2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

INŞALLAH canim benim ☺
aynen canim 1 agustos INŞALLAH ☺

ne gibi hazirliklarin var kuzum

aslında henüz hiçbir hazırlığım yok ..
ilk işimiz tarihini belirlemek ve düğün salonunu tutmak oldu.. şükür onu hallettik...

bir de maalesef uzak bir şehirde yaşayacağız..
kargo, nakliye ile uğraşmak yerine her şeyi yaşayacağımız yerden alalım diye karar verdik..
o yüzden şimdilik birikimler hep maddi yönde :)

Bzde salonu tuttuk balayini ayarladik salon takımı aldik borçlarını ödüyoruz hersey para

Bzde salonu tuttuk balayini ayarladik salon takımı aldik borçlarını ödüyoruz hersey para

kesinlikle , attığımız her adımda bir ihtiyaçla karşılaşıyoruz.
aldıklarınızı güle güle kullanmayı nasip etsin Allah, iyi olmuş, düğüne kadar hafifler yükünüz..

nerede yaşıyorsunuz?

INŞALLAH canim benim daha iyisi sizin olsun ☺

Nisanlim memlektnde calisio ben bilecikteyim

ama.evlennce samsuna tasncaz siz

Merhaba hanımlar ne zamandır bakamıyordum epeyce çoğalmış buralar pek bir kalabalığız bana özelden tarihleri atarsanız eklerim hemen.

Merhabalar, bende ağustos geliniyim eski üyeliğimle baya muhabbeti ilertletmiştik :))

Ben de güya ağustos geliniyim hatta kendi aramızda dokuz ağustos bile diyoruz ona göre hazırlanıyoruz.. Ama aileler bir türlü yanyana gelemedi.. Önce askerden gelince dedik.. Şimdi ara tatilini bekliyoruz okulların.. Bakalım.. Seneye kalacak gibi bir hisse kapılıyorum şu an.. =/

Canım geç olsun güç olmasın

Öyle tabiki ama insan hevesleniyor.. İki aile de ona göre kendince hazırlık yapıyor ama bir türlü fırsat bulup da yan yana gelip netlesmeyince ister istemez hayal kırıklığı oluyor.. =/

Öyle tabiki ama insan hevesleniyor.. İki aile de ona göre kendince hazırlık yapıyor ama bir türlü fırsat bulup da yan yana gelip netlesmeyince ister istemez hayal kırıklığı oluyor.. =/

bazı şeyler bizlerin elinde
fırsatları siz yaratın...

inşallah hayal kırıklığı yaşamaz ve hayallerinize kavuşursunuz...

Gelinciklerim düğün tarihlerimiz güncellendi ve yenilendi..
Hazırlıklarınız ne durumda.?
Ben düğün salonunu hala tutamadım bir türlü fırsat olmadı sonunda yer kalmayacak olan olacak.

Gelinciklerim düğün tarihlerimiz güncellendi ve yenilendi..
Hazırlıklarınız ne durumda.?
Ben düğün salonunu hala tutamadım bir türlü fırsat olmadı sonunda yer kalmayacak olan olacak.

Canım îstanbulda mısın nasıl bi yer bakıyosun

Yok canım İzmirdeyim ben salon tutulacak kır düğünü için mekanlar çok pahalı malum biraz bütçemize uygun olsun dedik..

İstanbul'da olsan fikir verebilirdim ama İzmir'i hiç bilmiyorum
Hayırlısı olsun canım. Neden bakmadınız yer peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…