- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
merhabalar kızlar benimde düğünüm 30 ağustosa olacak inşallaahhh :) daha gelinlik falan bakmadım mobilyalara hiç yanaşmadık bileama kına gecesi organizasyonlarına bakıyorum çok güzel kaftanlar var kafam çok karışık çok yüksek fiyatlar istiyorlar
kızlar ben de varım 2 Ağustos'ta düğünüm olacak Allah izin verirse
öğretmenim ve memleketimden uzak bi yerde görev yapıyorum bu şekilde çeyiz vs hazırlığı da zor oluyor okul dışında sürekli internetteyim ve çoğu şeyimi internetten aldım diyebilirim
Gerçekten öyle malesef çok yüksek fiyatlar kaftanlara bile 600-1000 lira çekiyorlar.
Aynı gün gelin olacağız desene
evet canım kısmetse :)) gelinlik bakmaya başladım artık. nikah tarihimizi de aldık .. sizde durumlar nasıl
herkese iiyi geceler kızlar allah nasip ederse benimde 1 ağustosta düğünüm var mobilyaları hallettik beyaz eşyaların %80 i tamam gelinik deseniz((((( oda tamam ama içime sinmiyor çok aceleci davrandık nişanlım ve ben şuan gelinlik hiç içime sinmiyor ama değiştirme yazgeçme gibi bir lüksüm de yok hem kaparo verdik hemde vazgeçsem nişanlımın dilinden kurtulamıycam istedin beğendin aldın şimdi ne oluyor diye çeyiz telaşının üzerine birde gelinlik sıkıntısı çöküyor iş daha da içinden çıkılamaz bir hal alıyor nişanlıma uygun bir dille anlatsam diyorum ama beni anlayacağını hiç sanmıyorum ve tartışmayıda istemiyorum çıkmazdayım çooook sıkılıyor canım ama elden bişey gelmiyor çok üzülüyorum yıllar sonra fotoğraflara baktığımda gelinliğimi hiç sevmeden giydim demek istemiyorum napıcam ben yaaa ((((
Canım sadece salon tutuldu mobilyalar bakıldı..Diğerleri duruyor nikah tarihi felan daha belli değil..Onun erken olup olmamasının önemi varmı acaba ?Nikah basvurusunun
bizim nikah izmir Karşıyaka nikah sarayında olucak. gittiğimiz gün acele edin o güne kalmaz dediler. son iki üç nikah daha alıcaklardı. ama nikah salonunda olacağı için de öyle demiş olabilirler. dışarıdaki nikahlar nasıl oluyo hiç fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?