- 13 Temmuz 2014
- 412
- 251
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.681
Burda da konuşuldu cnm. Doğrusu 35 yaşın altına 1 embriyo. Ama bazı dr lar 2 embriyo da koyabiliyormuş. Artık Drlarımıza kalmış bişey sanırım :)Biliyorum çok soru sordum ama hepsi birikmiş. Ben 35 yaşın altına 1 embriyo nakli yapılıyor diye okudum. Ama bazı yerlerde doktorunla konuşursan 2 tanede transfer eder demişler. Öyle bir şey var mı? Kanuna uymama gibi bir açıklık var mı? Öyleyse 2 tane isterim ben. İkiz olsun bakarım ben
İkiz fikri bana da hoş geliyo hem mantıklı ama burda kimsem yok akrabam vs bana yardım edecek destek olcak kimse yok yani tırsıyorum :)Biliyorum çok soru sordum ama hepsi birikmiş. Ben 35 yaşın altına 1 embriyo nakli yapılıyor diye okudum. Ama bazı yerlerde doktorunla konuşursan 2 tanede transfer eder demişler. Öyle bir şey var mı? Kanuna uymama gibi bir açıklık var mı? Öyleyse 2 tane isterim ben. İkiz olsun bakarım ben
Burda da konuşuldu cnm. Doğrusu 35 yaşın altına 1 embriyo. Ama bazı dr lar 2 embriyo da koyabiliyormuş. Artık Drlarımıza kalmış bişey sanırım :)
Kizlar ben 11 yıl önce 4 embiriyo vermişlerdi canım yaBurda da konuşuldu cnm. Doğrusu ı35 yaşın altına 1 embriyo. Ama bazı dr lar 2 embriyo da koyabiliyormuş. Artık Drlarımıza kalmış bişey sanırım :)
Ben toz olarak kullanıyorum canimKizlar folic asiti tablet olarak mi kullanıyorsunuz yoksa toz mu? Doktor bana martta başlatmıştı inofolic. Iki kutu bitti sonra bi aksattim ipin ucu kaçtı simdi tekrar alip da başlasam bari
2010 da yeni kanun çıkmış cnm.Kizlar ben 11 yıl önce 4 embiriyo vermişlerdi canım ya
Bana direkt folik asit vermedi dr. Elevit verdi. İçeriğinde folik asit var.
Benimkisi tablet sekilinde canim. Sende ihmal etme is folik asitini. Cok önemli
Teşekkürler canlarimm.Ben toz olarak kullanıyorum canim
Tamam canim benim. Kolay gelsin.
Nerde calisiyorsun? Umarim agir bi isin yoktur..
Öpüldün
serpilcigim bizede ilaç lazım hangi semte oturuyon istanbuldamısınkiwicik slm canım şimdi eve geldim işten yeni gördüm mesajını eşimin eczanesi var canım beraber çalışıyoruz bir eşim gidiyor birgün ben yorucu değil ama stresli biraz hasta psikolojisi çekmek zor ve sabır istiyor
Aa bizim tüp bebek ilaçlarını sizden alsak yakiwicik slm canım şimdi eve geldim işten yeni gördüm mesajını eşimin eczanesi var canım beraber çalışıyoruz bir eşim gidiyor birgün ben yorucu değil ama stresli biraz hasta psikolojisi çekmek zor ve sabır istiyor
Aa bizim tüp bebek ilaçlarını sizden alsak ya
Ayy canımsın allah razı olsun . ama istanbuldan buraya gelmesi bayağı meşakkatli olur. Şakasına demiştim eczaneniz olduğunu duyunca :))prensess38 canım doktorlor genelde ilaçlar dahil paket fiyatı veriyor ama paketsiz anlaşan olursa elimden geleni seve seve yaparım canım size nasıl uyarsa
Valla çok iyi olur bende sefa köydeyim bizim biraz
Çok sagol canım allah gönlüne göre versin canım
S sefam2016 aa çok şaşırdım annemlerde sefaköyde otuyor canım inönü mah canım geliş fiyatına veririm hiç önemli değil allah hepimizden razı olsun canımValla çok iyi olur bende sefa köydeyim bizim biraz
maddi durumiyi deyil o yüzden birazını kadınlar kulubünden aldım raporlu fiyatına ama yetmicek yardımci olursanız sevinirim canım allahrazı olsun
Ayy canımsın allah razı olsun . ama istanbuldan buraya gelmesi bayağı meşakkatli olur. Şakasına demiştim eczaneniz olduğunu duyunca :))