- 13 Temmuz 2014
- 412
- 251
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.641
merhabaa Hosgeldin aramiza canimmrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ağustosta 2.yi denemeyi düşünüyorum ben de tabi adetlerim düzene girerse mayısta yaptırmıştım ilkini şuan çok düzensiz adet görüyorum bilenler varsa yardımcı olabilir mi boyle bir şey yaşayan var mı aranızda?
Ramazandan dolayı dimi benim de öyle sahura kadar uyumuyorum. Sabah da 10-11 arası kalkıyorum. Bi de öğleden sonra uyuyorummerhabaa Hosgeldin aramiza canim
Kizlar benim gecem gündüzüm iyice karıştı bi hos değişik bisey oldum ya .. Bayramdan sonra nasil normale döncem bilmiyorum valla
Evet canim yaa.. Senin gene iyiymis.. Ben 5 6 da gün ağarinca anca uyuyorum ondan sonra 1 2 de uyanıyorumRamazandan dolayı dimi benim de öyle sahura kadar uyumuyorum. Sabah da 10-11 arası kalkıyorum. Bi de öğleden sonra uyuyorum
:)) boş ver ramazanda böyle oluversin hem uyumayınca zaman hiç geçmiyor. Önceden çalışıyordum ramazanda zor geliyordu çalışmak ama meğer evde hiç geçmiyorMuş zaman aç Aç. mecbur uyku . Sonra düzeltiriz yineEvet canim yaa.. Senin gene iyiymis.. Ben 5 6 da gün ağarinca anca uyuyorum ondan sonra 1 2 de uyanıyorumgun bitmiş oluyo sinir oluyorum kendime
Kizlar bende aynı öyleyim gecem gündüzüm karıştıRamazandan dolayı dimi benim de öyle sahura kadar uyumuyorum. Sabah da 10-11 arası kalkıyorum. Bi de öğleden sonra uyuyorum
Ramazandan dolayı dimi benim de öyle sahura kadar uyumuyorum. Sabah da 10-11 arası kalkıyorum. Bi de öğleden sonra uyuyorum
Evet canim yaa.. Senin gene iyiymis.. Ben 5 6 da gün ağarinca anca uyuyorum ondan sonra 1 2 de uyanıyorumgun bitmiş oluyo sinir oluyorum kendime
Hoş geldin cnm. Doğru bi karar verdin katılmakla :) her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda. sorun neydi peki sizin? Bide nerde görüyorsun tedaviyi?Merhaba, bende dayanamayıp sonunda aranıza katıldım :) Mayıs ayında ilaç tedavime başladık. Yumurta toplama işlemi ile beraber laparoskopi oldum. Sağ tüpüm kapatıldı. Embriyolar donduruldu ve vücudumun kendine gelip, gebeliğe hazırlanması için 2,5 ay ara verdi doktorum. Şimdi 28 Temmuz da kontrole gideceğim. Hormon değerlerine bakılacakmış sanırım. Herşey yolunda ise 3 Ağustos ta embriyo transferim olacak. Tabi ki testlerden sonra kesin tarihler belli olacakmış Bunlar doktorumun tahmin ettiği tarihlermiş. Ve tüp bebek tedavisi gördüğümüzü ailemiz dahil hiç kimse bilmiyor. Eşimle minik sırrımızTransfer günü yaklaştıkça heyecan ve korku artıyor. Aranıza katıldım çünkü tecrübelerinizden, dostluğunuzdan, doktorların size önerilerinden faydalanmak istiyorum. Beni en iyi siz anlarsınız sonuçta :)
Canimmmmm hosgeldin aramiza..Merhaba, bende dayanamayıp sonunda aranıza katıldım :) Mayıs ayında ilaç tedavime başladık. Yumurta toplama işlemi ile beraber laparoskopi oldum. Sağ tüpüm kapatıldı. Embriyolar donduruldu ve vücudumun kendine gelip, gebeliğe hazırlanması için 2,5 ay ara verdi doktorum. Şimdi 28 Temmuz da kontrole gideceğim. Hormon değerlerine bakılacakmış sanırım. Herşey yolunda ise 3 Ağustos ta embriyo transferim olacak. Tabi ki testlerden sonra kesin tarihler belli olacakmış Bunlar doktorumun tahmin ettiği tarihlermiş. Ve tüp bebek tedavisi gördüğümüzü ailemiz dahil hiç kimse bilmiyor. Eşimle minik sırrımızTransfer günü yaklaştıkça heyecan ve korku artıyor. Aranıza katıldım çünkü tecrübelerinizden, dostluğunuzdan, doktorların size önerilerinden faydalanmak istiyorum. Beni en iyi siz anlarsınız sonuçta :)
Kizlar bende aynı öyleyim gecem gündüzüm karıştı
Anladım cnm geçmiş olsun inşaallah kavuşcaz bebişlere. Demek antalyadasın Ne güzel memleketim benim :)Hayırlısı :) Sorun olarak bende sağ tüpümde tıkanıklık olması, eşimde de hızlı sperm sayısının az olması vardı. Aslında doktorlar öncelikle hiçbir sorun yok diyorlardı. 1 sene oyalandım desem yeridir. 2 ayda bir doğal yolla hamile kalabilirmişim. Ama olmadı.... Şimdi Antalya Tüp Bebek Merkezinde tedavi görüyorum. Doktorum en başından beri olabilecek tedavileri anlattı ve kararı bana bıraktı. Aşılama yapılmadan tüp bebeğe geçtik. Laparoskopi sonrası kararımızın doğru olduğunu gördük. Sol yumurtalığımında dört dörtlük olduğu söylenemezmiş. Her işte vardır bir hayır diyorum artık. Zaten 1 senelik dönemde araştırmadığım/ gitmediğim doktor kalmadı. Sonunda doğru kararı aldık Alah'a şükür... Rabbim sonunuda güzel yapar inşallah...
Anladım cnm geçmiş olsun inşaallah kavuşcaz bebişlere. Demek antalyadasın Ne güzel memleketim benim :)
Ben daha henüz hiçbirşeye başlamadım moralimizi yüksek tutuyoruz şimdilik :) yani Ağustos adetinde gitcez Dr A artık ne gerekiyorsa yapcz. Tedaviye başlayan arkadaşlar var cevap verirler cnmBen şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum. 2 güne bitecek. 15 inde vitamin ve kan sulandırıcıya başlıyorum. Siz transfer öncesi tedavi olarak ne görüyorsunuz?
Kizlar folik asi kullanın bence doktorla görüşüb cok önemliBen daha henüz hiçbirşeye başlamadım moralimizi yüksek tutuyoruz şimdilik :) yani Ağustos adetinde gitcez Dr A artık ne gerekiyorsa yapcz. Tedaviye başlayan arkadaşlar var cevap verirler cnm