- 26 Ocak 2015
- 5
- 3
- 3
- 35
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
mutfak alışverişinde büyük parcalar bitti çok şükür ufak tefek ıvır zıvırlar kaldı caycı ve bıcak seti gibiHazırlıklar ne durumda
mutfak alışverişinde büyük parcalar bitti çok şükür ufak tefek ıvır zıvırlar kaldı caycı ve bıcak seti gibiama diğerlerine hiç başlamadık daha beyaz eşyam yok oturma grubu vs yok daha mayıs a kadar da onlar biter sanırım :)o zamana kendi kendime model begeniyorum anca karar veririm ben bu kararsızlıkla senin düğün ne zaman
bazı şeyler bizlerin elinde
fırsatları siz yaratın...
inşallah hayal kırıklığı yaşamaz ve hayallerinize kavuşursunuz...
Arkadaşlar bir de bir şey soracağım normalde ev vardı ona göre hazırlıyorduk kendimizi ama şu an kiraya çıkacağız belli oldu.. Ne kadar zaman önceden bakmk gerekiyor kiralık evlere..??
ay yetişmezmi diyosunAynı aşamadayız şu anda benimde 8 ağustosta olacak düğün..Bende şu anda mutfağın çoğunu bitirdim ama işte.Mobilyalar vs kaldı artık onlarda ev tutulduğu zaman alıncak.Of valla yetişmeyecek gibi
ben de 8 ağustos geliniyim kızlar
Sezgilim1905 – 1 Ağustos
Sevenleraglarmış - 1 Ağustos
Yeshillim88 - 1 Ağustos
Hayatboş - 1 Ağustos
Buzmavileylak- 5 Ağustos
Serp07- 8 Ağustos
Mdn90- 8 Ağustos
Elaedadnz- 8 Ağustos
Beyza89 - 8 Ağustos
Zeyneq- 8 Ağustos
alyaeylül- 8 Ağustos
Otur_0 - 8 Ağustos
Mutella – 9 Ağustos
Kalemkutu - 9 Ağustos
Mrstugrul- 9 Ağustos
Anti Depresan- 13 Ağustos
More1109 – 15 Ağustos
Winter is coming - 15 Ağustos
Skosnop - 15 Ağustos
Ny12da- 18 Ağustos
Burcunaim- 18 Ağustos
Cemseda-22 Ağustos
Kumralti- 23 Ağustos
umutlu_- 29 Ağustos
Tutkuselçuk - 29 Ağustos
En sonunda bende eklenebilirim artık bu listeye =) 9 agustos.. Salonumuzu tuttuk.. Bu haftada kısmetse kına salonuna bakacağız.. Hatta ilk iş balayını ayarladim tarih netlestikten sonra =)
Sezgilim1905 – 1 Ağustos
Sevenleraglarmış - 1 Ağustos
Yeshillim88 - 1 Ağustos
Hayatboş - 1 Ağustos
Buzmavileylak- 5 Ağustos
Serp07- 8 Ağustos
Mdn90- 8 Ağustos
Elaedadnz- 8 Ağustos
Beyza89 - 8 Ağustos
Zeyneq- 8 Ağustos
alyaeylül- 8 Ağustos
Otur_0 - 8 Ağustos
Mutella – 9 Ağustos
Kalemkutu - 9 Ağustos
Mrstugrul- 9 Ağustos
Anti Depresan- 13 Ağustos
More1109 – 15 Ağustos
Winter is coming - 15 Ağustos
Skosnop - 15 Ağustos
Ny12da- 18 Ağustos
Burcunaim- 18 Ağustos
Cemseda-22 Ağustos
Kumralti- 23 Ağustos
umutlu_- 29 Ağustos
Tutkuselçuk - 29 Ağustos
18 Ağustos 2015 o kutsal gün olarak belirlendi :)
Ben de güya ağustos geliniyim hatta kendi aramızda dokuz ağustos bile diyoruz ona göre hazırlanıyoruz.. Ama aileler bir türlü yanyana gelemedi.. Önce askerden gelince dedik.. Şimdi ara tatilini bekliyoruz okulların.. Bakalım.. Seneye kalacak gibi bir hisse kapılıyorum şu an.. =/
Aklımda benimde sıfır bi ev var aslında ama istanbulda da kiralar uçtu iyice nasıl olacak bilmiyorum.. Az kullanılmışlara da bakabilirim gibi geliyor şu an.. :)
Haayırlı olsuuunnn
Teşekkürler canım :) kına için kafam çok karışık ama ya.. perşembe ya da cuma olsun istiyorum.. ve de bir şey sorağım sizde kına adetleri nasıldır.. damat kına salonuna girer mi hiç?
Canım o yöreden yöreye çok değişiyo
Bazısında damat hiç gelmez bazısında gelir hatta ona da kına yakılır
Ben şahsen kına kızkıza eğlence diye düşünüyorum.Damat yakınlarda olsun ama eğlenceye katılmasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?