- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.761
Kızlar akşam üzeri aniden ablamlar haber verdi ve iftara geldiler o yuzden giremedim hic.. Kaynatmissiniz bayağı. Kıskandımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilaclar haric mi oluyor canim bu. Ilaclarla birlikte toplamda ne kadar tutuyoBahçeli evler uygun 4000 bin yanılmıyorsam
Ha ha bende isircam cok fena. Ya dusuncesi bile guzel
A be n kiskanirim amaKızlar ya istanbulda olan arkadaşlar hazır kiwicik te geliyorken buluşsak ortak biyerde ne güzel olur ben çokk isterim
Yerim o surati....
Ohhh neler sisirip pisirdin bakalim ablacugunlara..Kızlar akşam üzeri aniden ablamlar haber verdi ve iftara geldiler o yuzden giremedim hic.. Kaynatmissiniz bayağı. Kıskandımmm
KıskandımmYerim o surati....
A be n kiskanirim ama
Böyle devam edersen biz gelicez ankaraya... Beni saman pazarina götürürsün artikKıskandımm
Oooo ilk sen varsin sirada. Hadi bakalim hayirlisi canim insallahİlaçları aldım beklemedeyim hayırlısı artik
Valla kuzucum alelacele biseyler yaptım son 1.5 saatte :))Ohhh neler sisirip pisirdin bakalim ablacugunlara..
Kiskanma
Kuzum geldin ya iste devam kaynatiriz
Kiyamayiz yaaaaaa..Ha ha bende isircam cok fena. Ya dusuncesi bile guzel
Tamaaam olur kiiiBöyle devam edersen biz gelicez ankaraya... Beni saman pazarina götürürsün artik
Döktürmüssündur sen. Sakin bana yaglama (sebit) yaptim demeeeee....... En bi sevdigimmmmValla kuzucum alelacele biseyler yaptım son 1.5 saatte :))
Yaninda bide manti olsunTamaaam olur kiii
Aslinda ben istanbula yakinim ama tedavi icin denizliye gitcem. Valla siiz gorunce pek heveslendim bende mi istanbula gelsemKiskanmaaaaa... Sende atla gel
Aslinda ben istanbula yakinim ama tedavi icin denizliye gitcem. Valla siiz gorunce pek heveslendim bende mi istanbula gelsem
Döktürmüssündur sen. Sakin bana yaglama (sebit) yaptim demeeeee....... En bi sevdigimmmm
yok Canım yaglama yarın olabilir guzel fikirYaninda bide manti olsun
Iyi moral olurdu aslinda yaa geyik muhabbet ohHerkes aYni merkezde bide tedavi oluyormus hepimiz ayni odada yatariz artik