- 1 Eylül 2014
- 1.291
- 1.442
- 158
- 33
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Canım bn konuya bodozlama daldım biraz ama biz 1 ay kdr önce tuttuk tarhler dolmaya baslamıştı bu ara herkes tutuyo bide 2014 fiyatından yararlanabliyosun :)merhaba canım bişey sormak istiyorum düğün mekanını ne kadar önceden tutmak gerekiyor?
Hangi şehirdesiniz? İlla ki bulunur salon fakat istediğinz bi tarih varsa biraz zor denk gelmesi haftasnları fakan doluyı öncelikleeBenim halim yaman o zaman.. Nişanlım ocakta askerden gelecek. Geldiği gibi kesinleşse falan tarih ancak şubat gibi bakabiliriz.. Ya yer kalmazsa(
Valla nerede yaşadığına bağlı canım izmirde biz bir sene önce tuttuk genelde bütün cumartesiler dolu oluyor. Zor bulduk. Sen ne zaman düşünüyorsun ?merhaba canım bişey sormak istiyorum düğün mekanını ne kadar önceden tutmak gerekiyor?
Yer olur canım ya ama hafta sonları dolabilirBenim halim yaman o zaman.. Nişanlım ocakta askerden gelecek. Geldiği gibi kesinleşse falan tarih ancak şubat gibi bakabiliriz.. Ya yer kalmazsa(
bende izmirde yaşıyorum :) hangi salonu tuttunuz acaba ?:)Valla nerede yaşadığına bağlı canım izmirde biz bir sene önce tuttuk genelde bütün cumartesiler dolu oluyor. Zor bulduk. Sen ne zaman düşünüyorsun ?
Pınarbaşında Aşiyan pegasus :)bende izmirde yaşıyorum :) hangi salonu tuttunuz acaba ?:)
aa salonlarımz cok yakın bnde Topkapı Garden ı tuttum :) Aşiyanda süper salon fakat alkol yoktu oradaPınarbaşında Aşiyan pegasus :)
evet canım yemekli olsun dedik kına yeri bulamıyorum bende nerde yapsam nasıl olsa bilemiyorum kararda veremedimHayırlı olsun canım :) yemeklimi yapacaksınız :)
ikiçeşmeliğe inerken ki cadde üstünde olan yer değil mi yazın terası cok güzel oluyomuş bnmde aklımda ama fiyatları ne olur onu hc bilmiyorumOnu bende bulamadım ya :/ ögretmenevine bakıcam
anladım canımyok bornova tarafındakini diyorum ben bizim eve yakında
hayırlısı olsun canım :)Kızlar benim de 31 Temmuz kına 01 Ağustos düğün olacak hayırlısıyla :)
Hayırlı olsunnnn canm :)Kızlar benim de 31 Temmuz kına 01 Ağustos düğün olacak hayırlısıyla :)
Hangi şehirdesiniz? İlla ki bulunur salon fakat istediğinz bi tarih varsa biraz zor denk gelmesi haftasnları fakan doluyı önceliklee
Yer olur canım ya ama hafta sonları dolabilir
hayırlısı olsun canım :)
Cok teşekkür ederim kızlar :)Hayırlı olsunnnn canm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?