2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Oyy.. Kolay gelsin canim. A ne güzel igne ve ilaclarimizi tedavide sizden alalim. Simdiden yari fiyatina anlasalim olur mu? Sonucta torpil gecmelisln bizlere
kiwicik kuzum ne demek inan elimden gelen herşeyi yaparım elbette hayırlısıyla başlayın sizde tedaviye ben ilaçları hiç dert etmeyin gelişinden veririm biz kader arkaşı olduk sizi benden beni sizden daha iyi kimse anlayamaz

kiwicik canım dilerim senin için çok ama çok güzel bir izin olur iki gelip evine 3 kişi dönersin inşallah topik bize emanet gözün arkada kalmasın ama sen bizi gelişmelerden haberdar et arada aklımız sende kalmasın hepimiz dua edecez kuzum

Yo yo burayi vbirakmam kuzum tiryakisiyiz ablaaaa ..
Ucakta yalniz teli kapatmaliyim yoksa mazallah bisey olur

Elimden geldigince yine burada olucam insallah tr de internetsiz olmaz kiiii

Güzel dualarin icin kocaman bi AAAAAAAAAMIN

Allah razi olsun canim benim...

allah yardımcın olsun dualarımız seninle tıranfer gününü yazarsan sana yasin okuyalım inşallah allah gönlünün muradını versi 2 gelin inşallah 4kişi dönün canım...şimdiden tatilinde tedavinde gönlünce geçsin dualarımız seninle

canımm hosgeldın aramızaaa...inş bebişine kavusursunnn

Ay canim benim Allah razi olsun.. Insallah insallah hepimiz icin cok güzel bir yaz olur.bebis haberleri ile dolu bir yaz 2015 innnnsallahhh

Canimsin. Allah razi olsun... Insallaj rabbim burdaki hepimize saglikli sihhatli bebeler nasip eder. Ben yine insallah buralardayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…