- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.301
Aa herkes erkenci bugun.. Benim de basim cok ağrıyor ama uykum yok kiwicik'imm biz de gidelim badi barii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla silecem diye sinir oldum anlatacam diye de beynim yandıGece gece düsünme bunlari
geçmişe bakıyordum canım orkidene bayıldım valla bende çok severimecrin87 yavruuu nirdesin
Öyle gözüküyo canim. GidelimAa herkes erkenci bugun.. Benim de basim cok ağrıyor ama uykum yok kiwicik'imm biz de gidelim badi barii
geçmişe bakıyordum canım orkidene bayıldım valla bende çok severim
bu pko nasıl anlasılıo canımmmBana da kesin olark pko var diyemem ama yok da diyemem demisti doktor.. Insulin direnci falan filan iste .. Tatlı istiyo canim gene. ben de zor kilo veriyorum maalesef.
gidelim bi de sahurda uğrarız:)))Öyle gözüküyo canim. Gidelim
bayağı iyiymiş fiyati hakkaten canim.. Gule gule buyut cicegini :))Evet ama türkiyede cok pahali yaaaa
Sok gecirdim fiyatlari görünce
Bunu mesela ben 12 TL ye aldim
gidelim bi de sahurda uğrarız:)))
bayağı iyiymiş fiyati hakkaten canim.. Gule gule buyut cicegini :))
Ultrasonda canim.. Overlerin etrafında minik minik kistler olusuyomus.. Pkolularda 20 30 tane olur sen de 7 8 tane var demisti doktor.. Bi de hormonlarda lh fsh dan yuksek çıkıyormuş yanlış hatırlamıyorumdur umarim..bu pko nasıl anlasılıo canımmm
Tamam o zaman yarına artikkUnutmayin benden 1 saat ilerisiniz yetisemem
Size sahura
Çok iyi almışsın canım maşallah Gül'e Gül'e büyütEvet ama türkiyede cok pahali yaaaa
Sok gecirdim fiyatlari görünce
Bunu mesela ben 12 TL ye aldim
Iyi geceler canım öptümIyi geceler canlarim .....
Iyi geceleeerr.. Bana da musaade canlar başım bayağı ağrıyor.. Hoşça bakın zatınıza..Iyi geceler canlarim .....
prensess38 aynen canım çatlıyolar :))Oyle de şüphe çeker kız bizim meraklılar çatlar iyice meraktan
ecrin87 ayy çok güldüm:)) aynen kuzum siteye sor biz birbirimize yeterizBenim eşimde tel çok uğraşırsam yani sizinle konuşursam lafın bitmedi mi daha bırak şu teli der benim eşimde bişey olsun ona sorayım bana niye soruyorsun siteye sor der )))
Canimm sevindim bi sorun olmamasina.. Ağrısı acısı da geçti bitti bak iyi ki de almamışsin anestezi.. Tedavin simdiden hayırlı uğurlu olsun insallaaahh[/QUOTE
gbakverdi canım çok sevindim hayırlısıyla hamiş haberlerinide almak nasip olur inşallahCanimm sevindim bi sorun olmamasina.. Ağrısı acısı da geçti bitti bak iyi ki de almamışsin anestezi.. Tedavin simdiden hayırlı uğurlu olsun insallaaahh
Bennde denizliliyim canim. Izmirde nerde tedavi oldun. Aslinda ben denizlide oturmuyorum ama ordaki doktorum cok iyi. Onun icin geleceğim bi nevi. Baska birine guvenemiyorum artik.Bende afyonluyum canım izmirde oturdum izmirdede çok ugraştım
Karpuza yetisemedim bak. Iyi sahurlarAaa nireeee? Daha karpuz kesiceeeedik
Bende size sahura yetisemedim canim daha imsak olmadi burda az evvel kalktik...Karpuza yetisemedim bak. Iyi sahurlar