How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Ağustos Gelinleri Ankara

Canım hayırlı olsun öncelikle. Biz de 1 aya nişan kısmetse de yaza evlenmeyi düşünüyoruz ben şimdiden araştırmaya başladım. Hiçbir hazırlığımız yok. İnternetten biraz bakayım dedim çok para lazım. Burada bulduğumuz şeyleri paylaşıp birbirimize fikir verebiliriz:) Daha nişan bile takılmadı çok mu pimpirikleniyorum bilmiyorum ama düşünmeden de olmuyor işte.

Selamm kızlar bende nişanlıyım kısmetse ağustosta evlenicez biz beyaz eşyalarımizi aldık taksitle oduyoruz evlendikten sonra çok fazla borç olmasın diye malum hersey çok pahalı :)

Canım hayırlı olsun öncelikle. Biz de 1 aya nişan kısmetse de yaza evlenmeyi düşünüyoruz ben şimdiden araştırmaya başladım. Hiçbir hazırlığımız yok. İnternetten biraz bakayım dedim çok para lazım. Burada bulduğumuz şeyleri paylaşıp birbirimize fikir verebiliriz:) Daha nişan bile takılmadı çok mu pimpirikleniyorum bilmiyorum ama düşünmeden de olmuyor işte.

Canım bence haklısın biz bayanlar düşünmeden yapamıyoruz bence pimpirikli değilsin haklısın :) insanın düşünmemesi için birazcık zengin olması gerekiyo sanırım :-):-)

kızlar benimde 27 ağustosta düğünüm. fakat kına mekanı için araştırma yapıyorum düğün mekanı tutuldu. kına konağı hakkında bilgisi olan varmı ?

kızlar benimde 27 ağustosta düğünüm. fakat kına mekanı için araştırma yapıyorum düğün mekanı tutuldu. kına konağı hakkında bilgisi olan varmı ?

tabiki de cok güzel ben cok begendim ferah akıllıca olmuş iki tane var zaten 1 ve 2 diye açık olan 800 kapalı olan 1000 tl ama sıkıntı şu ki erkeklerin girilmesi yasak :KK12: son yarım saat kala damat geliyormuş onlara ne yaaaa :KK62:

ayrıca ses sitemi var mış kendin çal oyna usulü ve kişi bası 8,5 tlden baslayan menüler seciyorasun 2000 tlyi bulur yine

tabiki de cok güzel ben cok begendim ferah akıllıca olmuş iki tane var zaten 1 ve 2 diye açık olan 800 kapalı olan 1000 tl ama sıkıntı şu ki erkeklerin girilmesi yasak :KK12: son yarım saat kala damat geliyormuş onlara ne yaaaa :KK62:

ayrıca ses sitemi var mış kendin çal oyna usulü ve kişi bası 8,5 tlden baslayan menüler seciyorasun 2000 tlyi bulur yine

canım benim çok saol verdiğin bilgiler için. geçen sene orda kınasını yapanlar 500 tl diye yazmışlar o konuda kafam karıştı. aradım sordum senin dediğin gibi 2 salon var biri 800 biri 1000tlymiş. hangisi daha güzel sence.

canım benim çok saol verdiğin bilgiler için. geçen sene orda kınasını yapanlar 500 tl diye yazmışlar o konuda kafam karıştı. aradım sordum senin dediğin gibi 2 salon var biri 800 biri 1000tlymiş. hangisi daha güzel sence.[/Q

canım ikisinide baktım ikiside güzel 800 tl olan bi kısmı kapalı kalanı acık digeride salon havasında ama ben kapalı olanı begenmiştim yada düğün tarihime o uygun d,ie 19 mayıs soguk olur :KK23:

Şimdi baktım gayet güzel bir yere benziyor:) Biz de Limak Atlantis'i ayarladık. Siz kuaför ve makyajı ne yaptınız? Bir yer bulabildiniz mi?

Back