- 11 Şubat 2015
- 51
- 35
- 18
- 37
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Kızlar merhaba 9 Ağustos gelini olucam bende nikah yapıcaz sonrasında sevdiğimiz yakınlarımızla yemek -eğlence.. Ama kınam düğün gibi olucak salonu ve Kına organizasyonu tuttum.. Balayı otelini ayarladık.. Gelinlik için 1-2 ay daha beklemek istiyorum yeni modelleriçeyiz hazırlıkları şu sıra tam gaz yemek Takım'ı kahvaltı Takım'ı vs. Büyük eşyaların hepsi tamam.. Çok heyecanlıyım
aaa hadi ya bizimde öyle sende karşıyakadasın demek sevindim valla
Seninki ne zaman canım benim de Eylül gelini olmaktı hep hayalim ama öğretmenim şartlar Gereği Ağustos oldu Zaten önceden almıştım canım bir çoğunu yemek Takım'ı günlük misafirlik, kahvaltı Takım'ı, tencere seti Çelik Teflon, Çatal Bıçak Takım'ı günlük ve misafirlik, ütü, yatak örtüsü, nevresim Takımları ve bol miktarda tupperwere satışını yapmıştım bir ara kendime de hatırı sayılır almışımbirçok şeyim tamam aslında ıvır zıvır kaldı çeyiz adına ve mobilyalar ama ben önce Netten sürekli araştırıyorum gidiyorum aradığımı bulup alıyorum kolay oldu çok kısa sürede aldım hepsini
Canım benim iş çok ters oldu ben bulurum ağustosa çok var diye diye erteledim bir de 4 tane düğün salonu var hangisi dolacak ki dedim ama doldu..İnanırmısın Cuma günleri bile full doluydu 13 Ağustos perşembe gününe tuttum ilk gün çok üzüldüm felan ama ikna etti arkadaşlar bir şekilde..Hafta sonu istiyordum 9 Ağustostu hayalim..
Selamlar herkese. Ben de Ağustos gelini olma adayıyım. Izmirdenim. Salonu tutmak üzereyiz ama üç tarih var 23 28 ya da 30 Ağustos. Karar vermem Lazım acil. Sizce Pazar günü mü cuma günü mü?
Bence de öyle. Sanırım Pazar olacak :) ama bu seferde 23ü mü yoksa 30ağustos mu kararsızızHayırlı olsun canım
Bence kesinlikle pazar.Düğünler zaten gece geç saatlere kadar sürmüyo.Pazar günü olursa insanlar rahat hazırlanır ama cuma günü îşten çıkıp gelmeleri geç olur üstelik bütün haftanın yorgunluğu da olacak.Pazar daha eğlenceli olur
Bence de öyle. Sanırım Pazar olacak :) ama bu seferde 23ü mü yoksa 30ağustos mu kararsızız
Bence de öyle. Sanırım Pazar olacak :) ama bu seferde 23ü mü yoksa 30ağustos mu kararsızız
Ben olsam 23 ü derdim ay sonlarını çok sevmem ama tabi bn sevmembelki sen seversin karar senin ama cumadanda kesinlikle pazar bence şimdiden mutluluklar
Kızlar elden taksit yapan mobilyacılar varmı ?
Öğretmenim en parasız zamanlarım ay sonları belki de ondan sevmiyorumMuhasebeci misin:)
Öğretmenim en parasız zamanlarım ay sonları belki de ondan sevmiyorum
Evet canımDevlette misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?