2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Gecenin disindada burdayiz canim 7/24 gibi bisey oldu bu topik

Son düzenleme:
Ben şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum. 2 güne bitecek. 15 inde vitamin ve kan sulandırıcıya başlıyorum. Siz transfer öncesi tedavi olarak ne görüyorsunuz?
Ben folik asit.
Vitamin D ye bakti doktorum önemli oldugunu söyledi ve bende düsük ciktigi icinde vitamin d takviyesi aliyorum
Ayrica triod icin aliyorum bide

Bu kadar bende

Vitamin d nin önemli oldugunu söylemisti doktorum canim. Bence bir an önce baktir gerekirse hap kullanirsin...

aramiza hosgeldin canimm.. Insallah sağlıklı bi sekilde alırsın bebisini kucağına. Bizim de yalnizca eşimin ailesi bilecek sanırım.. Eşim kimseye söylememi istemiyo. Burasi da olmasa hersey içimde sisecek

Ben folik asit.
Vitamin D ye bakti doktorum önemli oldugunu söyledi ve bende düsük ciktigi icinde vitamin d takviyesi aliyorum
Ayrica triod icin aliyorum bide

Bu kadar bende

Bunu bildiğim iyi oldu. Doktora gidince sorarım. O arada araştırırım , ne işe yarıyor diye . Adamcık bıktı artık benden Laparoskopi sonrası 1 haftada iyileşmem gerekirken 20-25 güne toparladım. En ufak birşeyde doktorumu aradım. Neden hala böyle diye. Yok ben rahat etmeyeceğim geleyimde siz bi bakın dedim. Sağolsun sabırla bana herşeyin yolunda gittiğini anlattı durdu Elimde değil içim rahat etmiyor

aramiza hosgeldin canimm.. Insallah sağlıklı bi sekilde alırsın bebisini kucağına. Bizim de yalnizca eşimin ailesi bilecek sanırım.. Eşim kimseye söylememi istemiyo. Burasi da olmasa hersey içimde sisecek

Hoşbuldum gerçekkten, hepiniz çok tatlısınız :)

Kizlar folic asiti tablet olarak mi kullanıyorsunuz yoksa toz mu? Doktor bana martta başlatmıştı inofolic. Iki kutu bitti sonra bi aksattim ipin ucu kaçtı simdi tekrar alip da başlasam bari

Bu konuda sana en erken 28 Temmuz da cevap verebilirim. Doktorumu soru yağmuruna tuttuktan sonra net bilgi elime geçer

Olsun canim. Yeterki icimmizde kalmaskn. Temkinli olmak güzel. Allah korusun kadin hastaliklarida hafife alincak bisii degil yani. doktorunda bunu bildigi icin sknti yok sanirim sen aklindan gecenleri hep sor canim. Rahat edersin

Kizlar folic asiti tablet olarak mi kullanıyorsunuz yoksa toz mu? Doktor bana martta başlatmıştı inofolic. Iki kutu bitti sonra bi aksattim ipin ucu kaçtı simdi tekrar alip da başlasam bari
Benimkisi tablet sekilinde canim. Sende ihmal etme is folik asitini. Cok önemli

Biliyorum çok soru sordum ama hepsi birikmiş. Ben 35 yaşın altına 1 embriyo nakli yapılıyor diye okudum. Ama bazı yerlerde doktorunla konuşursan 2 tanede transfer eder demişler. Öyle bir şey var mı? Kanuna uymama gibi bir açıklık var mı? Öyleyse 2 tane isterim ben. İkiz olsun bakarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…