- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.521
Nispet mi yapiyonben 62 kiloyum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nispet mi yapiyonben 62 kiloyum :)
Evet çok uzakmış
KatılıyorumNispet mi yapiyon
Ne romantik
Agustota geliyorlar cocuklari buyuk yenge alman rosviteabinlerde gelir bu ayin sonunda izine dimi? cocuklularsa bu ayin sonunda kapanio insallaj okullar
Nispet mi yapiyon
yok canlarım ne nisbeti seviyorum sizi :)Katılıyorum
Allah kavustursun canim.Agustota geliyorlar cocuklari buyuk yenge alman rosvite
O iste dezavantaj canim. Ama ana dili demisler. Gercekten anne en cok cocuklarla hasr nesir onyüzden haliyle o ne konusuyosa cocuklarda onu kapiyo. Abin ne kadar konusmus olsada türkce. Belirli bi zaman sonra anne baba hep almanxa konusunca cocuklarda onu kapio isteDil pek anlaşamıyoruz abim çeviriyor cocuklarda türkce bilmiyor
Bizde seni kuzumyok canlarım ne nisbeti seviyorum sizi :)
Abinicin aslinda cok büyük bi firsat aslinda. Ne büyük sevap isler.... Insallah rabbimYok malesef ama iyi birisi
Biz de seniiiyok canlarım ne nisbeti seviyorum sizi :)
Nasıl gidiyor bakayım heyecan var mı heyecan ayın kaçında geliyorsun kızBizde seni kuzum
Sagol kuzum ben diğer duaya da Katılmak istedim yazmıştım inş unutulmamBiz de seniii
Kayınvalidem dedirtmiş sonra anlamış nayn diyoAbinicin aslinda cok büyük bi firsat aslinda. Ne büyük sevap isler.... Insallah rabbim
Yengeni hidayete erdirir ve müslüman olur en kisa zamanda
Hamur işinden uzak dur canım sebze ve meyva ağırlıklı beslen 3 litre su tüket yürüyüş yap canım inş gider kilolar :)Bendede kilo pıroblemi var tüp bebegi yeni karar verdik bende kilo verwyim diye uğraşıyorum bi tavsiyeniz varmı
Temizligimi bitirmeliyim persembeye kadar insallahNasıl gidiyor bakayım heyecan var mı heyecan ayın kaçında geliyorsun kız