- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.421
Al benden de o kadar
Hemen soyleyin bakim ikiniz deeSen kac yasindasin canim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al benden de o kadar
Hemen soyleyin bakim ikiniz deeSen kac yasindasin canim?
Bi kart da burda var merak etmeEn kart ben miyim yaa
18de evlendim derdim neyseydi artık simdi yaşım küçük aslında ama evliliğin 3.yılı.. Çocuk düşünüyo insan haliyle..
20+9Hemen soyleyin bakim ikiniz dee
Yapabiliyosan yap valla canim benim esimin boy 192 kilo piiuvvv sormaHehehehe. Oda iyimis canim. Bende esimi sisko yapayim ki benim kilom cikmasin ortaya
18de evlendim derdim neyseydi artık simdi yaşım küçük aslında ama evliliğin 3.yılı.. Çocuk düşünüyo insan haliyle..
Evet evet insallah canimm :))Allah hayirli saglikli evlatlar versin canim
Yasin ne onemi var. Ne guzel genc anne olacaksin bak
Ben 30 oldum canimcim
Masallah senin boyun kac pekiiiiYapabiliyosan yap valla canim benim esimin boy 192 kilo piiuvvv sorma
Sende 20+10 sun daha... Du baakaaaaamBen 30 oldum canimcim
171 canım .. Bi ara çarşıda pazarda bile topuklu giyiyodum simdi amaaan diyorum giyiyorum spor ayakkabimi ohh missMasallah senin boyun kac pekiiii
40 da olsaydim sana abla dedirtmezdim hohohoE oyle cok bisey de yokmus ki aramızda yaa ben de 35 40 diyeceksiniz sandim ben 30 yasa kadar olanlara abla demiyorum arkadaşlarım hep büyük benden
Dualarımız seninle canım gel gel insanın toprağı gibisi yok :))kizlar ALLAH KABUL BUYURSUN ORUCLARINIZI VE DUALARINIZI....
Bugün gelmediniz fistiklar prensess38 ecrin87
Bende artik izin hazirliklari basladi insallah. Sag salim gelirim umarim vatanima.
Dua edin benim icinde olur muuuu
Vaaaay manken171 canım .. Bi ara çarşıda pazarda bile topuklu giyiyodum simdi amaaan diyorum giyiyorum spor ayakkabimi ohh miss
Az kaldi insallah canim. Cok mutluyum. Insallah sag salim vatanima gelirim. Burdaki sicaklari tr ye geliyormus Allah bilir. Burda bi yagmur yagdi oh missss serinledik cok sükürDualarımız seninle canım gel gel insanın toprağı gibisi yok :))
demem kiii40 da olsaydim sana abla dedirtmezdim hohoho
valla bekarken begenmezdim kilomu ama su halime gore hakkaten mankenmisim beeVaaaay manken
Ay ben hic giyemiom öyle cok topuklu düz spor oh misssss
Hosgeldin caniiiimmmNe oluyor burda bakayım ben geldim
Kilo derdini gectik sira yasa geldi yavrumNe oluyor burda bakayım ben geldim