim hallediyolar sağolsunlar.
Bu arada eşim beklentimin üstünde bi performans sergiliyo, cocuğu yıkıyo, popo yıkıyo, alt değiştriyo, pış pışlayıp susturuyo, bu adama bi çocuk daha yaparim ben :)
Senn esinle durumlar nasil?
Aynen benim eşim de öyle. Beklediğimin çok üstünde performans gösteriyor. Kızımızla çok iyi ilgileniyor. Emzirme hariç bütün bakımlarını yapıyor. ;)
Yapmaya çalışacağını düşünüyordum ama bu kadar becerikli olacağını düşünmemiştim. ;)
Çok şanslıyız.

Süt konusunda baya rahatladim artık o kadar cok sismiyo,
Halimecm dikişlerin ne kadar zamanda ıyılesti ? Benm hala szliyor :KK43: 5. Gun
Benimde hala sizliyo tam geçti zannettim 5gundur yine başladı arimaya oturamiyorum yürümekte zorluk cekiyorum.baya canim.yaniyo yani Dr.aradim anlattim gel bakalim dedi yarin gitcem tekrar kontrole cnm

İnsan zaten hep içinde bulundüğü kotu durum gecmez zanneder
Ben de su anda dıkıslerimin sızlamasi gecmeyecek die dusunuyorum ama aslnda tabi ki gececek, sonsuza kadar suremez ya, bu donemde sabır cok onemli
Öyle canım gercekten benimde dikislerim cok ağrıyor sutum gelmiyor amcam öldü olecek aglayip duruyorum Rabbim yardimcimiz olsun canım bu arada sana sen dogur sıra bizegelsin diyordum sen dogurdun 2 gün sonra ben dogurdum seni bekliyormusum:))

Oğlum hala yoğun bakımda Canım ... Ben dün gece eve geldim, günde iki defa ziyarete gidiyorum... Önümüzde çok kritik bir 48 saat var, umut ve sabırla iyi haberlerini bekliyoruz ... Ama yüreğim çok zor dayanıyor ...
Allah yardımcınız olsun canım inşallah çıkacak çok daha güçlü çok daha sağlıklı olarak dualarımız sizinle. Sabret kalbini ferah tut güzel haberlerinizi bekliyoruz:nazar:

Bronşit oldum yaa boğazım çok fena gece de sıtma tuttu su içinde kaldım sabaha kadar inşallah sütten kızıma geçmez :((

Evet canm gülom aynen oyle oldu, doğduktan sonra anladim ki normal ya da sezeryan hıc de onemli degilmiş, allahm bebek isteyen kımseyi bos cevirmesin, dünyann en büyük hediyesi en büyük tatliliği
Aynen Allah bu duyguyu isteyen herkese taddirsin insallah.onlarin diger adi mucize:KK200: :KK36:

Kizlar cok sagolun dualarninz icin hepinizden Allah razı olsun. Saat 3u 5 gece dogum oldu cok şükür. Ama biraz zor oldu yazarim sonra kizlar geride kalanların Rabbim yardimcisi olsun insaAllah
Cnm normlmi oldu hadi gozun aydin tatlm Rabbim evladinla guzel mutlu bir hayati verr ins

Kızlar benim kızımda çok huysuzlaşti doğru düzgün uyumuyor ve cik sık kaka yapiyor yani yapmadigi zaman yok.sanirim birde kucağa alıştı :(

Ewet canm normal doğum. Ama inan doğumdan sonra fark ettm normal ya da sezeryan fark etmiyo, önemli olan bu mucize bebişleri kucağına almak.
Tabiki sağlıklı olması ama anne içinde normal daha iyi benim daha karnim aciyo daha uyuşukluk hissediyorum karnında napalim nasip böyleymiş

Oylede cnm bnmle ayni takvimde olanlr 1 ay oncedevdogum yapti ona bkrsn evet takvim bugun bittide pskolojikman istiyrm cnm artk cok uzun geldi agirlastkca daha cok istemeye bsldk birde biliyrsn 7,aydn beri geldi gelck diyerek herlde onun verdigi bisey

Beni düşün ve sakince bekle canm, bebek öncesi döneminin keyfine bak.
Cidden hayatın komple değişecek, önceki hayatından eser kalmayacak.

Benimde hala sizliyo tam geçti zannettim 5gundur yine başladı arimaya oturamiyorum yürümekte zorluk cekiyorum.baya canim.yaniyo yani Dr.aradim anlattim gel bakalim dedi yarin gitcem tekrar kontrole cnm

:( üfff hemen geçsin ya, normal doğum iyidir dediler aama dikiş sızısı da fenaymış :(

Kızlar selam. 24 aralık sabahı kızım ahu'yu doğurdum. Epidural sezeryan oldu. Sağlığımız yerinde. Ağrılar devam devam ediyor tabii ama her şeye değer her şeye... Ne büyük aşk değil mi. Bu macerayı paylaştığım her birinizi sevgiyle kucaklıyorum, güle güle büyütelim yavrularımızı, allah bağışlasın onları bize. Şimdi loğusalık, moral bozmak yok, hepimize allah güç versin...

Back
X