Kizalr izine hazirligim basladi. Pek fazla okuyup yazamiyorum gün icersinde. Hepsini simdi tek tek okudum. Bende benim ne kadar tutacagindantam manasiyla bilgim yok ilaclarla 6.000 denildi. Simdi nasil biliyorum. Tedaviden ömce insallah randevum var ön görüsme icin. Tahlilde istermi bilmiyorum. Tek telefonda vitamin d yi muhakkak almami söyledi eger düsükse diye. Basla orda icmeye dedi. Bende folik asit vitamin d iciyorum. Triodumda 1 de olmasi icin hap kullaniyorum. Deger olarak 1'lerde sart biliyorsunuz. Onun disinda yolculugumdan dolayi buraya fazla ugramayabilirim o yüzden size emanet edicem bu topigi
O kadar heyecanliyim ki. Her sene izine geldigimde izine heyecanlanirdim ailem akrabaglarimi görücem diye. Simdi ise tedavi ön planda benim icin. Agustosa daha var biliyorum ama gün saymaya basladim desem yeridir. Bakalim bu ay adet ne zaman gelirse onzaman agustos tedavi günümde hemen hemen belirlenir insallah.
insallah rabbim bu yolda bizim yar ve yardimcimiz olur. Hep dua edelim birbirimize... Cünkü ancak RABBIM bizi evlat sahibi edebilir...