2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Yolunda canım. Bizim taşınma işi var bayram sonu olacaktı ama evin tadilatı yetişmiyecek gibi. Yetişmezse tüp bebek olayı eylüle kayabilir. Bakalım inş öyle olmaz bi an önce başlamak istiyorum.
O kolay gelsin canim. Sehir mi degistiriyorsunuz? Yoksa ayni yerde kalip ev mi degisiyo sadece :-)

Ay tasinma isi zor ya. Ivir ziviri topa sonra tekrar yerlestir düzen alt üst oluyor o dönemlerde.
Rabbim yardimciniz olsun.
Insallh eylüle kalmaz canim. Skma ama canini öyle olsada. Stressiz olmalisin bunu unutma :-) insallah hersey gönlüne olur

olur mu canım sor tabi :) ikinci de maalesef dondurulmuşum yok sıfırdan başlayacağız yine 9 tane yumurta toplandı 8 tanesi sağlıklıydı 5 tanesi döllendi 2 embriyo transfer edildi orta kalite 3.gün embriyosu ama tutmadı. benim amhım 0.50 idi bu yüzden direkt tüp bebeğe yönlendirdiler.Açıklama olarak amh düşüklüğünden yumurtaların orta kalite olduğundan falan bahsetti doktor.tabi herşey yolunda çok mükemmel olsaydı bile şans yüzde 50dir dedi.böyle sağlam durmaya çalışıyorum işte etrafımda sadece ablam birkaç arkadaşım biliyor.aileme bile anlatmadım üzülmesinler diye insan bunalıyor tabi.
Allah yardimcin olsun canim. Pek kolay degil bu sürec. Maddi ve manevi.. Dondurmadiniz yani ilk tedaviden yumurtalari dimi?
Insallah bu tedavinde sagliklica kavusursun bebislerine canim. Hersey Allahtan. O dilerse kalitesiz yumurtadan bile can yaratir....

O kolay gelsin canim. Sehir mi degistiriyorsunuz? Yoksa ayni yerde kalip ev mi degisiyo sadece :-)

Ay tasinma isi zor ya. Ivir ziviri topa sonra tekrar yerlestir düzen alt üst oluyor o dönemlerde.
Rabbim yardimciniz olsun.
Insallh eylüle kalmaz canim. Skma ama canini öyle olsada. Stressiz olmalisin bunu unutma :-) insallah hersey gönlüne olur
Aynı yerdeyiz ev değişcek. evt malesef çok sıkıntılı bi iş bitse de yeni evimde tedaviye başlasam kafam rahat bi şekilde. İnşallah :KK24:

bilemedim eşimi ikna etmem lazım valla doktor niye değiştirelim falan diyor ama benim gönlüm emre beyden yana çok iyi olduğunu duydum burda topşk var emre beyle ilgi orayı biraz okudum herkes çok memnun
Evet bende okudum canim. O yüzdende icim rahat dogrusu.
Sen düsün canim. Esini bi sekilde ikna edersin. Neden olmasin ki? Oda seni destekler...

Saol canım emre bey açmadı bende merkezle görüştüm
sen başla bakalım fiyat konusunda yardımcı olursa bende başlarım
Hastasi vardir ondan acamamistir. Tamam canim insallah. Ama ecrin tecrübeli cünkü orda tedavi gördü. Sanirim dedigi gibi fiyatta bisey yapmazlar

olur mu canım sor tabi :) ikinci de maalesef dondurulmuşum yok sıfırdan başlayacağız yine 9 tane yumurta toplandı 8 tanesi sağlıklıydı 5 tanesi döllendi 2 embriyo transfer edildi orta kalite 3.gün embriyosu ama tutmadı. benim amhım 0.50 idi bu yüzden direkt tüp bebeğe yönlendirdiler.Açıklama olarak amh düşüklüğünden yumurtaların orta kalite olduğundan falan bahsetti doktor.tabi herşey yolunda çok mükemmel olsaydı bile şans yüzde 50dir dedi.böyle sağlam durmaya çalışıyorum işte etrafımda sadece ablam birkaç arkadaşım biliyor.aileme bile anlatmadım üzülmesinler diye insan bunalıyor tabi.
Anladim canim. Insallah bu kez yuzun guler. Gercekten zor. Kimse ile de paylasamiyoruz ne yazik ki. Zaten ne kadar cok kisiye söylersen o kadar strese giriyorsun. Ben de cok az kisiye soyledim. Bana da doktorum yuzde 40 diyo. Allah yardimcimiz olsun insallah :KK16:

Yolunda canım. Bizim taşınma işi var bayram sonu olacaktı ama evin tadilatı yetişmiyecek gibi. Yetişmezse tüp bebek olayı eylüle kayabilir. Bakalım inş öyle olmaz bi an önce başlamak istiyorum.
Kolay gelsin canim. Islerini hallet kafan rahat bi şekilde basla tabi ki. :KK16:

Evet bende okudum canim. O yüzdende icim rahat dogrusu.
Sen düsün canim. Esini bi sekilde ikna edersin. Neden olmasin ki? Oda seni destekler...
valla canım bilemedim ki ben bir eşimle görüşeyim daha önce olmaz aynı doktola devam et dedi şimdi ne der bilemiyorum

bize 5500tl demişlerdi 2 sene önce yanlış hatırlamıyorsam bizde 5000 falan vermiştik galıba cnaım ya sen yine de bir görüş durumum yok falan de
Saol canım
bize 5500tl demişlerdi 2 sene önce yanlış hatırlamıyorsam bizde 5000 falan vermiştik galıba cnaım ya sen yine de bir görüş durumum yok falan de

X