2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

mrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ağustosta 2.yi denemeyi düşünüyorum ben de tabi adetlerim düzene girerse mayısta yaptırmıştım ilkini şuan çok düzensiz adet görüyorum bilenler varsa yardımcı olabilir mi boyle bir şey yaşayan var mı aranızda?
merhabaa Hosgeldin aramiza canim :KK31::KK31:

Kizlar benim gecem gündüzüm iyice karıştı bi hos değişik bisey oldum ya .. Bayramdan sonra nasil normale döncem bilmiyorum valla :confused:

merhabaa Hosgeldin aramiza canim :KK31::KK31:

Kizlar benim gecem gündüzüm iyice karıştı bi hos değişik bisey oldum ya .. Bayramdan sonra nasil normale döncem bilmiyorum valla :confused:
Ramazandan dolayı dimi benim de öyle sahura kadar uyumuyorum. Sabah da 10-11 arası kalkıyorum. Bi de öğleden sonra uyuyorum :-)

Ramazandan dolayı dimi benim de öyle sahura kadar uyumuyorum. Sabah da 10-11 arası kalkıyorum. Bi de öğleden sonra uyuyorum :-)
Evet canim yaa.. Senin gene iyiymis.. Ben 5 6 da gün ağarinca anca uyuyorum ondan sonra 1 2 de uyanıyorum:eek::KK23: gun bitmiş oluyo sinir oluyorum kendime:KK67:

Evet canim yaa.. Senin gene iyiymis.. Ben 5 6 da gün ağarinca anca uyuyorum ondan sonra 1 2 de uyanıyorum:eek::KK23: gun bitmiş oluyo sinir oluyorum kendime:KK67:
:)) boş ver ramazanda böyle oluversin hem uyumayınca zaman hiç geçmiyor. Önceden çalışıyordum ramazanda zor geliyordu çalışmak ama meğer evde hiç geçmiyorMuş zaman aç Aç. mecbur uyku . Sonra düzeltiriz yine

Merhaba, bende dayanamayıp sonunda aranıza katıldım :) Mayıs ayında ilaç tedavime başladık. Yumurta toplama işlemi ile beraber laparoskopi oldum. Sağ tüpüm kapatıldı. Embriyolar donduruldu ve vücudumun kendine gelip, gebeliğe hazırlanması için 2,5 ay ara verdi doktorum. Şimdi 28 Temmuz da kontrole gideceğim. Hormon değerlerine bakılacakmış sanırım. Herşey yolunda ise 3 Ağustos ta embriyo transferim olacak. Tabi ki testlerden sonra kesin tarihler belli olacakmış Bunlar doktorumun tahmin ettiği tarihlermiş. Ve tüp bebek tedavisi gördüğümüzü ailemiz dahil hiç kimse bilmiyor. Eşimle minik sırrımız :KK66: Transfer günü yaklaştıkça heyecan ve korku artıyor. Aranıza katıldım çünkü tecrübelerinizden, dostluğunuzdan, doktorların size önerilerinden faydalanmak istiyorum. Beni en iyi siz anlarsınız sonuçta :)

Ben ögleden sonra uyuyamiyorum nedense. Kendime bi rahat vermiyorum :-) bu ara bide temizlige el attim ya ondandir herhalde... Az kaldi insallah bayrama

Gece kusum benim. 1-2 güne düzelir insalalh bayramdan sonra amaaaan düzelmesede takiliriz iste burde fena mi :-)

Merhaba, bende dayanamayıp sonunda aranıza katıldım :) Mayıs ayında ilaç tedavime başladık. Yumurta toplama işlemi ile beraber laparoskopi oldum. Sağ tüpüm kapatıldı. Embriyolar donduruldu ve vücudumun kendine gelip, gebeliğe hazırlanması için 2,5 ay ara verdi doktorum. Şimdi 28 Temmuz da kontrole gideceğim. Hormon değerlerine bakılacakmış sanırım. Herşey yolunda ise 3 Ağustos ta embriyo transferim olacak. Tabi ki testlerden sonra kesin tarihler belli olacakmış Bunlar doktorumun tahmin ettiği tarihlermiş. Ve tüp bebek tedavisi gördüğümüzü ailemiz dahil hiç kimse bilmiyor. Eşimle minik sırrımız :KK66: Transfer günü yaklaştıkça heyecan ve korku artıyor. Aranıza katıldım çünkü tecrübelerinizden, dostluğunuzdan, doktorların size önerilerinden faydalanmak istiyorum. Beni en iyi siz anlarsınız sonuçta :)
Hoş geldin cnm. Doğru bi karar verdin katılmakla :) her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda. sorun neydi peki sizin? Bide nerde görüyorsun tedaviyi?

Canimmmmm hosgeldin aramiza.. :-) öncelikle cok gevmis olsun ve tedavin hayirli olsun. Hangi merkezde oluyor islemlerin? Seni ilk saYfamizdaki listeye ekliyim. Ilk saYfada tüyolar listesi yazdik onada bi göz at istersen ;-)

Aman dikkat!!!! Bu topik faza nese icerikli :-) burda bol bol güliceksin insallah. Biz birbirimizi en cok anlayanlardaniz. Millete zaten hep "hala olmadi mi cocuk" sorularini cevaplamaktan yorulduk. Bide tedaviyi bilseler aaaa ooo lar baslicak malzeme cok yani.... En iyisi böyle canim. Allah yar ve yardimcimiz olsun bu yolda

Hayırlısı :) Sorun olarak bende sağ tüpümde tıkanıklık olması, eşimde de hızlı sperm sayısının az olması vardı. Aslında doktorlar öncelikle hiçbir sorun yok diyorlardı. 1 sene oyalandım desem yeridir. 2 ayda bir doğal yolla hamile kalabilirmişim. Ama olmadı.... Şimdi Antalya Tüp Bebek Merkezinde tedavi görüyorum. Doktorum en başından beri olabilecek tedavileri anlattı ve kararı bana bıraktı. Aşılama yapılmadan tüp bebeğe geçtik. Laparoskopi sonrası kararımızın doğru olduğunu gördük. Sol yumurtalığımında dört dörtlük olduğu söylenemezmiş. Her işte vardır bir hayır diyorum artık. Zaten 1 senelik dönemde araştırmadığım/ gitmediğim doktor kalmadı. Sonunda doğru kararı aldık Alah'a şükür... Rabbim sonunuda güzel yapar inşallah...

Neşeli bi topik olmasına da sevindim:) İhtiyacımız olan şey tamda bu olsa gerek :) Gece size eşlik edemem çalışıyorum. Ramazan dan sonra uyku düzeniniz yoluna girer herhalde :KK66: yeni girdiğim için bütün sayfaları okuyamadım, akşam fırsat buldukça bakarım artık.

Hayırlısı :) Sorun olarak bende sağ tüpümde tıkanıklık olması, eşimde de hızlı sperm sayısının az olması vardı. Aslında doktorlar öncelikle hiçbir sorun yok diyorlardı. 1 sene oyalandım desem yeridir. 2 ayda bir doğal yolla hamile kalabilirmişim. Ama olmadı.... Şimdi Antalya Tüp Bebek Merkezinde tedavi görüyorum. Doktorum en başından beri olabilecek tedavileri anlattı ve kararı bana bıraktı. Aşılama yapılmadan tüp bebeğe geçtik. Laparoskopi sonrası kararımızın doğru olduğunu gördük. Sol yumurtalığımında dört dörtlük olduğu söylenemezmiş. Her işte vardır bir hayır diyorum artık. Zaten 1 senelik dönemde araştırmadığım/ gitmediğim doktor kalmadı. Sonunda doğru kararı aldık Alah'a şükür... Rabbim sonunuda güzel yapar inşallah...
Anladım cnm geçmiş olsun inşaallah kavuşcaz bebişlere. Demek antalyadasın Ne güzel memleketim benim :)

Ben şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum. 2 güne bitecek. 15 inde vitamin ve kan sulandırıcıya başlıyorum. Siz transfer öncesi tedavi olarak ne görüyorsunuz?

Ben şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum. 2 güne bitecek. 15 inde vitamin ve kan sulandırıcıya başlıyorum. Siz transfer öncesi tedavi olarak ne görüyorsunuz?
Ben daha henüz hiçbirşeye başlamadım moralimizi yüksek tutuyoruz şimdilik :) yani Ağustos adetinde gitcez Dr A artık ne gerekiyorsa yapcz. Tedaviye başlayan arkadaşlar var cevap verirler cnm :p

Tedavin hayirli olsun arkadasim ins guzel sonuclar alirsin ve bebeginizi kucaginiza alirsiniz benim doktorm suan icin sadece inofolic verdi bi de ikinci deneme olacagi icin genetik test yaptirdik onun sonucunu bekliyoruz şuan için inofolicten başka borseh kullanmiyorum.ben de okuduğum yazilar milletin d vitamini kullandigini gördüm acaba baktirsam mi d vitaminine sizce

X