2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

Benim halim yaman o zaman.. Nişanlım ocakta askerden gelecek. Geldiği gibi kesinleşse falan tarih ancak şubat gibi bakabiliriz.. Ya yer kalmazsa (

Benim halim yaman o zaman.. Nişanlım ocakta askerden gelecek. Geldiği gibi kesinleşse falan tarih ancak şubat gibi bakabiliriz.. Ya yer kalmazsa (
Hangi şehirdesiniz? İlla ki bulunur salon fakat istediğinz bi tarih varsa biraz zor denk gelmesi haftasnları fakan doluyı önceliklee

Hangi şehirdesiniz? İlla ki bulunur salon fakat istediğinz bi tarih varsa biraz zor denk gelmesi haftasnları fakan doluyı önceliklee

kocaelinde olacak düğün hatta yerde sıkıntı olabilecek iki ya da üç tane salon seçeneğimiz var yer olarak ama aileler bir araya gelemiyor şehirler farklı olduğu için ondan son ana kalıyor Allah sonumuzu hayretsin..

Yer olur canım ya ama hafta sonları dolabilir

hafta sonu bulunur inşallah çünkü zaten istanbuldan kocaeline gelin gideceğim haftasonu bile bizim taraftan çok kişi olabileceğini sanmıyorum haftaiçi hiç olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…