- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.541
Bende öyle yapıyorum 2 ay gibi bi sürem varHamur işinden uzak dur canım sebze ve meyva ağırlıklı beslen 3 litre su tüket yürüyüş yap canım inş gider kilolar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle yapıyorum 2 ay gibi bi sürem varHamur işinden uzak dur canım sebze ve meyva ağırlıklı beslen 3 litre su tüket yürüyüş yap canım inş gider kilolar :)
Naaaaayn mis. Allah nasip etsin insallah.Kayınvalidem dedirtmiş sonra anlamış nayn diyo
İnşallah allah hidayet versin sizi saat şu an 12 miNaaaaayn mis. Allah nasip etsin insallah.
ben de daha once yazmıştım ama bugun hatırlattım oyle yazdılar gözden kaçmış olabilir canım kontrol et sen gene..Sagol kuzum ben diğer duaya da Katılmak istedim yazmıştım inş unutulmam
Ayy Insallah hem tatilin guzel gecer hem de +1 ya da +2 kisi dönersiniz evinize..Temizligimi bitirmeliyim persembeye kadar insallah
Cuma yolculuk nasipse canim. Dua et hayirlisiyla evimize varalim. Yani anamin evine
Düsünmeneye calisiyorum ama heyecan var tabisiiii. Geldigimde randevu icin aricam yine insallah. Gelince görüselim demislerdi. Ay bak simdi heyecan basti.
Insallah evime güzel hislerle geri dönerim. Rabbim yar ve yardimcim olur insallah.
Hosgeldin ciciiimmmkızllaaaaarrrrr neediyonuz bakemmmmmmm
üzülme tatlım erkekler bıze gore daha rahatlar...ben de daha once yazmıştım ama bugun hatırlattım oyle yazdılar gözden kaçmış olabilir canım kontrol et sen gene..
Ayy Insallah hem tatilin guzel gecer hem de +1 ya da +2 kisi dönersiniz evinize..
Tatil deyince benim esim de bugun bi oteli aramış cesmede. Eylul 6 7 sinde rezervasyon yaptiracakti.. Ben de tatili istiyodum zaten visey demedim once.. Sonra zaten kartın günü geçmediği icin ödeme yapamadi kaldı :)) sonra ben dedim hani biz tup bebek yaptiracaktik agustosta? Aa ben onu unuttum tamamen diyo artık doğal olacak gibi hissediyorum diyo :)) deli bu herif özümü ömrümü yedi nasıl unutyosa
00:26 canimİnşallah allah hidayet versin sizi saat şu an 12 mi
Hosgeldin ciciiimmm
Oooo hisgeldin canikossss kaynatios ne edekkızllaaaaarrrrr neediyonuz bakemmmmmmm
Erkekler gercekten cok rahat . O kafa bize lazimben de daha once yazmıştım ama bugun hatırlattım oyle yazdılar gözden kaçmış olabilir canım kontrol et sen gene..
Ayy Insallah hem tatilin guzel gecer hem de +1 ya da +2 kisi dönersiniz evinize..
Tatil deyince benim esim de bugun bi oteli aramış cesmede. Eylul 6 7 sinde rezervasyon yaptiracakti.. Ben de tatili istiyodum zaten visey demedim once.. Sonra zaten kartın günü geçmediği icin ödeme yapamadi kaldı :)) sonra ben dedim hani biz tup bebek yaptiracaktik agustosta? Aa ben onu unuttum tamamen diyo artık doğal olacak gibi hissediyorum diyo :)) deli bu herif özümü ömrümü yedi nasıl unutyosa
Cok rahat cok sorma bugun yumurta toplama islemi diye bisey söyledim esime. Ne icin toplayacklarmis ki dedi ben şookkküzülme tatlım erkekler bıze gore daha rahatlar...
bayiliyorum bu simgeye
evettttt okudum baya kaynatmıssınız cok takılmıssınız yas konusunaa ama yaaa bızlerr kı mutlulugumuzu sudyen sallayarakkk belırten kısılerız yasın ne onemı var kıı ben kı 29 olsam daa ıcımde hala 18 lık cıtırr var yaniii:)Oooo hisgeldin canikossss kaynatios ne edek
Aynen keske onun gibi rahat olabilsem ben de yaaErkekler gercekten cok rahat . O kafa bize lazim
Bilmiyorlar kizzzz hic bisii bilmiyorlar benimkiside kac kere soru nasil oluyo diyeCok rahat cok sorma bugun yumurta toplama islemi diye bisey söyledim esime. Ne icin toplayacklarmis ki dedi ben şookkk
Ayyyyynen öyle canim. Bizde öyle düsünüyoruz. Citiriz citirrrrrevettttt okudum baya kaynatmıssınız cok takılmıssınız yas konusunaa ama yaaa bızlerr kı mutlulugumuzu sudyen sallayarakkk belırten kısılerız yasın ne onemı var kıı ben kı 29 olsam daa ıcımde hala 18 lık cıtırr var yaniii:)
Benim ruhum sizden yaşlı vallaevettttt okudum baya kaynatmıssınız cok takılmıssınız yas konusunaa ama yaaa bızlerr kı mutlulugumuzu sudyen sallayarakkk belırten kısılerız yasın ne onemı var kıı ben kı 29 olsam daa ıcımde hala 18 lık cıtırr var yaniii:)
ama benım kı gıbısıde kotu ınan kı herseyı arastırıp sureklı bana anlatan bı adam var bunaltıoo benıı tek konumuzzz bebek oldu artıkk yadaaa yapılacak ıslemlerrr:):)Cok rahat cok sorma bugun yumurta toplama islemi diye bisey söyledim esime. Ne icin toplayacklarmis ki dedi ben şookkk
hemen o ruhunuu geriye cek bakııımmmmmmm sennnBenim ruhum sizden yaşlı valla