- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.661
Gecenin disindada burdayiz canim 7/24 gibi bisey oldu bu topikNeşeli bi topik olmasına da sevindim:) İhtiyacımız olan şey tamda bu olsa gerek :) Gece size eşlik edemem çalışıyorum. Ramazan dan sonra uyku düzeniniz yoluna girer herhaldeyeni girdiğim için bütün sayfaları okuyamadım, akşam fırsat buldukça bakarım artık.
Ben folik asit.Ben şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum. 2 güne bitecek. 15 inde vitamin ve kan sulandırıcıya başlıyorum. Siz transfer öncesi tedavi olarak ne görüyorsunuz?
Vitamin d nin önemli oldugunu söylemisti doktorum canim. Bence bir an önce baktir gerekirse hap kullanirsin...Tedavin hayirli olsun arkadasim ins guzel sonuclar alirsin ve bebeginizi kucaginiza alirsiniz benim doktorm suan icin sadece inofolic verdi bi de ikinci deneme olacagi icin genetik test yaptirdik onun sonucunu bekliyoruz şuan için inofolicten başka borseh kullanmiyorum.ben de okuduğum yazilar milletin d vitamini kullandigini gördüm acaba baktirsam mi d vitaminine sizce
Dogrusun dogrusun canim seni 1.sayfadaki listemize aliyorum hadi bismillahHmmm peki o zaman :) bende dedim yanlış topikten mi başladım
Tedavin hayirli olsun arkadasim ins guzel sonuclar alirsin ve bebeginizi kucaginiza alirsiniz benim doktorm suan icin sadece inofolic verdi bi de ikinci deneme olacagi icin genetik test yaptirdik onun sonucunu bekliyoruz şuan için inofolicten başka borseh kullanmiyorum.ben de okuduğum yazilar milletin d vitamini kullandigini gördüm acaba baktirsam mi d vitaminine
Ha evet folik asit kullanıyorum o hayatın parçası oldu artık unutmuşum :)Kizlar folik asi kullanın bence doktorla görüşüb cok önemli
Tabletle arkadaş oldum ne diyosun kaďınlar kulubüne üye olalı daha 15 gün olduGecenin disindada burdayiz canim 24/7 gibi bisey oldu bu topik
Tabletle arkadaş oldum ne diyosun kaďınlar kulubüne üye olalı daha 15 gün oldu
YilllaaaardirHa evet folik asit kullanıyorum o hayatın parçası oldu artık unutmuşum :)
aramiza hosgeldin canimm.. Insallah sağlıklı bi sekilde alırsın bebisini kucağına.Merhaba, bende dayanamayıp sonunda aranıza katıldım :) Mayıs ayında ilaç tedavime başladık. Yumurta toplama işlemi ile beraber laparoskopi oldum. Sağ tüpüm kapatıldı. Embriyolar donduruldu ve vücudumun kendine gelip, gebeliğe hazırlanması için 2,5 ay ara verdi doktorum. Şimdi 28 Temmuz da kontrole gideceğim. Hormon değerlerine bakılacakmış sanırım. Herşey yolunda ise 3 Ağustos ta embriyo transferim olacak. Tabi ki testlerden sonra kesin tarihler belli olacakmış Bunlar doktorumun tahmin ettiği tarihlermiş. Ve tüp bebek tedavisi gördüğümüzü ailemiz dahil hiç kimse bilmiyor. Eşimle minik sırrımızTransfer günü yaklaştıkça heyecan ve korku artıyor. Aranıza katıldım çünkü tecrübelerinizden, dostluğunuzdan, doktorların size önerilerinden faydalanmak istiyorum. Beni en iyi siz anlarsınız sonuçta :)
Ben folik asit.
Vitamin D ye bakti doktorum önemli oldugunu söyledi ve bende düsük ciktigi icinde vitamin d takviyesi aliyorum
Ayrica triod icin aliyorum bide
Bu kadar bende
aramiza hosgeldin canimm.. Insallah sağlıklı bi sekilde alırsın bebisini kucağına.Bizim de yalnizca eşimin ailesi bilecek sanırım.. Eşim kimseye söylememi istemiyo. Burasi da olmasa hersey içimde sisecek
aramiza hosgeldin canimm.. Insallah sağlıklı bi sekilde alırsın bebisini kucağına.Bizim de yalnizca eşimin ailesi bilecek sanırım.. Eşim kimseye söylememi istemiyo. Burasi da olmasa hersey içimde sisecek
Yakinda esin baslar söylenmeye... Ne o yine pembe renkli sayfadasindiye[/Q
Yakinda esin baslar söylenmeye... Ne o yine pembe renkli sayfadasindiye
O hale getiriyor yani insanı
Tedavin hayirli olsun arkadasim ins guzel sonuclar alirsin ve bebeginizi kucaginiza alirsiniz benim doktorm suan icin sadece inofolic verdi bi de ikinci deneme olacagi icin genetik test yaptirdik onun sonucunu bekliyoruz şuan için inofolicten başka borseh kullanmiyorum.ben de okuduğum yazilar milletin d vitamini kullandigini gördüm acaba baktirsam mi d vitaminine sizce
Bunu bildiğim iyi oldu. Doktora gidince sorarım. O arada araştırırım , ne işe yarıyor diye . Adamcık bıktı artık bendenLaparoskopi sonrası 1 haftada iyileşmem gerekirken 20-25 güne toparladım. En ufak birşeyde doktorumu aradım. Neden hala böyle diye. Yok ben rahat etmeyeceğim geleyimde siz bi bakın dedim. Sağolsun sabırla bana herşeyin yolunda gittiğini anlattı durdu Elimde değil içim rahat etmiyor
Kizlar folic asiti tablet olarak mi kullanıyorsunuz yoksa toz mu? Doktor bana martta başlatmıştı inofolic. Iki kutu bitti sonra bi aksattim ipin ucu kaçtı simdi tekrar alip da başlasam bari
Benimkisi tablet sekilinde canim. Sende ihmal etme is folik asitini. Cok önemliKizlar folic asiti tablet olarak mi kullanıyorsunuz yoksa toz mu? Doktor bana martta başlatmıştı inofolic. Iki kutu bitti sonra bi aksattim ipin ucu kaçtı simdi tekrar alip da başlasam bari
Benimkisi tablet sekilinde canim. Sende ihmal etme is folik asitini. Cok önemli