- 13 Mayıs 2015
- 268
- 249
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.721
Oyy.. Kolay gelsin canim. A ne güzel igne ve ilaclarimizi tedavide sizden alalim. Simdiden yari fiyatina anlasalim olur mu?Sonucta torpil gecmelisln bizlere
Kizalr izine hazirligim basladi. Pek fazla okuyup yazamiyorum gün icersinde. Hepsini simdi tek tek okudum. Bende benim ne kadar tutacagindantam manasiyla bilgim yok ilaclarla 6.000 denildi. Simdi nasil biliyorum. Tedaviden ömce insallah randevum var ön görüsme icin. Tahlilde istermi bilmiyorum. Tek telefonda vitamin d yi muhakkak almami söyledi eger düsükse diye. Basla orda icmeye dedi. Bende folik asit vitamin d iciyorum. Triodumda 1 de olmasi icin hap kullaniyorum. Deger olarak 1'lerde sart biliyorsunuz. Onun disinda yolculugumdan dolayi buraya fazla ugramayabilirim o yüzden size emanet edicem bu topigi
O kadar heyecanliyim ki. Her sene izine geldigimde izine heyecanlanirdim ailem akrabaglarimi görücem diye. Simdi ise tedavi ön planda benim icin. Agustosa daha var biliyorum ama gün saymaya basladim desem yeridir. Bakalim bu ay adet ne zaman gelirse onzaman agustos tedavi günümde hemen hemen belirlenir insallah.insallah rabbim bu yolda bizim yar ve yardimcimiz olur. Hep dua edelim birbirimize... Cünkü ancak RABBIM bizi evlat sahibi edebilir...
Yo yo burayi vbirakmam kuzumkiwicik canım dilerim senin için çok ama çok güzel bir izin olur iki gelip evine 3 kişi dönersin inşallah topik bize emanet gözün arkada kalmasın ama sen bizi gelişmelerden haberdar et arada aklımız sende kalmasın hepimiz dua edecez kuzum
Allah razi olsun canim benim...kiwicik kuzum ne demek inan elimden gelen herşeyi yaparım elbette hayırlısıyla başlayın sizde tedaviye ben ilaçları hiç dert etmeyin gelişinden veririm biz kader arkaşı olduk sizi benden beni sizden daha iyi kimse anlayamaz
allah yardımcın olsun dualarımız seninle tıranfer gününü yazarsan sana yasin okuyalım inşallah allah gönlünün muradını versi 2 gelin inşallah 4kişi dönün canım...şimdiden tatilinde tedavinde gönlünce geçsin dualarımız seninleKizalr izine hazirligim basladi. Pek fazla okuyup yazamiyorum gün icersinde. Hepsini simdi tek tek okudum. Bende benim ne kadar tutacagindantam manasiyla bilgim yok ilaclarla 6.000 denildi. Simdi nasil biliyorum. Tedaviden ömce insallah randevum var ön görüsme icin. Tahlilde istermi bilmiyorum. Tek telefonda vitamin d yi muhakkak almami söyledi eger düsükse diye. Basla orda icmeye dedi. Bende folik asit vitamin d iciyorum. Triodumda 1 de olmasi icin hap kullaniyorum. Deger olarak 1'lerde sart biliyorsunuz. Onun disinda yolculugumdan dolayi buraya fazla ugramayabilirim o yüzden size emanet edicem bu topigi
O kadar heyecanliyim ki. Her sene izine geldigimde izine heyecanlanirdim ailem akrabaglarimi görücem diye. Simdi ise tedavi ön planda benim icin. Agustosa daha var biliyorum ama gün saymaya basladim desem yeridir. Bakalim bu ay adet ne zaman gelirse onzaman agustos tedavi günümde hemen hemen belirlenir insallah.insallah rabbim bu yolda bizim yar ve yardimcimiz olur. Hep dua edelim birbirimize... Cünkü ancak RABBIM bizi evlat sahibi edebilir...
canımm hosgeldın aramızaaa...inş bebişine kavusursunnnmrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ağustosta 2.yi denemeyi düşünüyorum ben de tabi adetlerim düzene girerse mayısta yaptırmıştım ilkini şuan çok düzensiz adet görüyorum bilenler varsa yardımcı olabilir mi boyle bir şey yaşayan var mı aranızda?
Yo yo burayi vbirakmam kuzumtiryakisiyiz ablaaaa ..
Ucakta yalniz teli kapatmaliyim yoksa mazallah bisey olur
Elimden geldigince yine burada olucam insallah tr de internetsiz olmaz kiiii
Güzel dualarin icin kocaman bi AAAAAAAAAMIN
Ay canim benim Allah razi olsun.. Insallah insallah hepimiz icin cok güzel bir yaz olur.bebis haberleri ile dolu bir yaz 2015 innnnsallahhhkiwicik canım dilerim senin için çok ama çok güzel bir izin olur iki gelip evine 3 kişi dönersin inşallah topik bize emanet gözün arkada kalmasın ama sen bizi gelişmelerden haberdar et arada aklımız sende kalmasın hepimiz dua edecez kuzum
bana gelin canimKızlar ya istanbulda olan arkadaşlar hazırkiwicik te geliyorken buluşsak ortak biyerde ne güzel olur ben çokk isterim
Evett öyleydi arastıriyorum
Ay canim benim Allah razi olsun.. Insallah insallah hepimiz icin cok güzel bir yaz olur.bebis haberleri ile dolu bir yaz 2015 innnnsallahhh
Canimsin. Allah razi olsun... Insallaj rabbim burdaki hepimize saglikli sihhatli bebeler nasip eder. Ben yine insallah buralardayimallah yardımcın olsun dualarımız seninle tıranfer gününü yazarsan sana yasin okuyalım inşallah allah gönlünün muradını versi 2 gelin inşallah 4kişi dönün canım...şimdiden tatilinde tedavinde gönlünce geçsin dualarımız seninle
Sizlersiz asil olmaaaaazzzzzkiwicik sensiz tadı tuzu olmaz buraların zaten canımm
Buralardayim insallah canikommmm tek yolculun esnasinda beni merak etmeyin diye kuzumIyi Akşamlar kızlarkiwicik kaybolma sakın bir yerlere he sensiz olmaz buralar baya kaynatmışsınız yine kızlar
Cok süper bi fikir canimmmmmmKızlar ya istanbulda olan arkadaşlar hazırkiwicik te geliyorken buluşsak ortak biyerde ne güzel olur ben çokk isterim